Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
zme-ul

Re: Discutii despre fotbal

Post by zme-ul »

joc periculos e definit in regulament, implicatiie nu ...
chiar daca stai tu cu capu la firu ierbii, nu are ce cauta piciorul adversarului pe capul tau. oricare ar fi situatia :) iti dai seama ca se da cartonas chiar si pentru o simpla calcare

revenind ... vai, ce-i cu "ze germanz"? ce "gol" le-au dat algerienii, chit ca era offside :evil:
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

observ la acest mondial o echilibrare, o nivelare a echipelor si la nivel de joc si la nivel de scor. nu mai sunt umilintele, diferentele de joc si de scor de la alte mondiale.
zme-ul

Post by zme-ul »

s-au zbatut germanii 90min ca pestele pe uscat, n-am nici o jena daca-i trimit algerienii acasa ;)

le: in sfarsit un gol ...
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

La Franta - Nigeria imi pare ca le-au anulat aiurea africanilor un gol, ca cica era offside
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Franta trebuia sa ramana in 10 oameni la faultul lui Matuidi.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Yep, ala trebuia eliminat la intrarea aia. Dar pacat de nigerieni, s-au tinut cat de cat ok pana cand a inceput Franta sa preseze pe final de meci. Din acel moment, in apararea nigerienilor erau numai lufturi si greseli de tot soiul, inclusiv la Enyeama, de ziceai ca mingea era din sapun.
zme-ul

Post by zme-ul »

elvetia intra cu o echipa defensiva ... sa vedem cat rezista fara gol

le: elvetianu numa numa sa sara la arbitru dupa ce l-a incurcat in atac :mrgreen:

le2: in sfarsit .. ce s-au mai chinuit :P
vai ce bara :o daca era gol ...

chinuita, foarte chinuita victia argentinienilor
elvetia, asta e blestemul echipelor ce joaca defensiv pe contra-atac, cea mai mica greseala te poate demola :roll: iar in atac, au jucat destul de jenant

ps: destul de curat meciul, mai rar in CMu asta
Last edited by zme-ul on 1 Jul 2014, 22:55, edited 1 time in total.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Elvetienii au facut multe greseli in aparare, o echipa mai rasarita decat Argentina ii taxa urat, vezi meciul cu Franta. Si elvetienii au jucat ok, s-au aparat cu calm mare parte a meciului si au avut unele momente in care ieseau la atac [si chiar la atac, nu un contra-atac la ciupeala]. Si-a batut joc Drmic de ocazia aia imensa, alegand cea mai proasta varianta de finalizare dintre toate cele posibile din pozitia aia.

Argentina chiar nu ma impresioneaza. Se bazeaza pe Messi, care e jucat pe post de playmaker ceea ce el nu este si nu va fi niciodata. Si e destul de trist ca restul constructiei sta in Gago si Mascherano, ca nici unul din astia nu e jucator de constructie. Mi se pare cea mai slaba echipa din sferturi in afara de Costa Rica, judecand strict din ceea ce au aratat pana acuma.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Zmeu's every post

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

eu postez in acelasi timp cand ma uit la meci, daca nu esti pe faza ... nu-i vina mea :D

pe vremuri imemoriale levelu avea si el un chat :roll:
zme-ul

Post by zme-ul »

belgienii cat si americanii joaca in defensiva?! :? the fuck!

belgienii au o viteza pe contra-atac dementiala, asta cred ca o sa-i nenoroceasca pe americani care se repliaza in aparare ca melcu
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Asa, intre doua linguri de meciuri la CM14, a observat cineva ca Steaua este sparring partner pentru toate echipele cu care joaca meciuri amicale?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
zme-ul

Post by zme-ul »

poate asa or invata si ei ceva .. vreodata LOL!

apararea americana are un singur om, Tim Howard :x
cum ziceam ... -1 americanii .. -2

apararea franjuri, atacul .. aproape inexistent; pase aiurea, centrari de toata jena .. zici ca de abia asteptau sa scape de minge
mai au de invatat, sa aduca si ei talent african, european, din curtea lor; sunt cativa jucatori actuali cu sclipire, dar putini
nu asa! sa recupereze 2 goluri in ultimele 15min? ar fi un miracol, dar nu cred

le: -1 :)

pe final: au facut americanii in 15min ce n-au facut in 90? pai sa nu scoti bata de baseball si sa le arzi una la rotule? :|
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Asta a fost cel mai bun meci pe care l-am vazut la mondialul asta, superb ritm. Si americanii aveau sanse sa ii lase pe belgieni cu buza umflata in minutul 90, si sa intoarca de la 0-2 in a doua repriza de prelungire. Schema de la faza aia fixa a fost senzationala, belgienii erau pironiti in loc atunci. Belgienii si-au dorit mai mult victoria, Dumnezeu n-a fost american si ce mai vreti voi, dar asta e genul ala de meci la care poti spune ca ambele echipe meritau calificarea.

@McWill: amicalele nu conteaza, si cu Reghecampf pierdeau toate intalnirile din vara si pe urma intindeau tot "campionatul" romanesc.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Seamana, dar nu rasare. Eu cred ca nu trece de primele 5 etape pana cand Gigi apeleaza la Iliesta sau Slughita. Nu stiu ce a fost vara trecuta, insa am dubii ca batai incasate la 3-4-5 goluri diferenta nu conteaza si ca toate-s la fel de roz ca anul trecut. Pot intelege ca nu au pregatire fizica pusa la punct sau ca nu au absorbit tactica stabilita de antrenor. Dar lipsa de creier in anumite decizii sau sarirea mingii din tine ca din coltul mesei sunt chestii care nu pot fi anulate de pungulita magica, benzile TRX sau sustinerea fanilor.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
zme-ul

Post by zme-ul »

Image

truth! :P

Image
27 de suturi pe poarta americana, ptiu! si acum sunt nervos

daca eram Jürgen Klinsmann ii scoteam pe stadion legati de stalpi, ca pe sclavi, si-l puneam pe Howard sa-i biciuasca :evil:
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Random thought:

1. Olanda
2. Columbia
3. Germania
4. Argentina
zme-ul

Post by zme-ul »

Stokkolm » 2 Jul 2014, 08:35 wrote:Random thought:

1. Olanda
2. Columbia
3. Germania
4. Argentina
eu unul n-as baga mana in foc pentru lista aia; Olanda si Argentina au jucat slab in meciurile din optimi, da au dat gol .. si ce daca
Olanda s-a scremut si a dat gol aproape de sf meciului, iar Argetina de abia in prelungiri :|
nici cu germanii nu mi-e jena; Columbia ... nush ce sa zic, ar fi totusi o surpriza placuta
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca ma iau dupa tine, toate echipele sunt dezastru si castigatoarea va fi cea care joaca cel mai putin catastrofal. :D
zme-ul

Post by zme-ul »

Stokkolm » 2 Jul 2014, 09:09 wrote:Daca ma iau dupa tine, (aproape) toate echipele sunt dezastru si castigatoarea va fi cea care joaca cel mai putin catastrofal. :D
dap :mrgreen:
Post Reply

Return to “Cafenea”