Hmm, există și
http://savesforgames.com/ dar presupun că e mai interesantă premisa ta. Pentru început, mi se pare că cel mai important e să înlesnești introducerea de save-uri ca să crească baza de date.
Cea mai interesantă utilizare i-o văd pentru a împărtăși situații interesante nu doar cu livestream sau captură, ci efectiv pasînd save-ul cuiva care are jocul și e interesat.
Acum, pentru acumulare de date, poate fi ok, dar eu nu văd chestia asta ca site dedicat, independent, ci eventual ca extensie Steam/Gog Galaxy whatever unde save sharing să fie un feature.
Punctual, și eu aș recomanda să fie cît mai mult opțional în formular și să ai valoare implicită pentru fiecare opțiune unde e viabil. Apoi, în grila de rezultate (most searched, dar de fapt peste tot), vezi că dacă ai textul pe două rînduri îți strică grid-ul. Ar trebui fie să facă resize la copertă pentru a încăpea textul, fie trunchiat textul. E ca naiba cînd ai carduri de toate dimensiunile într-un grid, aia merge la instagram sau unde trebuie să-ți fure ceva ochiul, nu unde cauți ceva anume.
Altminteri, arată destul de bland și neatrăgător, plus că un fundal alb e nasol seara și noaptea. Aș recomanda o temă mai închisă , pe gri cu text gri deschis sau ceva în genul ăsta.
Bine, ar mai fi și discuția cross platform, dar cred că ne rezumăm la PC.
De asemenea, la descriere, am văzut că lumea se chinuie să explice unde se pun, dar nu prea văd la fel de des descriere despre save în sine - e 100% completion, e doar un save cu un moment interesant, ce e acolo?
Oricum e un efort fain și binevenit!