P.S. Bine că au scris greşit şi numele lui Orban şi numele lui Erdogan. V-am lăsat 2 poze în spoiler, să contrabalansez această băşcălie

ola small dickie wrote: 1 Aug 2018, 07:27 Si, in afara ca initiativa fara penali e nasolie si face mai mult rau la oameni, altceva ce mai zice pe saitul antena3?
Tudorel Toader, explicațiile care aruncă în aer justiția
Cu placere.Lovitura letală dată de Liviu Dragnea. Cine plânge
hahahhaha m-am cacat pe mine de ras. exact despre asta e vorba, exact asta ce ai scris tu descrie perfect situatia actuala din romania. sfinte sisoie de unde ciucurelu meu le tot scoateti bai fratioare baiStokkolm wrote: 1 Aug 2018, 12:20 E simpatica initiativa fara penali, dar nu semnez. Legea nu e inlocuitor pentru moralitate. Daca cineva incalca o lege nejusta cu atat mai mult merita sa detina o functie publica. Ca sa dau un exemplu exagerat, sa zicem un fermier din America pre-razboi civil care potejeaza sclavi fugari. Unii ar spune ca astea sunt cazuri atipice, pentru situatia actuala a Romaniei posibilitatea de a ne scapa de Dragnea eclipseaza orice dezavantaje minore. Nu cred, senzatia asta de urgenta, ca si cum daca nu ne scapam de Dragnea ne paste o eternitate de distopie rupta din 1984, I don't buy that. Mi se pare o superstitie, literalmente.
In Rusia nu exista justitie. Justitia e Putin. Putin zice cine e Penal.Ferrrrrrrrrdinand wrote: 1 Aug 2018, 12:48 Un exemplu mai actual la ce spui tu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alexei_Navalny
DarthZombie wrote: 1 Aug 2018, 14:14 Deci pe de-o parte cârâi ca moare Justitia in Romania dar pe de alta vrei sa dai acelei Justitii in curs de "subjugare" puterea de a putea fi folosita ca unealta de eliminare a adversarilor politici.
Are dreptate, până la urmă cine are majoritatea în parlament şi face legile? Acuma că tu vrei ca ei să-şi piardă vremea în loc să muncească (măcar simbolic sau pentru burta lor) asta e probabil deoarece PNL/PMP/USL/etc. au pierdut timp enorm crizându-se degeaba... ca un fel de partid democrat al lui Hillary Clinton... iar acuma nu le-a mai rămas decât să vrea să moară toate caprele din sat... şi să ia pensia de la Sorosola small dickie wrote: 1 Aug 2018, 13:52bai deci stokkolm in prezent, in situatia actuala a Romaniei, asa cat o dibuieste el vine si emite: nu vreau ma sa semnez sa nu fie penali in functii publice. de ce? pentru ca ala poate a ajuns penal printr-o lege nedreapta baaaaaaaaaaaaaaa si apoi exemplu cu un fermier din america pre-razboi civil care protejeaza sclavi. deci asa ceva.....bine ba stokkolme! esti magic
Justiția subjugată are oricum puterea de eliminare a adversarilor politici.DarthZombie wrote: 1 Aug 2018, 14:14 Deci pe de-o parte cârâi ca moare Justitia in Romania dar pe de alta vrei sa dai acelei Justitii in curs de "subjugare" puterea de a putea fi folosita ca unealta de eliminare a adversarilor politici.
Cât timp justiția nu e perfectă, e bine să putem alege infractori. Îți exagerez ideea, dar e un argument valid. Însă nu înclină suficient balanța. Asta ca să fiu eufemistic. E caraghios cum dezbatem aici finețuri în timp ce ticăloșii fac prăpăd.DarthZombie wrote: 1 Aug 2018, 01:14 Initiativa FaraPenali suna bine dar din pacate doar atata. Spun asta pentru ca in practica legislatia romana este tampita in multe sensuri. Mai tineti minte stirea aia de acum cateva zile cu niste cetateni care au pus mana de la mana sa-si asfalteze un drum din propriul lor buzunar? Pai aia sunt pasibili de condamnari penale, ca asa-i legea mirifica. Iar asta e doar un exemplu de pus carul inaintea boilor cand vine vorba de initiativa aia.
Mandela e un comunist nenorocit ce a facilitat propulsarea marxistilor la putere in Africa de Sud
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Google [Bot] and 2 guests