Momentan îmi place, merge foarte smooth, deși Firefox-ul a dat o dată chix din nu știu ce motive. Pe măsură ce mă mai joc cu el probabil o să mai dau pe topic-ul ăsta

Rasfoiam paginile acetui topic pana cand am dat de acest post. Stiu ca nu e voie sa readuc in discutie discutii vechi, dar totusi asta o consider speciala si am sa incalc regula: Ola smol dichi in cucu gol salvand un gandacel. So sweet! Parca mi-a facut ziua mai buna.ola small dickie wrote: 22 Dec 2017, 15:58 Faceam baie si am observat un gandacel in cada. L-am luat pe burete ca sa-l salvez si am vrut sa ma duc cu el in bucatarie sa-l eliberez pe geam. Complet gol deschid usa la baie si pe hol era socrumiu uitandu-se fix la mine. Misto
Am salvat gandacelul dupa ce m-am imbracat.
Pentru o zi excelenta pot sa ti-l arat si in realitate.stef wrote: 18 May 2018, 18:42Rasfoiam paginile acetui topic pana cand am dat de acest post. Stiu ca nu e voie sa readuc in discutie discutii vechi, dar totusi asta o consider speciala si am sa incalc regula: Ola smol dichi in cucu gol salvand un gandacel. So sweet! Parca mi-a facut ziua mai buna.ola small dickie wrote: 22 Dec 2017, 15:58 Faceam baie si am observat un gandacel in cada. L-am luat pe burete ca sa-l salvez si am vrut sa ma duc cu el in bucatarie sa-l eliberez pe geam. Complet gol deschid usa la baie si pe hol era socrumiu uitandu-se fix la mine. Misto
Am salvat gandacelul dupa ce m-am imbracat.
Now back to real life: mi-am adus aminte de baietii in cucu gol din Outlast. Va trebui sa traiesc cu aceasta imagine in minte toata viata.![]()
Vezi de ce este recomandat sa faci sex protejat?Pătrunjelu' wrote: 20 Apr 2018, 09:58 Asta tre sa fie cea mai mare risipa de plastic si hartie pe care am vazut-o in ultima vreme
![]()
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] and 2 guests