Jocuri născocite (împrumutate) de userii forumului la care participa toți userii forumului în scopul măririi postcountului (1) măririi epeen-ului (2) și lulz (3).
Bogdan wrote: 23 Dec 2018, 09:01
cum faci sa cumperi Gift si sa primesti cheia transferabila a jocului pe Steam?
Da, nu se poate. Chei obții doar de pe celaltel magazine (Humble, Fanatical etc). Dacă vrei să iei de pe Steam, o să intermediez eu schimbul - îmi zici mie ce vrei, iau eu jocul de pe steam și-l trimit, iar tu o să-mi dai banii separat prin paypal.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
ba sa-mi trag palme. nici nu am participat si am primit si eu un cadou de la Secret Santa. Am primit Her Story! Fuckin ace! Asa ca i-am dat si eu lui Secret Santa un cadou pentru el sau sa-l dea mai departe. Sa vedem unde ajunge
Nici eu nu am participat și tot am primit un joc. Mulțumesc mult Cristan pentru organizare!
Ho-ho-hope you like it!
Mulțumesc mult! N-am mai auzit de nom nom galaxy, o să-l încerc mâine și revin cu impresii. E cu făcut de supă dar în perioada asta se mânâncă numai carne
Last edited by Ferrrrrrrrrdinand on 25 Dec 2018, 12:07, edited 1 time in total.
Holy crap! N-am participat si am primit Gray Matter, una din creatiile lui Jane Jensen, despre care am citit si in Level. Abia astept sa-l descopar si sa ma bucur de el Multumesc, mosule! Multumesc, Cristan
Am primit Furi si pot sa zic ca e foarte distractiv din ce-am jucat. Jocul e destul de dificil inca de la tutorial, insa devine foarte satisfactor o data ce inveti cum sta treaba. E misto si faptul ca fiecare boss are mai multe stagii, fiecare cu proprille tipuri de atacuri, astfel incat trebuie sa te adaptezi mereu cu timing-ul lor si sa gasesti o strategie eficienta. In afara de gameplay-ul excelent, jocul mai are si o parte audio-vizuala foarta inspirata. Great choice, Santa.
Azad wrote: 25 Dec 2018, 12:18
Holy crap! N-am participat si am primit Gray Matter, una din creatiile lui Jane Jensen, despre care am citit si in Level. Abia astept sa-l descopar si sa ma bucur de el Multumesc, mosule! Multumesc, Cristan