Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
zme-ul

Re: Discutii despre fotbal

Post by zme-ul »

finala super-mega-ultra meh! 0-0 :? mai interesanta a fost finala mica
in momentul asta chiar imi doresc ca germanii sa piarda :P
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Finala asta n-a fost castigata de Germania, cat a fost pierduta de capete-seci ca Higuain sau Palacio.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Cateva concluzii la sfarsitul mondialului. Sper ca tvr-ul sa nu mai transmita niciodata vreun mondial. Comentatorii au fost absolut execrabili la orice meci, inclusiv marea finala. Parca erau la concurs guinnes book de tampenii pe minut. Se intreceau cu jalnicii din studio de dupa meciuri. Dupa semifinala olanda brazilia 3-0 imi venea sa sparg tv-ul cand prostanii din studio ii aduceau osanale lui felipulao scolari dupa 0-3 cu olanda si 7-1 cu germania, incredibil. germania, felicitari, campioana pe merit. o umilinta istorica, cea mai mare din istoria fotbalului, brazilia gazda in semifinale 1-7 cu germania, nu mai intalnim in viata noastra. messi nu e maradona, greu alt argentinian cat mai traim sa aiba sansa asta, si a ratat-o, greu sa cred ca mai pupa ocazia asta la 31 de ani, acum era momentul. fifa e o muie. sa-i dai medalie pt jucatorul mondialului lui messi e o jignire pt noi toti. daca mi se permite sa vorbesc urat: muie tvr, muie fifa, felicitari germania.
ola small dickie
Big Daddy

Doamne cum abereaza acum dupa finala graur in studio. Il auziti? Doamne, impusca-te graure. Sunt in continuare invitati de tvr toti senilii.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

''Asta se face la Copacabana când joci fotbal cu prietenii'' - cel mai bun comentator din istoria televiziunii române analizând lobul nereușit al lui Palaccio, meciul Germania - Argentina, 13 iulie 2014.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Olaianos e un bou, saracul de el. E atat de pe fata fan Argentina incat a uitat ca trebuie sa mimeze echidistanta. Orice faza argentiniana era tratata ca un soi de "baietii buni incearca sa invinga baietii rai". Asa a facut si mondialul trecut, cand si-au luat-o pe coaja de la nemti cu acel 0-4 eu eram nespus de bucuros sa-l aud pe acel maret comentator vorbind de parca a primit SMS cu vestea decesului pisicii familiei.
ola small dickie
Big Daddy

Oricare 2 useri de pe level forum luati random cu putina documentare pe wikipedia inainte de fiecare meci nu atingeau cotele penibilului pe care le-au reusit tot mondialul comentatorii tvr si invitatii lor din studio mumii din sarcofag. Este de necrezut.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Bomboana pe coliva: Messi, jucatorul turneului. Robben si-ar putea smulge parul de pe cap, daca nu ar avea deja chelie. Desi exista un sambure de adevar pe-acolo, anume ca Messi a dus-o pe Argentina in spate cat a putut, aproape impotriva vointei ei (la fel ca Neymar cu Brazilia, de altfel), asta il face perfect doar pentru premiul de "Banel al CM-ului din 2014". Insa te pui cu sponsorii competitiei acuma?!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cel mai senzational comentariu pe care l-am auzit aseara a fost ceva gen "stadionul plm e locul sacru al fotbalului, iar pe teren sunt 22 de sfinti." :lol:
NO COVER. ALL MAN.
DreadWing
Headless Kamikaze

Post by DreadWing »

Argentina pentru mine a fost anti-joc. Multe faulturi si un fotbal inchis, cum nu cred ca s-a mai vazut din partea echipelor Sud Americane. Inteleg ca miza a fost mare, dar parca incercau sa emuleze, fara succes, un stil de joc italian.
Messi - golden ball -> execrabila decizie. Nu am nimic cu el, dar au aruncat cu cacat in fata altor jucatori. Sa curga banu' pentru Fifa non profit!

Despre comentatori... nu stiu daca se schimba ceva cu alta televiziune. Singurul de care mi-a placut a fost Emil Gradinescu. Parca a plecat de la TVR in 2010 cand a fost scandalul cu Dolce.
zme-ul

Post by zme-ul »

treaba cu Scolari, nici eu nu l-as invinui totalmente
ce echipa e aia, si aici ma refer strict la jucatori, care are nevoie de psihiatru sa-i readuca la o stare de normalitate pt ca plangeau pe teren ?!?
Brazilia s-a distrus singura, Scolari doar a fost acolo sa-i tina de manuta

revenind la finala de aseara, Germania nu a castigat cupa, s-a intamplat sa fie pe teren cand s-a fluierat finalul
probabil au mai fost, dar eu nu-mi aduc aminte de o alta finala a unui CM atat de jegoasa

Messi ... Lionel Messi a facut figuratie in ultimele 2 meciuri, asta de aseara si meciul cu Olanda - nu era absolut nici o diferenta cu el pe banca sau in teren
draq, poate unu de pe banca si-ar fi dat un pic interesul

ah .. vad ca Messi a luat Balonul de aur?! LOL FIFA! Robben pe locul 3 :shock:
Manuel NEUER - Manusa de Aur, iarasi wtf!?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Manuel Neuer mi-a placut foarte multe mult cum a jucat. Zic ca merita manusa de aur, sau ma rog nu poti sa zici despre el ca nu a meritat cum poti sa zici de Messi.

A avut meciuri unde a salvat Germania de la 3-4 goluri in situatie de singur aparator pe o suprafata de 25 de metri fata de poarta. Nu pot sa nu imi aduc aminte de acele iesiri absolut incredibile in care a aparat cu tot ce a putut, cap, maini, picioare.

Mie imi plac mai mult portarii de genul lui Neuer care stiu exact cand sa iasa si cat de departe sa iasa, si nu asteapata sa ii loveasca mingea sau sa salveze faza printr-un reflex de ultim moment aka bulan.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Nu inteleg de ce ziceti ca a fost meciul urat. Nu s-a inscris, dar meciul nu a fost lipsit de multe faze la ambele porti. La voi tre sa fie 4-2 ca sa fie meci bun sau cum? Meciul a fost mai misto decat ala cu brazilienii, au fost 2 echipe pe teren. Nu s-a frecat menta aiurea decat prin prelungiri, dar atunci poti acuza si oboseala jucatorilor. Mi-a placut ca nemtii au realizat ca nu e deloc in interesul lor sa ajunga la penalty-uri.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

meciul a fost foarte misto. cine spune ca nu, in frunte cu formoliticul Graur de la tvr, greseste. cred de la mirosul de ioanitoaia si formol graur a adormit in studioul tvr tot meciul si la final cand l-a trezit moderatorul a presupus, uitand ca el e o mumie si adoarme la fiecare 5 secunde, ca a adormit pt ca meciul a fost plictisitor.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Argentina a jucat defensiv precum a facut-o tot turneul. Ce-i drept, au avut si aparare buna, dar cand ai un atac format din Agüerro, Higuain, Messi [jucat aiurea, in opinia mea] si Di Maria care se chinuie atat de tare sa inscrie, parca nici nu-i condamni ca au jucat asa. Agüerro cel putin nu a aratat nimic tot turneul acesta, Higuain din cand in cand a mai miscat ceva, dar ieri a ratat poarta desi era singur cu portarul. Di Maria era bun pe contra-atac. Palacio a ales cea mai proasta solutie la sutul ala, chiar si daca nimerea pe poarta o scotea de pe linie Boateng [care a jucat impecabil aseara, apropo].

Iar meciul de aseara a fost ok. Semifinala Olanda-Argentina a fost cu mult mai plictisitoare. Dar argentinienii au jucat jegos, au dat in Schweinsteiger ca-ntr-un sac de box
zme-ul

Post by zme-ul »

sekaba » 14 Jul 2014, 14:37 wrote:Nu s-a frecat menta aiurea decat prin prelungiri, dar atunci poti acuza si oboseala jucatorilor.
ba cum sa nu, au plimbat mingea aia cu pase scurte si lipsite de vre-o finalizare 100+ minute; germanii, in afara de gol, au avut o singura faza .. acea bara, in rest toti o apa si-un pamant
meciul a fost slab, lipsit de absolut orice interes, daca nu ar fi fost finala m-as fi dus la somn cum am facut-o in meciul Argentina-Olanda
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Cred ca te-ai uitat la alt meci. Bara aia a nemtilor a fost poate cea mai mare ocazie, dar faze periculoase precum aia din care a rezultat bara au fost destule, atat de partea nemtilor cat si a argentinienilor.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

Depinde de cine priveste. Mie meciul mi s-a parut palpitant, chiar daca a fost un singur un gol venit la sfarsitul celor 120 de min.

Ca mi-am adus aminte. Decizie ilarianta a arbitrilor - n-am inteles cum l-a faultat atunci Higuain pe Neuer. Cand l-a facut knockout portarul german pe argentinian a la Harald Schumacher cu Battiston.
zme-ul

Post by zme-ul »

care ocazii mah? ia ce zice FIFA: http://www.fifa.com/worldcup/matches/ro ... stics.html

suturi spre poarta ale germanilor: 10, din care pe cadrul portii: 7 .. in 100+ de minute, ma lasi!
915 pase .. what the fuck! nici in Olanda-Argentina nu s-a intamplat asa ceva

germanii au tot impins mingea aia spre careu, sperand sa le-o bage doamne-doamne in poarta; in primele 45min n-au jucat nimic, si-au dat drumul oarecum la joc doar dupa ce a urlat antrenoru la ei
Last edited by zme-ul on 14 Jul 2014, 21:19, edited 1 time in total.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Si ce doreai ma, sa mitralieze suturi pe poarta in fata unei aparari beton? Macar n-au facut ca argentinienii, cu zero suturi pe spatiul portii.
Post Reply

Return to “Cafenea”