Seriale

TG
Cyberdemon

Re: Seriale

Post by TG »

Și eu planuiesc să îl văd săptămâna asta, chiar aveam chef de ceva de genul ăsta.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Heh, chiar ieri il luasem, sper sa nu ma dezamageasca precum Dark.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

I'll also be giving it a try
TG
Cyberdemon

Post by TG »

L-am văzut și eu, mi-a plăcut, mai ales în primele 3-4 episoade. O ia puțin la vale după dar per total a fost ok, atmosfera a fost principalul punct de atracție pentru mine.

N-aș zice nu la alte sezoane, în alt setting și cu alți actori evident, dar făcute în stilul ăsta.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

In ce sens o ia la vale dupa primele 3-4 episoade?

Cat despre un sezon viitor, au de unde. Conform cartii exista cel putin inca un setting care n-a fost deloc explorat si care vine cu portia sa de plot stuff.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Se pierde în prea multe detalii, ca apoi să nu facă nimic cu ele, începutul e foarte tensionat, misterios, iar micile lupte de orgoliu dintre căpitani mai puteau fi exploatate. În a doua jumătate variază mai mult, sunt scene mișto, dar și unele cam cretinuțe, personajul negativ e puțin forțat în față, fără să aibă destul context acțiunile sale.

Finalul de asemenea m-a lăsat rece, preferam o abordare ori mai vagă, cu mai puține explicații, ori ceva serie de evenimente bine justificate. Așa a fost cam ciudat, se pun în lumină fix chestiile care puteau rămâne parte din mister, iar la motivațiile personajelor se zice pas.

Dar nu asta e neapărat problema mea, că nu am stat să supra-analizez, doar că mi-ar fi plăcut un mister prelungit, povestea să utilizeze mai bine perioada și locul abordate, în favoarea luptei pentru supraviețuire. Partea mea preferată din serial a fost pe bărci.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Da, villain-ul mi s-a parut slab dar nu stiam daca s-o pun pe seama actorului :lol: Marele plot twist din ultimul episod legat de el nu era mare branza de plot twist avand in vedere ca eu mi-am dat seama de schema cu vreo 3-4 episoade inainte, and I ain't a genius.

Si mie mi-a placut mai mult pe barci, dar modul in care plotul e manuit lasa loc pentru un viitor sezon [non-spoiler wink wink] so I don't mind that much. Sunt de acord cu tine ca putea fi lasata mai vaga confruntarea, dar finalul nu-i asa blunt precum spui tu imho pentru ca are destul de mult simbolistica la bataie [gandeste-te ca el primeste un totem si ea pastreaza unul pentru ea precum facuse si tatal ei cu... primul]. Insa lupta pentru supravietuire mi s-a parut foarte bine abordata, desi admit ca-i posibil sa fie mai mult o chestie de gusturi decat de executie in ce le priveste.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

"The Middle wraps its run as TV’s most perpetually underrated comedy
This beautifully funny comedy about the white working class deserved the attention given to Modern Family or Roseanne."

https://www.vox.com/culture/2018/5/27/1 ... -of-a-ride
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

phpBB [video]
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

jim carrey? michel gondry? im sold

o sa ma uit la asta
TG
Cyberdemon

Post by TG »

AT&T wants to overhaul HBO, says it isn’t profitable enough

Cam atât cu serialele, a fost frumos cât a ținut. Asta e.
ola small dickie
Big Daddy

de ceva vreme tot prind din cand in cand la tv pe comedy channel sitcomul Rules of Engagement. mi se pare chiar bunicel, in orice caz mult peste Friends

http://www.wiki-zero.co/index.php?q=aHR ... c2VyaWVzKQ
ola small dickie
Big Daddy

Se intoarce Jean-Luc Picard

cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Asa de rau au dat-o in bara cu Discovery ca trebuie sa il aduca inapoi pe Picard ca sa castige fanii inapoi?
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

But why? Credeam ca au terminat.
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Shh, just let it happen
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

BoJack Horseman - Sezonul 5. Desi majoritatea episoadelor mi s-au parut cam banale, pot sa zic ca episodul 6 e printre cele mai bune pe care le-am vazut vreodata intr-un serial. It fucking destroyed me lol. Nu am plans pentru ca ar fi fost super gay, dar trebuie sa recunosc ca beam bere si mancam seminte, iar cand a inceput discursul lui BoJack despre mama lui parca mi-a venit sa ragai un pic.
Post Reply

Return to “Seriale”