Uh-oh, cred ca Soarecu o sa imi dea unfriend in curand pe steamCa tot omul cult o intreb ce citeste

Uh-oh, cred ca Soarecu o sa imi dea unfriend in curand pe steamCa tot omul cult o intreb ce citeste
Macar stii ca te mai am, la cat tot schimb pe numecg1700 wrote:Uh-oh, cred ca Soarecu o sa imi dea unfriend in curand pe steamCa tot omul cult o intreb ce citeste
PS: Deja kinda aveam prietana, deci nu eram asa disperatSoarecu wrote:Macar stii ca te mai am, la cat tot schimb pe numecg1700 wrote:Uh-oh, cred ca Soarecu o sa imi dea unfriend in curand pe steamCa tot omul cult o intreb ce citeste
Bravo bos, ține-o tot așa și o să atingi nivelul de wizardSoarecu wrote:Deci imi da una add pe facebook. Ma uit la nume, ma uit la poza, nimic care sa-mi sune cunoscut, dar zic ca poate ma lasa memoria si iar nu-i stiu nici pe aia din scoala. Imi da tipa mesaj, eu sunt de treaba si incerc sa fac conversatie desi imi parea ca ea e cam pe langa cu multe (nu zic sa i se taie capul pentru ca a numit "Dragoste infinita" film, dar macar accesul la net). Ca tot omul cult o intreb ce citeste. "Carti". No shit sherlock. Ma stapanesc sa-i dau block si o intreb ce citeste. "Singur pe lume mi-a placut; am mai citit si din Mircea Eliade". Mai exista speranta, o intreb daca Maitreyi a citit de la Eliade si ea "Ce?". Ook, one last try, "Ce ai citit din Eliade?", iar ea imi raspunde ca "nu mai tine minte". Clik dreapta dilit
Criticala. Hi5 WaaaghWaaagh! wrote:Cred ca stie mai multe ca tine pe subiectul asta.
Realizezi ca "subiectul asta" era notiunea de Wizard of the Virgin Order, nu?Soarecu wrote:Criticala. Hi5 WaaaghWaaagh! wrote:Cred ca stie mai multe ca tine pe subiectul asta.
Same e mai cald in casa decat afarastef wrote:nu am aer conditionat...
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest