De obicei absurdul mă amuză teribil și-mi dă poftă de viață, dar de data asta m-a deprimat rău toată povestea asta. Chiar e sinistru ce se întîmplă. Fiindcă, și citez din căcatul lor de anunț care mă întîmpină cînd mă loghez, trebuie să-mi folosesc numele real pentru ca prietenii meii să știe cu cine se conectează, m-au scos din lista prietenilor mei (cu mai mult de jumătate din cei pe care-i am pe facebook am băut cel puțin o bere, deci știau cu cine se conectează) și, mai mult, le-a tăiat accesul la tot ce-am postat vreodată. Și asta din cauza unui nenorocit de cod. Sau pen că m-a raportat cineva. I shit you not, data viitoare cînd cineva o să-mi explice sfătos că 1984 e despre fascism sau despre regimuri totalitare, și nu despre vînzătorii de vecini, iudele noastre cele de toate zilele din tot spectrul de regimuri, care, fie că-ți vor binele, fie că nu, sfîrșesc prin a-ți băga un pumn pe gît, o să-i fut una cu cartea în cap. Și o să mă asigur că am un hardcover la mine doar pentru treaba asta. La fel ca produsu' verde, Big Brother e oameni. Ăia de lîngă tine.
To add insult to injury ...
Aparent pot să-mi reneg pula, că nu cu ea dau click pe reclame, da nu-mi pot renega numele. Pot exista ca un facocer transsexual bălțat cu coamă de cristal, da tre să prezint actele la control de cîte ori unui bot/căcatcuochi i se pare că numele meu nu e pe linia impusă de partid. Diversitatea și libertatea de expresie se opresc aici. Și cît de mîndri erau căcații că au introdus chestia aia cu gender custom. Și, în același timp, banau mii de travestiți și transsexuali că nu-și folosesc numele real. Șimă oftic mai mult pentru că aveam niște texte pe care, ca bivolul, nu le-am băgat întîi într-un word. Și niște oameni foarte simpatici care scriau foarte fain și-mi făceau ziua mai bună. Also, nu faptul că pot să-mi aleg ce gen vreau mi se pare o insultă ... da plm, am explicat mai sus.
P.S: McWill, nu mă deranjează să le dau numele real, că plm, am poze cu mine pe cont deci cine vrea să dea de mine, poate să dea. Și Da Avesalom era fain. Suna bine, it was a good inside joke pentru vreun sfert dintre prietenii mei. Plus e o chestie de principiu. Dacă algoritmul lui cristos era scris bine, sau dacă o ființă umană se uita mai mult de 2 minute pe contul meu, vedeau că sunt un posibil consumator și mă lăsau dracului în pace.