Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Si acum publicitate. Ramaneti pe antena3
Urmeaza, in exclusivitate, cutremurul care va narui edificiul putred al statului paralel.
NO COVER. ALL MAN.
Protocolul cam explică numărul impresionant de angajați la SRI. Au ajuns o birocrație infectă, ca oricare altă instituție de stat. Bravo România!
the secret geometry of chance
Cu siguranta semnatura domanei Kovesi de pe Protocol e falsificata. Iar continutul acestuia nu este altceva decat o fabulatie a doamnei Girbovan.
Sunt convins de asta, dar am postat asa ca sa vedeti pana unde pot merge astia de la Antena 3.
Sunt convins de asta, dar am postat asa ca sa vedeti pana unde pot merge astia de la Antena 3.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Urata treaba. Cand a fost desecretizata treaba asta? As vrea sa vad mai multe luari de pozitie in sensul asta, pentru ca in Securitate n-ar trebui nimeni sa aibe incredere.
Pai scrie chiar pe document.
"Declasificat
Data 29.03.2018"
Deci cam de 5 zile.
Din ce am citit se pare ca Protocolul a fost declasificat la insistentele si presiunile UNJR (Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania).
Interesant continutul acestui protocol. Se pare ca, potrivit acestuia, un procuror (magistrat cum ar veni) ajunge sa dea socoteala unui ofiter SRI cu privire la modul in care a "valorificat" informatia primita de la serviciu. Trebuie sa raporteze in termen de cel mult 60 de zile.
De asemenea, eu stiam ca exista o colaborare intre Parchete si SRI, dar doar cu privire la combaterea infractiunilor impotriva sigurantei nationale si a actelor de terorism. Conform protocolului se pare ca "aria de colaborare a fost extinsa" si cu privire la infractiunile care au corespondent in amenintarile la adresa sigurantei nationale (ce o fi insemnand asta habar n-am) si alte infractiuni grave (notiune mult prea larga).
"Declasificat
Data 29.03.2018"
Deci cam de 5 zile.
Din ce am citit se pare ca Protocolul a fost declasificat la insistentele si presiunile UNJR (Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania).
Interesant continutul acestui protocol. Se pare ca, potrivit acestuia, un procuror (magistrat cum ar veni) ajunge sa dea socoteala unui ofiter SRI cu privire la modul in care a "valorificat" informatia primita de la serviciu. Trebuie sa raporteze in termen de cel mult 60 de zile.
De asemenea, eu stiam ca exista o colaborare intre Parchete si SRI, dar doar cu privire la combaterea infractiunilor impotriva sigurantei nationale si a actelor de terorism. Conform protocolului se pare ca "aria de colaborare a fost extinsa" si cu privire la infractiunile care au corespondent in amenintarile la adresa sigurantei nationale (ce o fi insemnand asta habar n-am) si alte infractiuni grave (notiune mult prea larga).
Klaus Iohannis, trollul suprem... sau... țiganii, un fel de jandarmerie direcționată împotriva oamenilor pașnici?În anul Centenarului României, trebuie să evidențiem contribuția cetățenilor de etnie roma la istoria și diversitatea societății noastre. Suntem, în aceeași măsură, datori să sprijinim această minoritate în rolul pe care îl joacă în consolidarea ţării noastre
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu e asa de deplasata afirmatia, tiganii erau mult mai bine integrati in societate inainte de venirea comunistilor. Dupa, aia au facut zob toate activitatile lor traditionale, i-au fortat sa lucreze in fabrici si n-au dat doi bani daca era mai bine sa-i lase in pace cu meseriile pe care le faceau de generatii intregi.
Deci consideri că această disensiune socio-culturală poate fi rezolvată numai construind Mașina Timpului?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Toata societatea romaneasca a fost dinamitata de regimul comunist, greu vad solutia pentru revenirea la ceva stabil.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Spre socul si groaza mea, am aflat ca exista ceva numit "qanon". Si, evident, are treaba cu Soros.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Q posting-ul mi se pare plictisitor și-i atrage pe cei cu șepci de staniol. Din "categoria aia" mi se pare mai interesantă profeția

+ It has to get worse before it gets better?

- ola small dickie
- Big Daddy
ieri in Constanta a intrat in mega image radu tudor cand eu ieseam. n-am avut curaj sa-i strig nimic 
poate data viitoare ii bag o: TROMPETA PESEDISTA!
si e fucking midget

poate data viitoare ii bag o: TROMPETA PESEDISTA!
si e fucking midget
Macar te-ai uitat urat la el? Sa fie constient ca stim cine e. 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
eram cam mahmur si obosit deci sper ca a parut ca ma uit urat la el
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Trebuie sa ne uitam la A3 cateva zile, sa fim siguri ca mufarina lui ola nu este folosita in scopuri oculte. "Eram in Constanta zilele astea, Dana, si am vazut un roman, obosit si supt la fata. De Soros, fara urma de indoiala. Iata ce drame produce statul paralel in tara noastra!".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- ola small dickie
- Big Daddy
ii dau in judecata ca kovesi
-
- Space Invader
Ce parere aveti despre maririle salariale din sanatate? Sunt sau nu justificate? Mie mi se pare putin exagerate respectivele salarii.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nestiind exact cu cat au marit salariile nu ma pronunt despre ele propriu-zis, dar tin minte ca au venit la pachet cu mariri de taxe rezultand in salarii marite mai mult pe hartie decat in realitate. Daca e asa cum am inteles, e doar praf in ochi pe scurt.
Dar chiar si presupunand ca salariile ar fi marite generos, nu e suficient ca sa opreasca exodul medicilor din Romania. Nu de alta, dar problemele din sanatate nu se rezuma nici pe departe doar la salarii, ci si la cat de bolnav [heh] e sistemul propriu-zis. Sunt destui scarbiti de nepotismul endemic, de mecanismul spagilor, de lipsa finantarii spitalelor si de echipamentul care fie este sublim dar lipseste cu desavarsire, fie este invechit, fie este sifonat catre clinica privata a sefului de sectie, si cate si mai cate alte motive pentru un tanar medic sa nu ramana in Romania. Iar marirea de salarii nu ii ajuta cu mare lucru la nemultumirile astea.
Dar chiar si presupunand ca salariile ar fi marite generos, nu e suficient ca sa opreasca exodul medicilor din Romania. Nu de alta, dar problemele din sanatate nu se rezuma nici pe departe doar la salarii, ci si la cat de bolnav [heh] e sistemul propriu-zis. Sunt destui scarbiti de nepotismul endemic, de mecanismul spagilor, de lipsa finantarii spitalelor si de echipamentul care fie este sublim dar lipseste cu desavarsire, fie este invechit, fie este sifonat catre clinica privata a sefului de sectie, si cate si mai cate alte motive pentru un tanar medic sa nu ramana in Romania. Iar marirea de salarii nu ii ajuta cu mare lucru la nemultumirile astea.