Discutii despre fotbal
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Discutii despre fotbal
Hai ca ma bag

Spoiler:

- ola small dickie
- Big Daddy
Leonardo Bonucci’s agent was quoted as telling Sportitalia he is “working on a sale” amid multiple reports of Milan talks for the Juventus defender.
http://www.football-italia.net/105678/b ... rking-sale

http://www.football-italia.net/105678/b ... rking-sale

- ola small dickie
- Big Daddy
Doar ce l-am cumparat la CM 01 02 la Milan pe Nouri (are super note) de la Ajax si fac o cautare pe net sa vad ce e cu el si in realitate si gasesc asta:
" Ajax’s Abdelhak Nouri suffered serious, permanent brain damage after collapse
• Midfielder, 20, collapsed during friendly against Werder Bremen on Saturday
• Ajax: ‘Our thoughts and prayers go out to him and his loved ones’
https://www.theguardian.com/football/20 ... e-collapse
" Ajax’s Abdelhak Nouri suffered serious, permanent brain damage after collapse
• Midfielder, 20, collapsed during friendly against Werder Bremen on Saturday
• Ajax: ‘Our thoughts and prayers go out to him and his loved ones’
https://www.theguardian.com/football/20 ... e-collapse
yep
...l-au resuscitat pe teren dar a stat creierul prea mult timp fara oxigen

dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
SportMediaset: Bonucci and his wife are already looking for a house in Milan. His wife has already enlisted the services of a real estate agent.
Bonucci is one step away from joining Milan. Deal could already be closed tonight seeing that Milan want to take him to China [La Stampa]
Uau...nu ma asteptam chiar la campania asta de transferuri a chinezilor. They mean very fucking serious bisnis
Bonucci is one step away from joining Milan. Deal could already be closed tonight seeing that Milan want to take him to China [La Stampa]
Uau...nu ma asteptam chiar la campania asta de transferuri a chinezilor. They mean very fucking serious bisnis
- DarthZombie
- Dremora Lord
Si-a luat omul jucarie fabrica de spalat bani echipa de fotbal, normal ca baga bani. Si pana se va plictisi, va trata clubul si tot ce tine de el ca proprietatea sa personala, vezi cazul lui Verrati care zici ca era scos dintr-o inregistrare ISIS cand spunea ca e fericit la PSG si nu vrea sa plece 

Nu e doar despre băgat bani, chinezii au nevoie de un transfer de marcă care să anunțe clar intențiile și să deschidă calea către jucătorii de valoare mondială. Până acum ei au făcut transferuri foarte promițătoare, dar niciunul nu a fost de nivelul aducerii celui mai bun jucător al unei rivale, ba chiar finaliste UCL.
Fără un astfel de transfer riscă să rămână la stadiul cluburilor Monaco/City/Chelsea/PSG din primele lor sezoane cu sugar daddies, cluburi care plăteau sume ridicole pe jucatori de duzină.
Fără un astfel de transfer riscă să rămână la stadiul cluburilor Monaco/City/Chelsea/PSG din primele lor sezoane cu sugar daddies, cluburi care plăteau sume ridicole pe jucatori de duzină.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
Milan agree €17m Biglia deal?
Milan have reportedly clinched a €17m deal to sign Lazio midfielder Lucas Biglia.
Agent: Biglia joining Milan tomorrow
Lucas Biglia’s agent has confirmed that the Lazio midfielder will join Milan on Friday. “He’s so happy with this move.”
i love it, de abia astept noul update din toamna la cm0102
Milan have reportedly clinched a €17m deal to sign Lazio midfielder Lucas Biglia.
Agent: Biglia joining Milan tomorrow
Lucas Biglia’s agent has confirmed that the Lazio midfielder will join Milan on Friday. “He’s so happy with this move.”

- DarthZombie
- Dremora Lord
N-as spune ca PSG sau Monaco luau doar jucatori de duzina la inceputul erei "sugar daddy". Seicul de la PSG si-a inceput domnia cumparandu-i pe Ibra si Thiago Silva, Monaco l-a luat pe Falcao [mai mult un gamble avand in vedere accidentarea sa], insa in al doilea caz robinetul s-a oprit repede cand rusul lor si-a dat seama ca Federatia Franceza vor sa-l tepuiasca [au obligat pe cei de la Monaco sa plateasca taxe catre Franta, muuult mai mari decat ce platea in Monaco]. Am mai spus, sugar daddies sunt cel mai subred mod de a construi viitorul unui club, pentru ca deindata ce se plictiseste ala de jucarie, se alege praful de club. Acuma e fain pentru Milan ca devine cimitirul dinozaurilor, sa vezi peste cativa ani ce distractie o sa fie cu jucatori tinuti ca sclavii pe plantatie la echipa ["eu am dat bani, faci ce spun eu!"] si eventualele scandaluri de genul guvernul chinez arestandu-l pe patron pentru naiba stie ce, scandaluri de coruptie si mai stiu eu ce, asa cum s-a si intamplat cu alti sugar daddies care s-au perindat prin Europa. Si cand asta o sa se intample, Milanul chinezesc o sa fie precum Milanul lui Berlusconi in ultimii 5 ani.sebas wrote:Fără un astfel de transfer riscă să rămână la stadiul cluburilor Monaco/City/Chelsea/PSG din primele lor sezoane cu sugar daddies, cluburi care plăteau sume ridicole pe jucatori de duzină.
De acord. Dar vezi ca PSG nu au inceput cu Ibra si Silva, ci cu Pastore
In other news, Bonucci to Milan is done pe 40 de mil.

In other news, Bonucci to Milan is done pe 40 de mil.
dump CHA
Bonucci nu e cel mai bun jucator de la Juventus, e cel mai bun fundas. Pentru Milan e un transfer bun, tipul mai are vreo 5 ani in fata, vine cu o anumita mentalitate si disciplina tactica cu care poate ordona compartimentul. As fi cerut cu 10 milioane mai mult pe el, dar cine stie ce afaceri si cumetrii mai sunt la cale intre Milan si Juve (desi s-a schimbat conducerea primilor). Trei observatii.
1) Mi se pare cam imatur Bonucci sa vrea sa plece dupa demonstratia de forta a lui Allegri din primavara. E jucator profesionist, trebuia sa arate ca are taria sa treaca peste moment si sa respecte ierarhia. Avea o anumita istorie si statura la Juve si, zic eu, mai multe sanse sa castige trofee importante in urmatorii 3 ani.
2) Pe cine o sa treaca Milan pe banca de rezerve intre Musacchio si Romagnoli? Bonucci e o ocazie aparuta din senin, de acord ca nu merita pierduta, dar lui Montella o sa fie putin intre ciocan si nicovala.
3) Si Juve exagereaza cu politica asta de neutralitate in momentul in care un jucator isi exprima dorinta de a-si face bagajele. E foarte progresista si democrata, bravo lor, iar eu nu zic ca ar trebui sa le bage pumnul in gura, dar ar putea depune mai multa munca de lamurire cand vine vorba de un jucator super-important. Asa, la primul semn de nemultumire, toata lumea o sa aiba impresia ca e in regula sa inceapa sa-si caute alta echipa.
1) Mi se pare cam imatur Bonucci sa vrea sa plece dupa demonstratia de forta a lui Allegri din primavara. E jucator profesionist, trebuia sa arate ca are taria sa treaca peste moment si sa respecte ierarhia. Avea o anumita istorie si statura la Juve si, zic eu, mai multe sanse sa castige trofee importante in urmatorii 3 ani.
2) Pe cine o sa treaca Milan pe banca de rezerve intre Musacchio si Romagnoli? Bonucci e o ocazie aparuta din senin, de acord ca nu merita pierduta, dar lui Montella o sa fie putin intre ciocan si nicovala.
3) Si Juve exagereaza cu politica asta de neutralitate in momentul in care un jucator isi exprima dorinta de a-si face bagajele. E foarte progresista si democrata, bravo lor, iar eu nu zic ca ar trebui sa le bage pumnul in gura, dar ar putea depune mai multa munca de lamurire cand vine vorba de un jucator super-important. Asa, la primul semn de nemultumire, toata lumea o sa aiba impresia ca e in regula sa inceapa sa-si caute alta echipa.
- ola small dickie
- Big Daddy
Benvenuto Leonardo! Ciao Juve!
Ce pleasca a cazut peste Montella cu chinezii astia...
Montella poate sa joace si cu 3 fundasi centrali sau nu e nimic nasol in avea unul foarte bun ca varianta de rezerva daca joaca cu 2
si presa de azi:

Bonucci-Biglia, Milan’s Scudetto thunder
Insatiable Rossoneri, rapid talks for the Azzurro and they close the deal for Lazio’s Argentine.
Juve probe for Papastathopoulos and Manolas, and tighten for Can.
And it’s not over: Aubameyang or Kalinic (who has left the pre-season training camp…)

Biglia’s purchase done, €17+3m to Lazio.
Now for the defensive superstar.
The fracture with Juve is now irredeemable, Fassone prepares the final assault.
Marotta fixes the price at €40m, talks locked in, it could be concluded soon.
The Bianconeri think of De Vrij and sound out Lotito.

He’s washed his mouth out
He’s going to Milan
Bonucci’s decision
Nu prea am inteles expresia de la tuttosport cu spalatul gurii. probabil e ceva italienesc
Ce pleasca a cazut peste Montella cu chinezii astia...
Montella poate sa joace si cu 3 fundasi centrali sau nu e nimic nasol in avea unul foarte bun ca varianta de rezerva daca joaca cu 2
si presa de azi:

Bonucci-Biglia, Milan’s Scudetto thunder
Insatiable Rossoneri, rapid talks for the Azzurro and they close the deal for Lazio’s Argentine.
Juve probe for Papastathopoulos and Manolas, and tighten for Can.
And it’s not over: Aubameyang or Kalinic (who has left the pre-season training camp…)

Biglia’s purchase done, €17+3m to Lazio.
Now for the defensive superstar.
The fracture with Juve is now irredeemable, Fassone prepares the final assault.
Marotta fixes the price at €40m, talks locked in, it could be concluded soon.
The Bianconeri think of De Vrij and sound out Lotito.

He’s washed his mouth out
He’s going to Milan
Bonucci’s decision
Nu prea am inteles expresia de la tuttosport cu spalatul gurii. probabil e ceva italienesc
Gestul pe care il face Bonucci dupa ce da gol. E un fel de replica la criticile si invidia celorlalti. Il facea in contextul rivalelor lui Juve, sunt curios daca o sa-l mai faca de-acum incolo. In alta ordine de idei, Milan o sa incerce sa-si pastreze bilanta financiara in ordine sau o sa apeleze la tertipurile cu sponsorizari et al. marca City, PSG?!
Pe Montella nu-l văd rezistând mult la Milan, nu când au ambiții, așa că nu mi-aș face probleme prea multe în privința lui.
@juve
Unii jucători sunt de neînlocuit prin simplul fapt că skillsetul lor este unic. Bonucci este unul dintre ei, nu prea mai există in momentul de față fundaș central de calitatea și claritatea lui care să știe cu mingea. Cu cine sa-l inlocuiasca, cu van Dijk pe care se cer 70mil? Rugani ar fi solutia imediata, vom vedea cat de buna.
Avand in vedere si cele de mai sus, Juventus nu au jucator mai bun decat Bonucci. Doar inca doi la acelasi nivel in Sandro si Dybala.
Nu stiu ce s-a intamplat la juve, dar sa-l vinzi pe Bonucci astazi cu 40mil mi se pare ridicol. Este chilipilul verii de pana acum, desi nu ma asteptam sa intreaca ceva afacerea facuta de Bayern cu James.
https://www.transfermarkt.co.uk/statist ... ntransfers
Bonucci la bani de Ederson, Tolisso sau Vitolo.
@juve
Unii jucători sunt de neînlocuit prin simplul fapt că skillsetul lor este unic. Bonucci este unul dintre ei, nu prea mai există in momentul de față fundaș central de calitatea și claritatea lui care să știe cu mingea. Cu cine sa-l inlocuiasca, cu van Dijk pe care se cer 70mil? Rugani ar fi solutia imediata, vom vedea cat de buna.
Avand in vedere si cele de mai sus, Juventus nu au jucator mai bun decat Bonucci. Doar inca doi la acelasi nivel in Sandro si Dybala.
Nu stiu ce s-a intamplat la juve, dar sa-l vinzi pe Bonucci astazi cu 40mil mi se pare ridicol. Este chilipilul verii de pana acum, desi nu ma asteptam sa intreaca ceva afacerea facuta de Bayern cu James.
https://www.transfermarkt.co.uk/statist ... ntransfers
Bonucci la bani de Ederson, Tolisso sau Vitolo.

dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
As for who will replace Bonucci for the Old Lady, Mediaset reports Mattia Caldara is being considered as a ‘Plan B’.
The 23-year-old is due to spend another season with Atalanta after being bought by Juve back in January, but he could be recalled.
Fans of the Italian champions, meanwhile, were heard chanting for Bonucci to stay outside the club’s Vinovo training complex.

si Biglia
The Argentine only joined up with his Lazio teammates in Auronzo di Cadore on Thursday but was greeted by an angry group of fans, demanding that he leave.
aaahhh e o vara minunata ca sa fii fan Milan
ah si chestia cu sefii de la juve ca ei lasa jucatori sa plece daca vor poate fi cateodata si o strategie, ca furia suporterilor sa se indrepte spre jucatori, nu spre conducatori.
The 23-year-old is due to spend another season with Atalanta after being bought by Juve back in January, but he could be recalled.
Fans of the Italian champions, meanwhile, were heard chanting for Bonucci to stay outside the club’s Vinovo training complex.

si Biglia
The Argentine only joined up with his Lazio teammates in Auronzo di Cadore on Thursday but was greeted by an angry group of fans, demanding that he leave.

aaahhh e o vara minunata ca sa fii fan Milan
ah si chestia cu sefii de la juve ca ei lasa jucatori sa plece daca vor poate fi cateodata si o strategie, ca furia suporterilor sa se indrepte spre jucatori, nu spre conducatori.
N-are nicio legatura cu furia. N-a fost nimeni furios cand a plecat Vidal sau Tevez. Nici acum nu sunt furios ca pleaca Bonucci, sunt putin dezamagit din ratiuni sentimentale si putin vexat din ratiuni practice.
- ola small dickie
- Big Daddy
pai vad ca aia scandeaza pe la vinovo impotriva lui bonucci
haha pe forumul interistilor au luat-o toti razna ca de ce clubul lor nu intervine sa-l fure milanului pe bonucci la o asemenea oferta excelenta
, pt ca asiaticii nostri sunt mai buni decat ai vostri 
haha pe forumul interistilor au luat-o toti razna ca de ce clubul lor nu intervine sa-l fure milanului pe bonucci la o asemenea oferta excelenta

Eu am vorbit in nume propriu. E probabil ca mutarea asta sa presupuna o oarece descarcare de furie pentru ca suporterii vor simti, pe buna dreptate, ca e intarita o rivala directa. Dar nu poate fi vorba de o strategie a conducatorilor ca sa se sustraga protestelor. E evident ca nu Juve tine mortis sa il vanda la Milan, ci jucatorul vrea sa plece, din ratiuni de nepotrivire de caracter
, si nu o poate face altundeva decat in Italia, din ratiuni de papuc al sotiei,
.

- ola small dickie
- Big Daddy
de pe inter forums:
"In the times when Milan is getting ready to introduce one of the best defenders in Italy, FUCKING FCinternews is reporting of some FUCKING German coach with some FUCKING Italian roots...who coaches a 10th division team in Germany that said he likes Inter.
I mean WHAT THE FUCK MAN!!!"

"In the times when Milan is getting ready to introduce one of the best defenders in Italy, FUCKING FCinternews is reporting of some FUCKING German coach with some FUCKING Italian roots...who coaches a 10th division team in Germany that said he likes Inter.
I mean WHAT THE FUCK MAN!!!"