Dragon Age 3
Re: Dragon Age 3
phpBB [media]
Trebuie sa recunosc ca arata excelent
. Animatiile, mediul inconjurator, efectele spell-urilor totul e foarte fain realizat. Si numai ptr asta si tot as da o tura prin el 

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Uau, in sfarsit poti sa sari. What will they think of next? 

Las' ca nici cu The Witcher nu mi-e rusine. Le-au trebuit 3 jocuri sa-l faca pe Geralt sa sara . 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Bioware sunt simpatici rau incercand sa une-up-uiasca Witcher 3, ratand complet ideea generala. Au vazut ca Witcher 3 a adaugat abilitatea de a sari, hop si ei cu acelasi feature, de parca asta ar face jocul 

Nu cred că are vreo legătură cu W3, au zis de la început că vor ceva open world Skyrim like, în jocurile trecute nici nu avea mare rost să poți sări. De ce ai vrea să sari într-un RPG party based, lol.
- joonior_bmf
^This
Bioware: "Haha yes, but we have a (playable) gay character. Your move, Poland."
To be fair, Geralt e atat de ChuckNorris, incat nu are nevoie sa sara. Nici in Witcher 3 nu cred ca sare, ci pamantul se unduieste in calea lui.Moldovan Claudiu » Yesterday, 23:02 wrote:Las' ca nici cu The Witcher nu mi-e rusine. Le-au trebuit 3 jocuri sa-l faca pe Geralt sa sara .
Bioware: "Haha yes, but we have a (playable) gay character. Your move, Poland."
Corecție, de data asta au un personaj gay de-a binelea. 

- joonior_bmf
...but still no full lesbians

Hmm, ba da... Sera.
"She is the first female companion that is an exclusive romance for a female protagonist in the Dragon Age series."
- joonior_bmf
Dragon Age 3
Mersi, nu am observat-o la prima vedere. Hmm... interest re-piqued.Hmm, ba da... Sera.
"She is the first female companion that is an exclusive romance for a female protagonist in the Dragon Age series."

For future reference, Bioware: make gay gurl poster-char for homosex, way more
phpBB [media]
http://www.dragonage.com/#!/en_US/news/ ... ion-update
From Mark Darrah, Executive Producer of Dragon Age: Inquisition
I’m writing to let you know that Dragon Age: Inquisition has a new release date of November 18, 2014 in North America (November 21st in EU). We appreciate the enormous support we’ve received from all of you to get to this point, and while this extra few weeks may not seem like a lot, I know the game you’ll play will be all the better for it.
Tumblr would not approve.For future reference, Bioware: make gay gurl poster-char for homosex, way more interesting
- joonior_bmf
cg1700 » 44 minutes ago wrote:Tumblr would not approve.For future reference, Bioware: make gay gurl poster-char for homosex, way more interesting
Spoiler:

- ProtectorateNova
- Headcrab
Asta este cel mai asteptat RPG de mine, in sfarsit personajul principal are un rol mai important adica esti un lider adevarat cu o armata in spate si bioware iti da posibilitatea sa fii un gunoi de om sau un protector al oamenilor de rand.(sunt multe posibilitati de a transforma inchizitia cum vrei tu si asta imi place cel mai mult)
Acum sper sa nu manance kkt bioware cum a facut cu Dragon Age 2 si sper ca DA3 sa fie un joc cum spun ei.(chiar sper sa nu o de-a in bara)
Si The Witcher 3 il astept si imi place enorm l-am jucat inca de la prima parte dar nu prea ai un rol atat de important, sa fii un lider cu forte in spate.
De cand joc RPG-uri intotdeauna am dorit sa fiu un Lider in joc sa schimb viata la NPC-uri sa am puterea totala, sa fie un joc complex, adanc.(poate ca suna ca o idiotenie ceea ce scriu dar daca lumea reala e de kkt macar de lumea virtuala sa te bucuri si sa o controlezi dupa bunul plac intr-un sens pozitiv sau negativ)
Acum sper sa nu manance kkt bioware cum a facut cu Dragon Age 2 si sper ca DA3 sa fie un joc cum spun ei.(chiar sper sa nu o de-a in bara)
Si The Witcher 3 il astept si imi place enorm l-am jucat inca de la prima parte dar nu prea ai un rol atat de important, sa fii un lider cu forte in spate.
De cand joc RPG-uri intotdeauna am dorit sa fiu un Lider in joc sa schimb viata la NPC-uri sa am puterea totala, sa fie un joc complex, adanc.(poate ca suna ca o idiotenie ceea ce scriu dar daca lumea reala e de kkt macar de lumea virtuala sa te bucuri si sa o controlezi dupa bunul plac intr-un sens pozitiv sau negativ)

- ola small dickie
- Big Daddy
Mie imi place foarte mult lumea reala si ma bucur tare mult de ea, asa ca in rpg-uri simt nevoia sa fiu suparat si sa fac prapad in juru' meu.
- ProtectorateNova
- Headcrab
@ola small dickie
Foarte bine ca te bucuri de lumea reala si ca vrei sa faci prapad in jurul tau in RPG-uri, in fond asta inseamna RPG, sa-l joci cum vrei tu.
Eu in RPG-uri prefer sa fiu calm si sa fiu ca un protector nu prea ma pasionat sa fiu rau in jocuri.
Foarte bine ca te bucuri de lumea reala si ca vrei sa faci prapad in jurul tau in RPG-uri, in fond asta inseamna RPG, sa-l joci cum vrei tu.
Eu in RPG-uri prefer sa fiu calm si sa fiu ca un protector nu prea ma pasionat sa fiu rau in jocuri.
Mie nu imi place lumea reala ca e rea. Imi place foarte mult sa joc RPG-uri pentru ca pot sa fiu cine vreau eu.