Am avut aceeasi impresie cand am vazut trailerul ieri. Ma asteptam la alta directie artistica, ceva mai Bladerunner, nu o adunatura de cool kids intr-un viitor stralucitor. Daca asta au lucrat ei 5 ani si...
Last edited by tnt on 11 Jun 2018, 15:38, edited 1 time in total.
Băi, trailer-ul arată nașpa, dar nu e nici pe departe de ajuns să tragem concluzii despre direcția artistică. Poate fi doar un oraș/zonă din joc.
Normal că fiind așa de vag anunțat, fiecare se trezește că îl vrea într-un fel sau altul. Pe mine ma interesează doar să împrumute mai multe elemente din jocurile lor de dinainte de Witcher 3 și mai puține din open world-urile celorlalți. Dar să vedem.
Deja când vă văd cu quote-uri de la diferite personalități despre un trailer de 1 minut mă ia cu frisoane. Sunteți bine?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
TG, esti ca aia la BF5 care zic ca trebuie sa vedem mai mult gameplay ca sa se dam seama ca va fi cumva total diferit, un joc bazat de fapt pe WW2 si nu pe Vrajitorul din Oz, de parca un nou joc total diferit de trailer cu alta directie artistica ar iesi din buzunarul devilor peste noapte. Au pregatit si gandit ani de zile acest reveal, fii sigur ca au pus in el ce e reprezentativ. Da, gameplayul ramane de vazut cum e, dar tabloul cam asa ramane.
tnt wrote: 11 Jun 2018, 15:47
TG, esti ca aia la BF5 care zic ca trebuie sa vedem mai mult gameplay ca sa se dam seama ca va fi cumva total diferit, un joc bazat de fapt pe WW2 si nu pe Vrajitorul din Oz, de parca un nou joc total diferit de trailer cu alta directie artistica ar iesi din buzunarul devilor peste noapte. Au pregatit si gandit ani de zile acest reveal, fii sigur ca au pus in el ce e reprezentativ. Da, gameplayul ramane de vazut cum e, dar tabloul cam asa ramane.
Sunt destule jocuri sau filme bune cu trailere din care ai zice ca o sa iasa ultimul cacat, nu e ceva neobisnuit sa vrei sa atragi cat mai multa lume prin chestii action-packed. E prea devreme sa dai verdicte acum, ce arata ei e ce cred ca vinde mai bine si are totusi o legatura cu produsul final, nu ceva ce arata esenta jocului. Astea fiind zise, nu stiu de ce lumea are impresia ca CD Projekt ar fi facut chestii artsy si nu comerciale pana acum, daca le-ar reusi partea de fun tot ar fi interesant de explorat o lume cyberpunk.
Last edited by ne0lith on 11 Jun 2018, 16:21, edited 1 time in total.