Aveam chestia asta pregatita si imi era teama ca daca il postez in threadul gresit, nu apuca tot omul sa o vada.

Oamenii aia in sine si melodia. Sunt plini de intentii pozitive, exprimate intr-un mod cringe.ola small dickie wrote: 18 Jul 2018, 13:24n-am inteles ce e cringy la postarea initiala din acest topic
taci din guraStokkolm wrote: 18 Jul 2018, 13:29 Scopul muzicii e sa te provoace sa gandesti, sau cel putin a unui cantec hip hop, nu sa te torpileze cu truisme, ceea ce reprezinta versurile pentru publicul careia ii e adresata piesa.
nu mi se pareDANiel wrote: 18 Jul 2018, 13:36Oamenii aia in sine si melodia. Sunt plini de intentii pozitive, exprimate intr-un mod cringe.ola small dickie wrote: 18 Jul 2018, 13:24n-am inteles ce e cringy la postarea initiala din acest topic
Ba dimpotrivă, trebuie să te torpileze cu truisme dar din ălea la care nu te-ai gândit conştinent până atunci (aş da nişte citate dar mi-e frică de discriminarea lui marvas).Stokkolm wrote: 18 Jul 2018, 13:29 Scopul muzicii e sa te provoace sa gandesti, sau cel putin a unui cantec hip hop, nu sa te torpileze cu truisme, ceea ce reprezinta versurile pentru publicul careia ii e adresata piesa.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest