https://www.football-italia.net/117432/ ... ect-europe
lista de 50 completa: http://www.football-observatory.com/

Eu cred ca Bayern-ul lui Heynckes arata foarte bine si in caz in care nu se intalnesc in runda urmatoare cu cineva gen Barcelona sau City [ca astea-s meciuri 50-50] pot ajunge departe. E adevarat ca nu au jucat cuiva foarte puternic pana acum, dar nu-s ca PSG care sa joace intr-o liga atat de jenanta dpdv valoric si imho valoarea bavarezilor este destul de evidenta. Ca tot veni vorba de PSG, e mai mult lauda de capul lor, cu Real au plimbat mingea crezandu-se deja victoriosi si in loc sa preseze sa mai inscrie niste goluri in fata unui adversar complet debusolat precum erau spaniolii in prima repriza, au stat si s-au relaxat. Iar in a doua repriza am vazut ca in ciuda sezonului infect pe care-l au, dpdv mental Real este in continuare cea mai puternica echipa de pe continent.juve3332 wrote:Mda, pana acum nicio favorita clara pentru victoria finala. Fiecare echipa are plusurile si minusurile ei, dar parca in niciuna nu par primele sa le eclipseze atat de mult pe ultimile incat s-o decretezi castigatoare cu ambele maini. Barca are cam aceleasi probleme ca anul trecut (Chelsea a jucat o partida similara cu a lui Juve, numai ca n-a reusit sa tina posesia la fel de mult, sa evite greselile flagrante in aparare si sa maximizeze sansele aparute; stiu, sunt cam multe!) cand da de o echipa bine-organizata tactic si scurta; United joaca sobru si fara idei de 2 luni incoace; Liverpool are apararea pe care o are; Real par sa-si aminteasca de fiorul agonistic numai cand sunt zgandariti de marketingul adversarilor; PSG sunt slabi mentalmente si au un antrenor de EL; Juve (daca trece de Tottenham) are multe accidentari si un joc putin consistent pe alocuri.
Mai raman cu o jumatate de treapta mai sus City, care joaca miraculos, intr-adevar, dar n-au avut niciun banc de test mai serios pana acum in CL (Napoli se grabeste sa iasa din orice inseamna Europa cat mai putin sleita si lovita) si nu au inca mitologia de "club-mare", care conteaza de multe ori in rundele eliminatorii; si Bayern, care au avut totusi un meci cu PSG castigat destul de cinstit, dar nimic altceva foarte solicitant, putin cam batraiori, lipsiti de provocari care sa le mentina tensiunea in campionat si cam...lipsiti de stralucire, asa in general. Sa vedem peste o luna.
Atleti ftw!ola small dickie wrote:Europa League Last 16 teams:
CSKA Moscow
RB Leipzig
Zenit St Petersburg
Locomotiv Moscow
Atletico Madrid
Lazio
Sporting Lisbon
Viktoria Plzen
Arsenal
Dynamo Kiev
Lyon
Milan
Borussia Dortmund
Athletic Bilbao
Marseille
RB Salzburg
Nu prea stiu ce treaba are sula cu prefectura, omul va vorbi acolo despre fotbal, nu despre politica. Mai productiv ar fi sa te revolti pe Fifa ca isi tine Cupa Mondiala acolo sau Uefa ca primeste bani de la Gazprom [cu tot cu Ceferin si relatiile sale cu acea companie]ola small dickie wrote:Mourinho va fi analist pe parcursul cupei mondiale al postului russia today. dupa ce se termina competitia se poate angaja si la televiziunea de stat a lui erdogan
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest