tnt wrote: 21 Jun 2018, 01:40
Cam tot pentru asta l-am jucat si eu. Insa e genul de joc ce-l realizezi cat de prost e cu adevarat abia dupa ce ai parcurs o buna bucata, bucata suficient de mare pt a te aduce in acel moment in care te simti oarecum fortat sa-l continui dezinteresat, sau chiar total dezgustat, pana la capat din inertie. Un alea iacta est al pierderii de timp. Fa-ti o favoare si fa altceva cu timpul tau.
Mersi. M-am pus acum să caut coduri poate pot să scot inamicii sau să-mi scot un uzi din buzunar dar se pare că nu există

22 ore pt o poveste de kkt... şi fără coduri... şi cu animaţiile alea care iau o eternitate... iar apoi l-au ales pe Trudeau. Makes sense.
RPS wrote:I was also hugely disappointed by the swearing. I heard “taffer” precisely once, and “fucking” about a hundred times.
Din descrieri îmi aduce aminte foarte mult de Splinter Cell pe care am încercat să-l joc de 3 ori dar n-am ajuns mai departe de primul nivel. E puţin derutant pentru că niciun review nu menţionează Şplinter Ţelu (ba chiar e un comment în articolul de la RPS şi editorul a răspuns că n-a jucat sau ceva... un alt comentariu zice "RPS paid review #371 sez: it’s worth it."
Probabil a fost făcut de un comitet din ăla cu boşorogi care iau pensii speciale. A luat scoruri MARI de la următoarele: PC Gamer (US), Game Informer, Eurogamer, Digital Spy şi Joystiq. Dubios... dar nu la fel de dubios ca faptul că Deus Ex 3 şi ce a venit după, plus două jocuri Tomb Raider, au fost pasate tot la aceeaşi studio canadian.