Discuţii politice, ca la cafenea
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Nu era un repros pentru tine. Ci pentru ambele parti. Ca si deschisul larg al bratelor, si ridicarea de garduri nu rezolva cauza problemei. Si nici macar nu rezolva efectele - doar le ascunde sub pres, pentru urmatorul "chirias".
Cam cum Austria ne-a pasat noua, Romaniei, dezbaterea la nivel de UE privind imigratia ilegala.
Cam cum Austria ne-a pasat noua, Romaniei, dezbaterea la nivel de UE privind imigratia ilegala.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
De acord, nici un exces nu e bun. But I make fun of something și zme-ul se triggeruiește pe aici. Zme-ul este un exces în el însuși.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
- ola small dickie
- Big Daddy
europa e un continent sigur, dezvoltat si civilizat. in europa intra 10 negri si 5 musulmani. europa distrusa.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Europa? Nu pe-aici umbla alde Orban, Kaczyński, Dragnea, Five-Star Movement, Le Pen/NR, UKIP/Brexit, Tsipras, Wilders/PVV, Hofer/FPÖ, AfD... apropo, observi cum in Europa "sigura, dezvoltata si civilizata", toate partidele extremiste au o denumire de genul "partidul pentru libertate"? Care isi ia tara inapoi? Care denumire prinde la fraieri? Iar care fraieri, in pofida sigurantei, dezvoltarii si civilizatiei, pun botul?
Europa nu este distrusa pentru ca intra 10 negri si 5 musulmani; este distrusa pentru ca, dupa ce intra nu doar astia, ci si romani, rusi, indieni, vietnamezi etc., gandirea este ca "it will sort itself out". Fiecare ramane cu a ma-sii, dar o sa se rezolve. De la sine. Ca incalzirea globala, presupun. Ever greater/closer union, from the touch of my keyboard.
Eu nu as permite altora sa vina aici, indiferent daca este moral sau imoral, pana cand nu se rezolva problemele de aici intai si suntem pregatiti sa oferim ajutor si altora. Cand grajdurile iau foc, nu inviti oaspeti in sufragerie.
Europa nu este distrusa pentru ca intra 10 negri si 5 musulmani; este distrusa pentru ca, dupa ce intra nu doar astia, ci si romani, rusi, indieni, vietnamezi etc., gandirea este ca "it will sort itself out". Fiecare ramane cu a ma-sii, dar o sa se rezolve. De la sine. Ca incalzirea globala, presupun. Ever greater/closer union, from the touch of my keyboard.
Eu nu as permite altora sa vina aici, indiferent daca este moral sau imoral, pana cand nu se rezolva problemele de aici intai si suntem pregatiti sa oferim ajutor si altora. Cand grajdurile iau foc, nu inviti oaspeti in sufragerie.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Propaganda rusă înfloreşte. Un film care îl preamăreşte pe Putin, prezentat la Gura Humorului: „Reactoarele se încarcă împotriva ţărilor NATO“
Filmul documentar „Reactorul rus” îl are ca „povestitor” pe Alexander Zaldostanov, liderul MC Night Wolves, o grupare de motociclişti extrem de controversată, agreată de liderul de la Kremlin. Filmul conţine mesaje împotriva NATO.
Go to sleep man.
- DarthZombie
- Dremora Lord
by zmeul » Tue Jan 01, 2019 9:54 am
by TG » Tue Jan 01, 2019 10:32 am
Hmmmmmm
- ola small dickie
- Big Daddy
"Față în față. Kyrsten Sinema, prima senatoare bisexuală din istoria SUA, neafiliată vreunei religii, și-a depus jurământul la preluarea mandatului pe Constituție și nu pe Biblie, în fața lui Mike Pence, vicepreședintele SUA, cunoscut pentru pozițiile homofobe și religioase dure."

O jurnalistă din SUA care milita pentru campaniile anti-vaccin a murit de gripă porcină, infecție respiratorie care poate fi prevenită prin vaccinare
---
Aproape toate documentele MAI legate de protestul din 10 august au fost declasificate
---
Aproape toate documentele MAI legate de protestul din 10 august au fost declasificate
Liderul PSD, Liviu Dragnea a avut cu patru zile înainte de protest scenariul diversiunilor, spun surse din MAI. Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD, spun surse din Jandarmerie. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul un sepepist al lui Dragnea, numit ulterior secretar de stat.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Stirea cu jurnalista aia e la limita fake news-ului. Respectiva nu milita de niciun fel, singura "dovada" ca era anti-vaccin a fost o gluma spusa pe Twitter acum un car de ani si faptul ca nu s-a vaccinat pentru gripa [la fel ca multi altii] sau meningita, boala care de fapt a omorat-o si la care iarasi multi nu isi fac vaccin. Bonus, ambele vaccinuri nu te imunizeaza complet de bolile in cauza, la gripa e o loterie daca pe anul respectiv creatorii au nimerit tulpina potrivita iar la meningita riscul de infectare scade doar la jumate, nu complet. Nu ma mira ca g4media ia pe nemestecate prostii de genul asta, ca nu-s la prima chifla de genul asta.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Guvernul a sistat contribuțiile la Pilonul II de pensii pentru toți arhitecții, inginerii și muncitorii din construcții, timp de 10 ani
Aici la pagina 24, punctul 10:

Cu ocazia asta am aflat si ce jeg de site are Monitorul Oficial
Aici la pagina 24, punctul 10:

Cu ocazia asta am aflat si ce jeg de site are Monitorul Oficial

- ola small dickie
- Big Daddy
Imi place cand persoane publice isi exprima public pozitia anti psd
"„Morţii mă-tii de PSD!“ Discursul şocant al solistului trupei Taxi, în care înjură PSD, devenit viral pe Facebook VIDEO"
https://adevarul.ro/entertainment/celeb ... AaO12VY2Fk
"Călin Goia (Voltaj): Un 10 august cred că se poate repeta"
https://www.digi24.ro/magazin/timp-libe ... ta-1056712
"„Morţii mă-tii de PSD!“ Discursul şocant al solistului trupei Taxi, în care înjură PSD, devenit viral pe Facebook VIDEO"
https://adevarul.ro/entertainment/celeb ... AaO12VY2Fk
"Călin Goia (Voltaj): Un 10 august cred că se poate repeta"
https://www.digi24.ro/magazin/timp-libe ... ta-1056712
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Voltaj canta la concerte organizate de primarii unde primeste bani direct de la organizatori. Mi se pare o contradictie. Nu inseamna ca nu poate sa-si exprime opinia sau sa se planga de hoti dar mi se pare voit naiv ca participa la astfel de evenimente. Nu spune nimic de PSD in interviul acela. Doar de amnistie si proteste. Mai e si asta:

Deci nu stiu daca ar trebui sa-l luam in serios.

Deci nu stiu daca ar trebui sa-l luam in serios.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu domne, pe vremea aia nu avea habar de cat de diabolic este PSD 

Miscare disperata in dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana
http://curia.europa.eu/juris/fiche.jsf? ... C6sDVgmYm8Liviu Dragnea se ia la tranta cu Comisia Europeana la Tribunalul UE de la Luxemburg. Presedintele PSD vrea astfel sa ajunga, pe o cale colaterala, la anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum, raport care a dus la inculparea sa de catre DNA.
Potrivit site-ului Tribunalului UE, dosarul Dragnea v Commission Case T 738/18 a fost inregistrat pe data de 11.12.2018.
*density intensifies*
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Guvernul şi-a dat derogare ca să poată minţi Parlamentul fără risc penal
Ordonanţa de Urgenţă pe fiscalitate adoptată de Guvern la finalul lunii decembrie introduce o serie de derogări pentru Viorica Dăncilă şi pentru Eugen Teodorovici, prin care cei doi vor scăpa de răspundere dacă bugetul pe 2019 nu respectă regulile pentru gestionarea eficientă a finanţelor publice.
Potrivit derogărilor aduse de OUG, prim-ministrul şi ministrul de finanţe îşi vor asuma răspunderea doar pentru corectitudinea şi integralitatea informaţiilor din strategia fiscal-bugetară pentru perioada 2019-2021. Ei scapă, însă, de răspunderea ca datele din Legea bugetului să fie conforme cu legea responsabilităţii fiscal-bugetare, inclusiv respectarea ţintelor sau limitelor impuse de aceasta.
De asemenea, şi în ceea ce priveşte bugetul, cei doi vor semna o declaraţie prin care îşi asumă numai faptul că proiectul de buget pe anul 2019 respectă ţintele, obiectivele şi priorităţile asumate prin Strategia fiscal-bugetară pentru perioada 2019-2021, nu şi principiile prevăzute în Legea Responsabilităţii fiscal-bugetare.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea