Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Sa-si bage in diacritice?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Am sa imi insusesc aceasta injurie noua. "Auzi, stimate domn? Baga-ti-ai niste diacritice in lexic!" Multumesc, Patrunjelu'.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Srsly tho, in caz ca Soarecu nu s-a prins, cuvantul pe care-l cauta e "băgați". Fara cratime sau linioare sau alte decoratiuni.
Oops. Drept sa-ti spun ma gandeam ca acolo bati si am si stat vreo 10 minute chiorandu-ma la cratima, dar se pare ca n-am avut destula putere de procesare. My bad.
LE: Observ ca din momentul in care scriu pe forum refuz sa mai imi amintesc chestii elementare in materie de gramatica. Sper ca nu v-am facut ochii sa sangereze (prea) mult.
LE: Observ ca din momentul in care scriu pe forum refuz sa mai imi amintesc chestii elementare in materie de gramatica. Sper ca nu v-am facut ochii sa sangereze (prea) mult.
Last edited by Soarecu on 26 Oct 2018, 21:56, edited 1 time in total.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
E ok, mai postez si eu pe aici. You're safe for now.
E ok, unii te judecă în tăcere.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cum e sa fii judecat in tacere?
- DarthZombie
- Dremora Lord
It's that time of the year again!
De o ora ma chinui sa bag un card de debit pe contul de PayPal si imi zice incontinuu ca datele sunt invalide desi doar azi am fost sa ridic cardul.
Cred că trebuie să îl folosești cel puțin o dată la un ATM, ca să se activeze or smth. Țin minte că am pățit ceva similar.
REMEMBER CITADEL
E ok, asta a fost ultima oara.
@Soarecu
E cum a zis Mahdi. Cand ti-au dat cardul nu te-au pus sa faci o operatiune cu el ca sa verifici ca merge?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cardurile noi tind sa fie, in general, inactive pana cand folosesti o data PINul la ele. La ATM sau la POS, nu conteaza, insa nu il poti folosi din start la activitati unde nu tastezi PINul - gen plati contactless sau plati online (cu datele cardului). For protection, they say.Soarecu wrote: 29 Oct 2018, 16:42 De o ora ma chinui sa bag un card de debit pe contul de PayPal si imi zice incontinuu ca datele sunt invalide desi doar azi am fost sa ridic cardul.
Cardurile innoite automat (adica expirate dupa 2-3 ani) nu sufera de asta pentru ca acolo se pastreaza PINul vechi si tot ce schimbi sunt plasticul si informatiile de pe plastic.
Edit: Am inceput sa vad afise cu "SPECTACOL EXTRAORDINAR CU DORU OCTAVIAN DUMITRU SI TRUPA D.O.D." prin oras. Remind me, how many signs does the Apocalypse provide, before it actually happens?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O sa incerc sa il folosesc la un ATM sa vad ce o fi, mersi de pont. Alta chestie pe care o urasc azi: maine dau orasul.
Bine ca nu te-ai dus la militian cu cardul neactivat.
Cred ca ii ajung aia 2.83 lei pe care ii am pe card. Pot sa-i dau si numai 2.5 dar ma simt generos 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Daca chiar asa-i e si mai grav, acuma tot restul vietii mele imi voi cere inapoi ora de lumina de dupa-amiaza. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf
Ma irita rau de tot studentii straini care vin in Cluj, si se amplaseaza toti neaparat altundeva decat in camine. Blocul meu e plin de francezi care se comporta exact cum te-ai astepta sa se comporte niste copii care brusc nu mai au parinti sa-i faca sa taca din gura
Cea mai naspa human faction.
Tbh as putea extinde asta la tot orasul, de la o vreme gasesc foarte obositoare galagia si aglomeratia, pe care in trecut o ignoram. M-as muta fericit la o casa intr-un sat sau la periferia unui oras mai mic, daca as avea posibilitatea si $$$. This stuff is not for me.
Addendum:
Un alt aspect neplacut e ca respectivii nici nu incearca sa socializeze cu romanii din jur — pentru ca-s enspe mii de francezi, se aduna si-si fac o mini-franta pe perioada sederii. Heck, unii iti ignora si saluturile.

Tbh as putea extinde asta la tot orasul, de la o vreme gasesc foarte obositoare galagia si aglomeratia, pe care in trecut o ignoram. M-as muta fericit la o casa intr-un sat sau la periferia unui oras mai mic, daca as avea posibilitatea si $$$. This stuff is not for me.
Addendum:
Un alt aspect neplacut e ca respectivii nici nu incearca sa socializeze cu romanii din jur — pentru ca-s enspe mii de francezi, se aduna si-si fac o mini-franta pe perioada sederii. Heck, unii iti ignora si saluturile.