Crafting-ul mi se pare bine implementat si util in joc — arrows si grenades folosesc non-stop, iar echipamentul il pot vinde pentru profit maricel.
Anyway, Divinity binge cu mouse a fost o idee proasta pentru ca mi-a revenit durerea de umar/incheietura pe partea dreapta (dupa ce am trecut pe left hand trackball la lucru si am jucat doar Dark Souls acasa imi disparuse). Deci am trecut pe gamepad. Nu mai exista problemele cu targeting, in schimb am pierdut abilitatea de a da click la mama naibii pe harta si personajele sa mearga singure acolo.
E chiar foarte bine gandit gamepad-ul in jocul asta, recomand oricui sa incerce. Nu mi-as fi imaginat ca un RPG atat de complex ar putea fi jucat (relativ) usor cu gamepad, but they did it. In afara de faptul ca e sesizabil mai lent sa faci orice, as zice ca e mai placut de folosit interfata cu gamepad decat fara
Dar se poate sa fie si "game-breaking" viteza cu care faci chestii pe gamepad. De exemplu, in dungeon-ul lui Boreas vroiam sa trec de niste sentinels folosind invisibility scroll ca sa nu se inchida poarta, si sa arunc teleporter pyramid dupa poarta. Cu mouse + keyboard asta era ezpz, treaba de 2 secunde. Nu am reusit cu gamepad in cele 3 "real time turns" acordate de invisibility, si am irosit 3 scrolls.
Am reusit cu teleport spell pe un party member, dintr-un sweet spot in care sentinels nu ma vedeau si nu inchideau poarta.