Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mafio
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mafio »

Image
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Catavencii wrote: La o întîlnire viitoare, Ponta va avea răspunsul la întrebarea “De unde luați 5 miliarde ca să acoperiți deficitul?” O să scoată frumos din mapă un extras de cont de la Sebi Ghiță.

Ponta nu înțelege răutatea lui Băsescu. Oricine altcineva, auzind ce spune, l-ar fi lăsat să mai tragă un bilet. Iar la final îi scădea din notă două sau trei puncte.

La următoarea întîlnire pe teme fiscale Ponta trebuie neapărat să-și la el niște reviste cu mașini sau un catalog IKEA. Chiar e penibil să stea cu ochii pe pereți cît timp oamenii ăia vorbesc de-ale lor.

Legat de probemele bugetare, Ponta are și el o întrebate: MTO are cratimă?

Lui Ponta i-a plăcut că ministrul Ioana Petrescu a venit pregătită la întîlnire: adică era pregătită să măture Băsescu pe jos cu ea.

Ponta a fost deranjat și de gestul de la final al președintelui. Băsescu i-a strecurat în palmă un bilețel pe care scris: Și ține cont că sînt băut!
Also, daca sunteti curiosi ce este MTO-ul si de ce trebuie asigurata o suma de 5-6 miliarde de lei: http://www.economica.net/ce-inseamna-mto_84120.html
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
zme-ul

Post by zme-ul »

mancam si ascultam stirile
ce-mi aud urechile, DNAu investigheaza vechiul guvern (exact care, n-am retinut) pt ca ar fi cumparat vre-o 70k+ (sper ca am inteles corect) licente in plus fata de necesar, pt sistemul de invatamant - what the fuck! - avem vre-o 4k de scoli in toata tara si sa fie vre-o 40 de PCuri / scoala in medie (zic eu)
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Hei uite, nu e parlamentarul ala radical care dadea arme protestatarilor de pe Maidan? Oare ce mai pune la cale nebunaticul?

phpBB [video]

...oh vai.

Ah, si are pe vesta un mic steag al Germaniei. Superb.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Malaysian passenger plane shot down over Ukraine
Ukraine's president says his country's armed forces did not shoot at any airborne targets, after reports that a Malaysian Airlines plane went down over Ukraine. President Petro Poroshenko says Thursday "we do not exclude that this plane was shot down, and we stress that the Armed Forces of Ukraine did not take action against any airborne targets."
The Donetsk region government said Thursday's plane crashed near a village called Grabovo, which it said is currently under the control of armed pro-Russian separatists. The region where the flight was lost has seen severe fighting between Ukrainian forces and pro-Russia separatist rebels in recent days.
On Wednesday evening, a Ukrainian fighter jet was shot down by an air-to-air missile from a Russian plane, Ukrainian authorities said Thursday, adding to what Kiev says is mounting evidence that Moscow is directly supporting the separatist insurgents in eastern Ukraine. Security Council spokesman Andrei Lysenko said the pilot of the Sukhoi-25 jet hit by the air-to-air missile was forced to bail after his jet was shot down.

Pro-Russia rebels, meanwhile, claimed responsibility for strikes Wednesday on two Ukrainian Sukhoi-25 jets. The Ukrainian Defense Ministry said the second jet was hit by a portable surface-to-air missile, but added the pilot was unscathed and managed to land his plane safely
At least two Russian news outlets reported at the end of June that pro-Russian rebels had seized a Ukrainian airbase in the Donestk region where Buk missile systems were located. It wasn't clear how long the rebels maintained control of the "A-1402 military base," or whether any Buk systems had been removed from it.

Postat acum cateva ore de catre Igor 'Strelkov' Girkin, lider separatist:
Image
"We just shot down An-26 (note:ukrainian transport plane used by military) near the city of Torez, the debris is lying somewhere close to the coal-mine "Progress. " We have warned before not to fly in "our sky." And here is the video confirmation. The plane fell behind a spoil tip, the residential sector is not caught. Civilians are not injured."
:|

Soundcloud
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ce-mi place mie ca aia ii acuza pe ucrainieni ca au dovorat avionul de pasageri. Din cate stiu eu e clar ca rebelii din est nu au avioane, ucrainienii nu ar fi fost trigger happy cand venea vorba de un avion.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Don't ever fly with Malaysia Airlines...
zme-ul

Post by zme-ul »

eu nu'nteleg ce-a cautat ala cu avionu cu pasageri intr-o zona de razboi
se stia de acum cateca saptamani ca separatistii sunt trigger happy
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Flightradar24 shows many more civilian aircraft still flying over area where Flight MH17 went down

Image
The TV reports are speculating why a passenger plane would be flying over that region, but it seems to be part of an everyday flight path for many airliners.

Soundcloud
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mi-a luat-o zmeul cel rau inainte. Asta ma intreb si eu, pe o scala de la groaznic la teribil, cam cat de grav este handicapul mintal al celor responsabili de cursele aeriene, de au pastrat ruta deasupra unei regiuni unde e razboi total plm.
NO COVER. ALL MAN.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Aparent s-au trezit si ei cam tarziu, abia acum au inceput sa ocoleasca respectiva zona. Daca intrii pe Flightradar24 o sa vezi un spatiu aproape gol deasupra Ukrainei. Momentan sunt doar 6 avioane in timp ce prin Belarus, Georgia, Turcia si Rusia circula cu zecile.

De pe BBC:
18:36:The route taken by flight MH17 was a well-flown route between Europe and Asia, a pilot tells BBC transport correspondent Richard Westcott. He said that any troops should have known the path was full of civilian aircraft.
8:16:As well as Lufthansa, Russian airliner Transaero has also announced it is avoiding Ukrainian airspace for all future flights following the Malaysia airlines crash, Reuters reports.
Buna dimineata!
19:28:Flight recorders have been found at the crash site, Konstantin Knyrik, a spokesman for the pro-Russian rebels, has told Interfax news agency. Earlier reports quoted rebels as saying they intended to send the flight recorders to Moscow for checking.
N-am cuvinte...

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu sunt rusi ma aia, doar vorbesc ruseste, fac orice e in interesul Rusiei si interactioneaza intens cu Rusia :))
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

urmaresc cu interes reactiile presei si ale guvernelor de pretutindeni din zilele urmatoare. Peste ani si ani ne vom aminti de momentul in care rusii au doborat un avion de pasageri, iar apoi a avut loc NIMIC, ca de obicei.

Si totusi cat de confortabil si dulce e acest nimic, sa ne bucuram de el cat il mai avem. Cum altcumva mi-as permite ca in timp ce e razboi la 2 ore de orasul natal, eu sa caut oferte pe olx.ro la God of War.
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

De parca reputatia Rusiei nu era deja la pamant. Oricum nu vor pati nimic. Doar sanctiuni peste sanctiuni.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Si ce anume sa pateasca in afara de sanctiuni ? Interventii armate ale NATO in Rusia ? Razboi total ? nuclear armaghedon ?
zme-ul

Post by zme-ul »

sari in groapa cu nucleara prea repede ;) americanii nu si-au luat-o pe teren propriu? puteau simplu sa lanseze niste rachete nuleare tactice si sa sterilizese Afganistanu una-doua

Rusia merita niste bum-bum din partea Europei, da .. francezii le vand nave de razboi
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Am exagerat putin deaia am si spus-o la urma :D

Oricum, se ne fereasca Dumnezau de un raboi intre acesti doi poli de putere militara (NATO si Rusia+aliatii).
In afara de sanctiuni si izolare economica (lol nici macar asta) nu prea ai ce sa le faci rusilor. Asa e cand esti pol de putere la nivel global.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

marvas » Thu Jul 17, 2014 10:09 pm wrote:urmaresc cu interes reactiile presei si ale guvernelor de pretutindeni din zilele urmatoare. Peste ani si ani ne vom aminti de momentul in care rusii au doborat un avion de pasageri, iar apoi a avut loc NIMIC, ca de obicei.
Nu ar fi prima oara cand se intampla d-astea

Doar ca in cazul asta chiar nu inteleg ce a fost in mintea trupelor rusesti cand au facut asta. Ce au obtinut daramand un avion de pasageri? Greseala nu pare sa fie, stiau bine ca prin zona circula avioane de pasageri. Doar nu se asteapta ca lumea sa creada ca ucrainienii au facut asta, asa cum nici nu au senzatia ca le crede cineva povestea cu "nu-s trupe rusesti, ca n-au marcaje".

Also, se pare ca erau si niste pasageri mai speciali la bord:
AIDS CONFERENCE

One of those on board was HIV researcher Joep Lange, who was on his way to Melbourne from the Netherlands to attend the 20th International AIDS Conference, AIDS2014.

As many as 100 of the passengers were thought to be headed to Melbourne for the conference. Organisers have confirmed it will go ahead as planned
Sursa
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

DarthZombie » 18 Jul 2014, 06:18 wrote:Greseala nu pare sa fie
Ba pare sa fie daca te uiti la postul initial al lui Marar.

Mare nesabuinta din partea media sa atribuie problemele din Ucraina rusilor. Ar putea sa il acuze pe Putin, pe liderii separatisiti, dar sa inciti ura asupra 100+ de milioane de oameni e de o idiotenie crunta. Ce se asteapta sa iasa bun din asta?
zme-ul

Post by zme-ul »

Stokkolm » 18 Jul 2014, 09:33 wrote:
DarthZombie » 18 Jul 2014, 06:18 wrote:Mare nesabuinta din partea media sa atribuie problemele din Ucraina rusilor.
no shit?! adica fo' realz?!

nu te-ai uitat cum rusii, da aia de beau vodka cu cazanu, sustin / suporta tot ce fac separatistii pro-rusi in Ucraina ...
nu sunt tot rusii aia care, in majoritate covarsitoare, il suporta pe Putin

care-i problema lor? nu le mai ajunge Siberia sau ce!?
de la Al 2-lea Razboi Mondial Europa tot incearca sa repare, culmea, tocmai ce au distrus .. rusii / sovieticii .. si tot ei aia sunt aia de nu-si mai incap in piele?
cand apare cate-o tara d'asta ex-sovietica ce-si expune pct de vedere, ca draq s-or saturat de atata comunism si vor sa guste si ei iarba vecinului, ca deh poate e mai verde .. poc sare rusnacu la gatu lor

fata de rusi am cea mai mare scarba / ura, i-as decupa de pe continent si i-as lipi cu Corea de Nord la draq in milocul oceanului ca atractie turistica / curiozitate
Post Reply

Return to “Cafenea”