Cel putin la bataia cu gagicile alea inainte de Imprisoned One am fugit intr-o alta camera cand nu mai aveam ce face si-am inchis usa

Iar save scumming-ul e cel mai bun leac la level drain sau cand iti moare iarasi magul
Heh, eu așa am reușit să curăț peștera cu wanamingos din Redding în F2ola small dickie wrote:cred ca am facut asta la fallout 1. dupa mi s-a parut naspa si am abandonat jocul![]()
gasisem nu stiu ce arma care avea sanse foarte mari de kill sau ceva de genul. si descoperisem ca pot salva in timpul luptei si dadeam load daca ratam cu ea. :'(((( si am dat quit game. EU NU POT TRISA.
desi nu stiu daca asta se incadreaza la cheesy shit ala
Lmao nu am ajuns pana acolo dar sunt sigur ca-s no match pentru sniperul meu one shot one kill. Reload pana dau first shot critical si aia eTG wrote:Y'all need some Deep Caverns.
Ultima misiune din Dungeons and Devils, Steadwick's Fall, generalul nu stiu cum, cred ca e una din cele mai grele misiuni, trebuie sa treci de un garrison cu full castle armies (mai putin ingeri 'doar' 20 de knightsPătrunjelu' wrote:Tin minte ca am cheezuit una din misiuni din RoE, mai exact aia cu atacul asupra unui oras guarded de ceva personaj unic OP af
DarthZombie wrote:Sa joci si expansiunile, ca-s mai bine realizate si scrise campaniile alea.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest