The Help Thread

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: The Help Thread

Post by ola small dickie »

am cautat pe google dar pare cam complicat pt cunostintele mele si ma gandeam ca poate e cineva mai priceput. o sa vad daca poate sa ma ajute Waaagh care mi-a dat un mesaj privat.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am citit definitia la chestia aia si am gasi niste exemple simple. Cum spuneam, nu-i chiar domeniul meu dar ma descurc. Daca nu gasesti pe altcineva si nu arde pana vineri, ma uit zilele astea pe exemple si apoi vedem cum rezolvam pe problema ta.
NO COVER. ALL MAN.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

ce e complicat bos, o scadere, o impartire, o ridicare la patrat si consultarea unui tabel? :(

mai bine da detalii ce vrei sa faci cu p-urile acelea, valoare p poate avea orice comparatie, calcularea a ce compari este partea complicata
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

chestiunea e cam asa. o doctorita isi da doctoratu si mi-a dat o lista de pacienti sa-i fac niste statistica cu grafice. la alea banale m-am descurcat gen cati la suta au putza mica. dar a vazut ea la alta doctorita ca aia avea in lucrare si ceva cu p-ul asta la niste grafice. si ar trebui si eu macar un grafic sa fac cu p asta. si tre' sa vad la care dintre astea pe care le-am facut eu deja pot calcula p-ul ala.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

la toate, evident.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pai ce drac de doctorat isi da daca nu stie sa faca asta. Adica nu e scopul pentru care dai doctoratul sa inveti meserie pe felia pe care te bagi?! :mrgreen:

Anyhow, daca nu rezolvi pana vineri seara/sambata, trimite-mi si mie listele alea si vedem cum o ii dam de capat. Explicatii la nivel de giga sunt aici. With that and my general awesomeness, sigur ii salvam cariera.

Daca iese bine pot fi rascumparat in bere, ca voi fi in Constanta la inceputul lui iulie.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Ortopedul la care am fost anul trecut s-a mutat la spitalul Monza (de la Medicover). Dupa un quick look pe net, am gasit despre spitalul asta doar un articol despre cum finantatorii lui le-au dat tepe constructorilor.

A fost cineva cu vreo problema la Monza? Ce impresie v-a lasat (pret, calitatea serviciilor, etc.)?
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Vreau sa-mi iau o pereche de casti in-ear. Ma gandeam la astea http://www.emag.ro/casti-jvc-in-ear-ext ... EF33KBBBM/
Are cineva o sugestie mai buna? Ca si pret maxim, sa fie in jur de 100 lei.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

În bugetul ăsta găseşti nişte căşti Sennheiser. Eu sunt mulţumit de ele, însă nu ştiu cum se compară cu modelul găsit de tine.
REMEMBER CITADEL
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Ok, mare problema, am nevoie de sfaturi serioase pentru ca din pacate, chiar nu am pe cine sa intreb, si parintii nu stiu cum sa ma sfatuiasca.

Se da un apartament care a suferit o indundatie acum o luna, un perete a fost afectat grav. Bun, a venit acum zugravul (pana acum nu prea aveam bani sa chemam unul) i-am aratat peretele cu pricina, s-a apucat de treaba, a doua zi imi arata ca si peretele adiacent a fost oarecum afectat si intr-adevar, sub tapet era umed pe o suprafata considerabila. Inghitind in sec am fost de acord ca trebuie lucrata toata camera.

Astazi imi arata respectivul ca si in alta camera intr-un colt s-a format mucegai si e putin umed, e vorba de partea cealalta a peretelui care fusese grav afecatat. Motivul pentru care le-a scapat initial alor mei era pentru ca locul respectiv era acoperit de un dulap si chiar nu parea sa aibe vreo problema, mai ales ca in tot apartamentul cam miroase a mucegai. Dar acum ca am dat la o parte un colt din tapet si ne-am uitat mai cu atentia era clar ca s-a format ceva si acolo.

Doua intrebari:

1) Avand in vedere ca in a 2-a camera este un tapet vechi foarte frumos si ca respectiva lucrare ne-ar costa putin mai mult decat ne permitem momentan, cat de grav este sa lasam respectiva bucata asa cum e? E vorba de o portiune de nici 1 metru patrat in coltul de sus. L-as intreba pe zugrav, dar evident este in interesul lui sa imi zica ca se pot strica peretii, ca aia, ca alta.

2) Indundatia a venit de la burlanul de evacuare a blocului care s-a infundat, reparatia a fost facuta de catre administratie si din cate am inteles noi am fost singurii cu pagube materiale in interiorul apartamentului. Au mai fost probleme si la apartamentul de deasupra, dar acolo a fost afecatat doar balconul si nu a a necesitat vreo reparatie. In conditiile astea, cam cu ce argumente trebuie sa ma duc la administrator, presedintele asociatiei ca sa-l conving sa imi acopere o parte din varuiala, etc..?
New phone, Houthis

Soundcloud
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

1) Problema e ca se scapa foarte greu de mucegai de la igrasie, sunt cazuri in care nici dupa o zugraveala temeinca nu scapi. Eu zic sa nu risti cu jumatati de masura si sa faci tot acum sau cat mai curand.
2) Nu cunosc bine legislatia in domeniu, dar stiu ca administratorul are contract cu asociatia de locatari pentru anumite servicii. Daca aceste servicii acopera problema ta (administratorul s-a angajat sa asigure mentenanta la chestii gen burlane, tevi samd) si poti arata ca el nu si-a indepliniti indatoriile (gen trebuia de x ori pe an sa verifice starea burlanului) atunci poti cere despagubiri. In cazul asta e destul de dificil sa arati ca burlanul era infundat inainte de ploaie si nu s-a infundat, atunci cand a plouat, cu mizerii de pe acoperis. Deci si daca ai asta prevazuta in contractul cu administratorul, tot e dificil sa obtii despagubiri de la el, cu atat mai putin in afara unui proces.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Site cineva un site de incredere de unde as putea sa imi comand un galaxy S5 la pret bun? Pe emag e mai scump decat la Orange.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

http://www.xphones4all.com/telefoane/sa ... 16gb-black

Eu si inca 2 prieteni am comandat de pe acest site. Sincer iti spun ca am avut emotii ptr ca nu obisnuiesc sa comand de pe site-uri "obscure". Dar dupa niste verificari prealabile am zis ca "risc". Plata se face oricum ramburs.

Eu mi-am luat un S4 si ceilalti doi prieteni si-au luat S4 mini respectiv S3 mini.
Totul a decurs normal, telefoanele au ajuns in stare impecabila, sigilate, garantie, toate actele.
Il am deja de 4-5 luni si nici o problema telefonul. Mai mult, telefonul a venit liber de orice retea si nici nu a trebuit decodat (oricum am inteles ca nu e scump).

Am dat 1500 de lei ps S4-le meu in conditiile in care la acea vreme nu gaseai sub 1900 de lei la alte magazine.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Vreau să-l deblochez un telefon blocat pe Orange. Am încercat pe site-ul Orange, dar cică nu îl au în baza de date (o fi prea vechi). Ar fi ok să cumpăr un cod de pe un site gen http://www.decodare.info, http://www.mobileunlocked.com sau http://www.unlocking.com ? Mai am vreo alternativă?
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Despre ce telefon este vorba?
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Nokia 1100
DerangedGenius
Zergling

Post by DerangedGenius »

Ce forum international imi recomandati care sa fie bun pentru schimburi digitale de jocuri, gen beta keys, gog, steam... ?
Am un Warlords of Draenor beta key, si cum nu am Mists of Pandaria nu am ce face cu el. Am incercat pe computergames.ro, dar nu sare nimeni. L-am castigat aici pe Nivelu2 :D

O data mi-am luat teapa pe steam cu un roman, din vina mea ce-i drept, cand am dat un beta key de CS:GO. Nu mai am asa incredere in ai nostri, dar eh.
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

In cazul in care vrei sa dai 9 euro ca sa decodezi un telefon care costa 10 euro n-ai decat sa incerci pe mobileunlocked, il recomand deoarece eu am decodat un terminal motorola prin acest site.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Sunt foarte atașat de el. :) Am dat 9 euro celor de la mobileunlocked, mi-au trimis un cod, dar nu a mers. Le-am spus și mi-au trimis banii înapoi.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Imi imaginez ca la service-ul unde ai fost au zis ca nu decodeaza modelul asta, altfel nu ai mai fi intrebat aici.
Post Reply

Return to “Cafenea”