Discuţii politice, ca la cafenea
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Desi pe undeva cred ca "I'm overthinkin' it", s-ar putea ca treaba asta sa fie menita a-l umaniza pe Basescu. Probabil ca se stia de ce face fra-su de destul de mult timp (si cand zic se stia, ma refer la "organul" statului roman). Dar fie ca unii au vrut sa-l protejeze pe presedinte (in ideea ca o sa fie rasplatit), fie ca presedintele a zis sa o tina sub pres, nu a iesit la suprafata decat prin emisiunile lui Gadea. Acum, se merge pe placa "ala e major, e vaccinat, face ce vrea cu viata lui, plateste oalele sparte ca orice muritor de rand, si chiar daca este fratele presedintelui tarii, legea nu face exceptie etc". Pare cumva ilogic, pentru ca la nivel de subconstient, orice roman are gandirea "daca tot am reusit de m-am ajuns, de ce sa nu-mi ajut si neamurile?"; deci chiar si impotriva bunului-simt, tot s-ar gasi destui sa simpatizeze cu faza in care presedintele Basescu, corect si just cum il stim, incearca sa-si protejeze fratele, aceasta oaie ratacita.
Pacat ca Mircea Basescu nu facea afaceri cu Radu Mazare. Desi inca nu este prea tarziu pentru aceste dezvaluiri.
Pacat ca Mircea Basescu nu facea afaceri cu Radu Mazare. Desi inca nu este prea tarziu pentru aceste dezvaluiri.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- ola small dickie
- Big Daddy
"Basescu stie ce aliment ajunge nedigerat in cacatul lui voiculescu dar de fra-su nu i-a zis nimeni nimic. Ok..."
Si ce vroiai sa zica? Ca a uitat sa-l denunte pe frasu la DNA? Nu conteaza ce stie si ce declara Basescu. Basescu nu e sistemul juridic din Romania. Frasu, daca e vinovat, sa infunde puscaria la fel ca ceilalti. M-as bucura sa intre si asta la fel cum m-am bucurat si pentru nastase, becali, vantu si restu.. La mai multi! Atat timp cat Basescu nu este implicat faptic in acest caz nu e problema lui inafara unei situatii de imagine, gen e frasu ba.
Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta
excelent!
Si ce vroiai sa zica? Ca a uitat sa-l denunte pe frasu la DNA? Nu conteaza ce stie si ce declara Basescu. Basescu nu e sistemul juridic din Romania. Frasu, daca e vinovat, sa infunde puscaria la fel ca ceilalti. M-as bucura sa intre si asta la fel cum m-am bucurat si pentru nastase, becali, vantu si restu.. La mai multi! Atat timp cat Basescu nu este implicat faptic in acest caz nu e problema lui inafara unei situatii de imagine, gen e frasu ba.
Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta
excelent!
Last edited by ola small dickie on 20 Jun 2014, 00:09, edited 1 time in total.
hai s-o punem altfel: cati frati/surori de presendinti (premier/cancelar in cazuri de monarhie&Co), in exercitiu(!), ai unei tari au fost arestati de autoritati pentru fapte de coruptie (si nu numai) ?! 

Last edited by zme-ul on 20 Jun 2014, 00:39, edited 3 times in total.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Vrei sa enumar toate statele din America de Sud/Centrala, zme-ule?
Bineinteles, raspunsul ar fi "extrem de putini spre niciunul" daca adaugi si "in exercitiu" la presedintele unei tari. Asta cred ca ar fi o premiera.

- ola small dickie
- Big Daddy
asa pot sa intreb si eu: cate tari au ca partid principal o formatiune cu presedinte de onoare un criminal al natiunii ca ion iliescu? cate tari au ca partid principal o formatiune mafiota care denigreaza organismele justitiei in mod vadit, public si fara nicio jena? cate tari au un prim ministru ca ponta? tot prin america de sud nu? cel mai fericit caz.
miscarile, actiunile si atitudinea fata de justitie a psd alaturi de media aferenta reprezinta un genocid incomparabil cu uite ce face fratele presedintelui. dar nimeni nu sare cand astia ne muiesc pe la spate. se sare ca e frasu ba. pe sistem de bug mafia. din pacate, e firesc pentru starea de fapt a poporului. dna e buna cand le convine lor, altfel trebuie desfiintata, altfel e arma presedintelui. dna e atacata la foc automat pe plan intern de psd si de mass media pesedista, cand insa baga capul in ograda vestul ponta o lauda. asa-i la noi. e misto
miscarile, actiunile si atitudinea fata de justitie a psd alaturi de media aferenta reprezinta un genocid incomparabil cu uite ce face fratele presedintelui. dar nimeni nu sare cand astia ne muiesc pe la spate. se sare ca e frasu ba. pe sistem de bug mafia. din pacate, e firesc pentru starea de fapt a poporului. dna e buna cand le convine lor, altfel trebuie desfiintata, altfel e arma presedintelui. dna e atacata la foc automat pe plan intern de psd si de mass media pesedista, cand insa baga capul in ograda vestul ponta o lauda. asa-i la noi. e misto
Last edited by ola small dickie on 20 Jun 2014, 00:37, edited 3 times in total.
modificat 

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ola, asteptam ca Daciana, nevasta-sa lu' Ponta, sa fie arestata si ea "preventiv", ca sa mai bifam un record. Asta pentru ca nu stiu daca Victoras are frati sau surori. Dar sa fie "in exercitiu". 

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ca urmare a arestarii lui Mircea Basescu, Mircea Badea a fost atât de excitat încât a făcut șpagatul pe trei scaune. (luat de pe timesnewroman)
Chiar daca Base stia de ce a facut Mircea, nu era obligat sa zica/faca nimic. Asta ar trebui sa inteleaga romanasii care isi dau cu parerea online si Gadea care vomita ineptii. Codul Penal nu prevede obligatia rudelor de a denunta infractiunile comise de rude. Deci chiar daca Mircea venea si zicea "baaa, ce i-am facut pe tigani" nu puteam vorbi de tainuiri sau altceva. C.P pune rudenia pe un palier superior obligatiei de a incunostinta autoritatile.
Dincolo de asta, sporuri maxime. Fratele, ginerele, nevasta, cainele, hell..chiar daca partial il admir (pentru (macar aparenta) reformare a justitiei si calitatile politice - chiar daca uman este zero) chiar si el, daca sunt vinovati de ceva, tot inainte. Am avut ultimele luni frumoase, cu fost prim ministru, un brat de parlamentari, magistrati incolonati catre cele rece si nemiloase. Nu strica frate si ginere de presedinte.
Dincolo de asta, sporuri maxime. Fratele, ginerele, nevasta, cainele, hell..chiar daca partial il admir (pentru (macar aparenta) reformare a justitiei si calitatile politice - chiar daca uman este zero) chiar si el, daca sunt vinovati de ceva, tot inainte. Am avut ultimele luni frumoase, cu fost prim ministru, un brat de parlamentari, magistrati incolonati catre cele rece si nemiloase. Nu strica frate si ginere de presedinte.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Obligat nu era, dar e cam aiurea sa te dai aparatorul justitiei si sa taci malc la cazuri de genul asta.
Nu mi se pare. E presedinte, nu e nici magistrat nici preot. Trebuie sa sustina justitia la nivel institutional si sa o lase sa-si faca treaba,aici e singura diferenta dintre noi si presedinte, nu sa-i faca treaba sau sa o ajute in detrimentul relatiilor familiale. Dealtfel asta e si scopul reglementarii, protectia impotriva excesului de justitie, sa nu ne transformam intr-un neam de turnatori.
Despre cretinismul cu "demisia lui Base pentru ca e infractor fra-su" nu mai discut, e de un cretinism maxim, dar asa e cand avem parlamentari ca Mihai Sturzu
Despre cretinismul cu "demisia lui Base pentru ca e infractor fra-su" nu mai discut, e de un cretinism maxim, dar asa e cand avem parlamentari ca Mihai Sturzu

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Tu nu prea vrei sa pricepi ca, fiind presedinte, este "protejat" de catre serviciile secrete. El si familia lui. Si toate rudele de grad 1. Cum ar fi... ah, da, FRATI SI SURORI. Ei, aia de la serviciile secrete trebuie sa stie pe unde umbla Mircea Basescu, ce face si ce drege, daca este "a liability" pentru presedinte etc. Corect, nu-i intereseaza daca ce face si ce drege este si legal, pentru ca nu e de competenta lor sa decida ce este legal sau nu; dar important este ca stiu. Iar daca serviciile secrete stiu, atunci presedintele stie. Deci dincolo de discutii amicale la porcul de Craciun/mielul de Paste, de genul "mai, frate-miu, pare-mi-se ca umbli cu elemente rau-famate si te cam freci periculos de aproape de ilegalitate", presedintele ar trebui sa aiba rapoarte despre Mircea (asa cum are despre cei pe care ii numeste drept atentate la siguranta nationala).
Tocmai de asta si sesizarea lui Tariceanu, care a cerut ca acele rapoarte sa fie puse la dispozitia Parlamentului. Din nou, obiectivul vizat nu este acela ca Traian trebuia sa-l denunte pe fra-su, ci doar ca a stiut si a tacut malc. Cred... Scuze, sper ca toata lumea de pe-aici este constienta ca, pentru o majoritate covarsitoare din poporul roman, conteaza mai mult perceptia personala decat verdictul "justitiei" (strig "huo, infractorule" mult mai usor daca mi se pare MIE ca este vinovat decat daca vine unul in roba si cu peruca si zice ca este vinovat; ca, vorba aia, exista fond, apel, recurs, decizii atacabile si decizii finale, instante din Romania si de dincolo de granite, si ce azi este negru murdar, maine e alb imaculat etc.)
Oricum, Mircea nu avea cum sa o ia pe un drum mai rau. Vorbim totusi de fratele omului care a lichidat flota mai ceva ca nazistii evrei la Dachau. Sa-mi spuna careva, dupa ce s-a uitat la videoul cu presedintele Romaniei jucand hora cu Bercea Mondialul, "yup, there's no way this can turn out wrong".
Tocmai de asta si sesizarea lui Tariceanu, care a cerut ca acele rapoarte sa fie puse la dispozitia Parlamentului. Din nou, obiectivul vizat nu este acela ca Traian trebuia sa-l denunte pe fra-su, ci doar ca a stiut si a tacut malc. Cred... Scuze, sper ca toata lumea de pe-aici este constienta ca, pentru o majoritate covarsitoare din poporul roman, conteaza mai mult perceptia personala decat verdictul "justitiei" (strig "huo, infractorule" mult mai usor daca mi se pare MIE ca este vinovat decat daca vine unul in roba si cu peruca si zice ca este vinovat; ca, vorba aia, exista fond, apel, recurs, decizii atacabile si decizii finale, instante din Romania si de dincolo de granite, si ce azi este negru murdar, maine e alb imaculat etc.)
Oricum, Mircea nu avea cum sa o ia pe un drum mai rau. Vorbim totusi de fratele omului care a lichidat flota mai ceva ca nazistii evrei la Dachau. Sa-mi spuna careva, dupa ce s-a uitat la videoul cu presedintele Romaniei jucand hora cu Bercea Mondialul, "yup, there's no way this can turn out wrong".
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nici nu zic sa isi dea demisia, dar treaba tot trebuie investigata. Iar in cazurile de coruptie parca trebuie sa raportezi in caz ca stii ceva, ca nu era fratele lui de unul singur in toata treaba aia, erau si functionari publici. LE: what McWill said. Daca refuza sa puna la dispozitia Parlamentului rapoartele in cauza, e o forma de obstructionare a justitiei. Nu bag mana in foc dpdv legal cat de mult este, dar in general cand incerci sa protejezi un infractor ai si tu probleme din aceasta cauza.
Si nu o fi magistrat, dar a avut nenumarate interventii de tipul "ar fi bine sa faceti aia si aia domnilor magistrati/judecatori" desi nu erau in prerogativele sale. Na, acuma sa se spele pe cap cu imaginea de presedinte-ju(de)cator si cruciat al justitiei, ca il vor musca in fund matrapazlacurile pe care le-a facut. Cand pozezi in ceva, ai face bine sa nu calci pe bec, ca devii penibil. E ca si cum te dai persoana culta si intelectuala cand in realitate esti un drojdier golanas, ca nuca-n perete vin astea doua lucruri
Si nu o fi magistrat, dar a avut nenumarate interventii de tipul "ar fi bine sa faceti aia si aia domnilor magistrati/judecatori" desi nu erau in prerogativele sale. Na, acuma sa se spele pe cap cu imaginea de presedinte-ju(de)cator si cruciat al justitiei, ca il vor musca in fund matrapazlacurile pe care le-a facut. Cand pozezi in ceva, ai face bine sa nu calci pe bec, ca devii penibil. E ca si cum te dai persoana culta si intelectuala cand in realitate esti un drojdier golanas, ca nuca-n perete vin astea doua lucruri

Fratii si surorile sunt rude de gradul 2. Si nu, nu beneficiaza de protectie de la SPP. Ca sunt de gradul 2.Doar cele de gradul 1 beneficiaza. Dincolo de asta, ti s-ar fi parut mai normal ca omul sa fi pus serviciile secrete sa-l urmareasca pe fra-su ? In caz ca da, revenim la ce am spus mai devreme. Asa cum lui McWilliams nu i se cere sa-l dea in gat pe fratele lui, nu ar trebui sa-i fie cerut nici presedintelui. Acum, nu stiu ce conteaza pentru constiinta populara, desi pot sa bag mana in foc ca marea majoritatea a romanilor nu si-ar denunta familia.McWilliams » 23 Jun 2014, 20:17 wrote:Tu nu prea vrei sa pricepi ca, fiind presedinte, este "protejat" de catre serviciile secrete. El si familia lui. Si toate rudele de grad 1. Cum ar fi... ah, da, FRATI SI SURORI.
Edit: si hai sa lamurim o chestie. Parlamentul = organism legislativ. Aia fac legi. Nu ancheteaza oameni. Cererea lui Tariceanu e tampita pentru ca sfideaza reguli de baza ale democratiei. Separatia puterilor in stat. Nu poti sa faci si legi si sa anchetezi si oameni. Daca maine Tariceanu vrea, o sa o cheme pe Izaura aia la audieri ?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Daca Parlament = organ legislativ, atunci Presedintele a cata roata la caruta impartirii puterii in Stat este? El pentru ce primeste simbrie? Enumara ce scrie la cartea sfanta a Constitutiei ca poate face presedintele si apoi compara cu ce face Traian de destui ani incoa (ca sa citez din clasici, incearca ca la fiecare exemplu sa adaugi prefixul "sfideaza reguli de baza ale democratiei prin"). Si, similar exemplului lui Zombie de mai sus, tot Basescu Traian a fost cel care a deschis SI cutia asta a Pandorei: nu s-a multumit cu prerogativele din Constitutie, ci a dorit sa le depaseasca pentru a arata poporului cat de mic in stat, dar dur in Stat este. Si cum in tara orbilor, omul cu privirea incrucisata este rege, mi se pare absolut firesc ca TOATA LUMEA sa isi depaseasca atributiile. Bou ar fi ala care continua sa danseze vals cand toti golanii o ard free-style, indiferent de ce muzica se aude.
Nu, la modul general, nimeni nu si-ar denunta familia. Asa cum, oricat de corect ai vrea sa pari pentru altii, daca te-ai ajunge capatat, ai trage sa se ajunga si ai tai (chestie care poate sa inseamne nepotism, trafic de influenta, afaceri cu Statul in familie etc.). Insa chiar daca gandesti asa, nu te face mai putin vinovat decat pentru constiinta proprie - "las' ca si altii ar fi facut la fel". Nimeni nu te obliga sa respecti legea, la fel cum nimeni nu te obliga sa o incalci - exista doar sanctiuni sub diverse forme, daca se intampla sa o incalci, iar tu esti prins si dovedit. Nimeni nu-si asuma, cu juraminte si semnatura, codul penal la nastere sau la majorat. Desi am auzit ca aia care primesc o functie publica jura pe Biblie ca o sa fie drepti si corecti... Oare Basescu Traian are un astfel de juramant facut?
Da, ai dreptate cu gradul doi - my bad.
Nu, la modul general, nimeni nu si-ar denunta familia. Asa cum, oricat de corect ai vrea sa pari pentru altii, daca te-ai ajunge capatat, ai trage sa se ajunga si ai tai (chestie care poate sa inseamne nepotism, trafic de influenta, afaceri cu Statul in familie etc.). Insa chiar daca gandesti asa, nu te face mai putin vinovat decat pentru constiinta proprie - "las' ca si altii ar fi facut la fel". Nimeni nu te obliga sa respecti legea, la fel cum nimeni nu te obliga sa o incalci - exista doar sanctiuni sub diverse forme, daca se intampla sa o incalci, iar tu esti prins si dovedit. Nimeni nu-si asuma, cu juraminte si semnatura, codul penal la nastere sau la majorat. Desi am auzit ca aia care primesc o functie publica jura pe Biblie ca o sa fie drepti si corecti... Oare Basescu Traian are un astfel de juramant facut?
Da, ai dreptate cu gradul doi - my bad.
McWilliams esti un PSDist bashit, un jeg din cea mai joasa spetza. cara-te te rog. poate inca mai ai o sansa ca peste 10-15 ani sa devii om.
(da, accept avertizarea care ma asteapta pentru acest post. chiar si banul.)
Cum doresti.
(da, accept avertizarea care ma asteapta pentru acest post. chiar si banul.)
Cum doresti.
Last edited by Mărar on 24 Jun 2014, 01:24, edited 1 time in total.
Reason: .
Reason: .
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
7 zile? exagerezi monservulp » 24 Jun 2014, 01:08 wrote:Cum doresti.
Chestia draguta e ca toti prikolicii care urla "demisia!" la base (pontifex, molicieanu, motanul soon to be descaltat we so hope) au o moralitate infinit mai dubioasa si probleme mult mai serioase.
Mai un plagiat, mai 5 ani cu executare in prima instanta si o serie de amanari care nici macar nu bat la ochi, mai un biletel, o curvasarie de la un partid la altul, poate, poate pica ceva ciolan. Barbati de stat si de mers, unul si unul.

Mai un plagiat, mai 5 ani cu executare in prima instanta si o serie de amanari care nici macar nu bat la ochi, mai un biletel, o curvasarie de la un partid la altul, poate, poate pica ceva ciolan. Barbati de stat si de mers, unul si unul.

NO COVER. ALL MAN.
Deci inafara de mistourile legate de exprimarea mea, ne mai zici ca depasirea atributilor unor politicieni este normala, pentru ca si seful statului si-a depasit atributiile.Tot ce-i posibil, am zis din start ca uman Base pentru mine e zero. Dincolo de faptul ca in principiu, daca vrei sa te ia cineva in seama intr-o discutie ideal e sa vii si cu ceva exemple.... Sunt oameni care violeaza copii in tara asta.Si nu ne fac mai prosti sau mai putin potenti sexual pe ceilalti, astia care nu suntem pedofili. Daca ti se pare firesc ca cineva sa actioneze ilegal pentru ca SI ALTUL actioneaza ilegal, inseamna ca ne meritam soarta si tara. Nu-ti doresc sa ai deaface cu infractori care gandesc asa. Nu ti s-ar mai parea firesc ca respectivul sa fie free-styler doar pentru ca ai lui colegi de detentie erau infractori.McWilliams » 23 Jun 2014, 23:24 wrote: Si, similar exemplului lui Zombie de mai sus, tot Basescu Traian a fost cel care a deschis SI cutia asta a Pandorei: nu s-a multumit cu prerogativele din Constitutie, ci a dorit sa le depaseasca pentru a arata poporului cat de mic in stat, dar dur in Stat este. Si cum in tara orbilor, omul cu privirea incrucisata este rege, mi se pare absolut firesc ca TOATA LUMEA sa isi depaseasca atributiile. Bou ar fi ala care continua sa danseze vals cand toti golanii o ard free-style, indiferent de ce muzica se aude.
Logica ultimului paragraf imi scapa, o fi prea devreme pentru mine.Daca ajungi "capatat" nu e obligatoriu sa "tragi" sa se ajunga si ai tai. Ce intrebi defapt ? Daca Base a depus juramantul ? Da...ca altfel nu ajungea presedinte. Ce mai zici altele ? Ca nu-si asuma nimeni la nastere C.P ? Legile nu functioneaza pe juramant sau semnatura, nu e un contract.Legile penale presupun obligatia (generala si abstracta) de a le respecta. Nu-ti zice X-ulescu sa le respecti, le respecti prin natura lor. Sa le respecti e starea normala, chiar si in tara noastra.McWilliams » 23 Jun 2014, 23:24 wrote: Nu , la modul general <..>
Orice ati zice de Basescu, se pricepe sa dea replici.
"Care este înălţimea morală a acestor politicieni care s-au sustras urmăririi penale să vină azi să dea lecţii? Mi-e greu să iau în serios o declaraţie a unei majorităţi care a gestionat marţea neagră."
Owned! In mare contrast cu Ponta caruia daca vrei sa-i scazi reputatia trebuie doar sa il lasi sa vorbeasca...
"Care este înălţimea morală a acestor politicieni care s-au sustras urmăririi penale să vină azi să dea lecţii? Mi-e greu să iau în serios o declaraţie a unei majorităţi care a gestionat marţea neagră."
Owned! In mare contrast cu Ponta caruia daca vrei sa-i scazi reputatia trebuie doar sa il lasi sa vorbeasca...