Nilăfuck... you were a sad little man.

Precum sunt si adventurile in care nu ai zeci de tabele de puncte de skill si atribute
D3 are auto-level up. Din cate imi aduc aminte, dupa ce ajungi la nivelul maxim parca poti sa te apuci sa faci paragoane, si la fiecare nivel de paragon primesti niste puncte pe care sa le imparti singur. La skilluri nu stiu daca au schimbat ceva, parca tot procesul e automat. Dar jocul e o idiotenie sinistra, daca vrei sa traiesti viata vino cu the boyz la un diablo 2, acum sau cand soseste remasterul.marvas wrote: 7 Mar 2021, 21:24 il resurrectez pe asta.
Am inceput sa joc de vreo ora sau doua si sunt level 8. In jocul asta nu am voie sa imi cresc singur abilitatile si e destul sa impart dreptate cu securea? N-am mai jucat Diablouri pana acum.
Well amuzant e ca am jucat aventuri unde chiar faceai level up si guess what la level up alegeam eu cate puncte si unde sa le pun la skills si atribute. Ceea ce nu are diablo 3MC wrote: 8 Mar 2021, 07:51Precum sunt si adventurile in care nu ai zeci de tabele de puncte de skill si atribute![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests