NetHack, Dwarf Fortress, UnReal World, Spelunky (si ala HD), The Binding of Isaac, FTL, Don't Starve, Gnomoria, Cataclysm: Dark Days Ahead, stiu ca lista e cam scurta dar astea le-am jucat, si stiu cam (in mica mare parte) cu ce se mananca.
In afara de Spelunky in restul am cel putin 20 de ore, cum doar Don't Starve mi-a picat cu tronc, doar acolo am reusit sa supravietuiesc ceva timp (pana mi-a crapat jocul cu salvari cu totMafio » 30 Jul 2014, 00:11 wrote:Am 60 de ore în Spelunky, 81 în Don't Starve și vreo 80 în FTL. Am mai jucat și altele, printre care și Ascendant, Risk of Rain, Rogue Legacy, Binding of Isaac, Nuclear Throne, Your Darker Purpose, etc, dar nu m-au prins atât de tare ca primele trei menționate, pe care le consider cele mai bune din genul ăsta și mă aștept să le joc până la adânci bătrâneți. Odată ce atingi o anumită vârstă și ai sute de jocuri terminate la activ, observi că majoritatea jocurilor urmăresc în mare măsură aceeași formulă. Asta mi s-a întâmplat mie, și cum de vreo patru-cinci ani toc jocuri AAA la foc automat, doar roguelighturile mă mai satisfac ca gamer - sigur, cu câteva excepții precum seria Dark Souls și alte simulatoare de viol.
Da asta am vrut, macar pe partea de survival.Stokkolm » 31 Jul 2014, 11:13 wrote:Poate a vrut sa spuna ca a contribuit la revitalizarea genului.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest