Divinity - Original Sin
- Angra Maynu
- Zergling
Re: Divinity - Original Sin
Inseamna ca nu ai jucat Divinity 2. Sunt destule carti in care afli ce trebuie (plus petpal daca ai). In cele 2 camere cu elemental pillars zice clar ce trebuie facut (si amuletele le obti in cele 2 camere) . Multi se plang de acest aspect : nu stiu cum sa fac x , nu am sagetute sa ma indrume si ca e prea greu cel putin din cauza asta ... Devi au vrut ca jucatorii sa-si puna capul la contributie , sa exploreze ,sa citeasca, sa incerce...
Amuletele sunt lasate de aia doi care se spawneaza si pe care trebuie sa-i omori.problema: questul cu cei 4-8 stalpi elemental din cele 2 camere subterane ce la randul lor duc la o camera cu 2 intrari ce au nevoie de 2 amulete
Pe prima harta nu sunt monstrii mai mari de level 10 si daca ai facut tot ce e de facut, vei fi si tu level 10. Eu, de pe la level 6 nu cred ca am mai avut lupte cu monstrii de levelu meu. Tot timpul am gasit pe unii mai mici. Sigur, dupa ce termini prima harta si ajungi pe a doua, o sa dai de unii care sunt tot level 12 sau 13, dar aia doar pentru ca nu esti unde trebuie.
da, am distrus robotul, dar nush sa mai ajung inapoi. pur simplu nu-mi aduc aminte unde exact e intrareaTG » 17 Jul 2014, 19:24 wrote:În plaja din NV ajungi prin munți, e un tunel despre care ți se spune de mai multe ori, o dată într-o scrisoare găsită acasă la Evelyn, apoi dacă te-ai alăturat la Faboulos Five primești quest-ul să distrugi robotul din tunelul respectiv.
questul cu Evalyn, am facut treaba aia cu alesu pe care din cei 2 muribunzi sa folosesc pietroiu .. de acolo nu mai stiu
problema cu jocurile de tipul asta e ca il joc fragmentat 1-2 ore pe zi sau chiar mai putin si cu pauze - uiti extrem de rapid ce unde si cum; jurnalul e fix pix
zici ca nu are probleme de logica, cum pana mea pot trimite obiecte in Homestead (beam be up Scotty) si trebuie sa tii cont de portofelul fiecarui om din echipa ce sunt la cativa pasi de tine - mi-am magat 1mil de coins pe fiecare din party sa evit problema asta
alta problema ar fi waypointurile, nush fiecare unde ma duce decat daca tin eu minte, pe harta daca faci hover .. nimic
nu, nu am jucat Divinity 2 pt ca am citit, si mi se pare ca si pe aici s-a mentionat, ca nu trebuie neaparat sa fi jucat precedenteleAngra Maynu » 17 Jul 2014, 19:34 wrote:Inseamna ca nu ai jucat Divinity 2. Sunt destule carti in care afli ce trebuie (plus petpal daca ai). In cele 2 camere cu elemental pillars zice clar ce trebuie facut (si amuletele le obti in cele 2 camere) . Multi se plang de acest aspect : nu stiu cum sa fac x , nu am sagetute sa ma indrume si ca e prea greu cel putin din cauza asta ... Devi au vrut ca jucatorii sa-si puna capul la contributie , sa exploreze ,sa citeasca, sa incerce...
problema cu questul ala nu e chiar asa de simpla cum descrii tu; nu ti se spune nicaieri ca cele 2 amulete ce cad de la cei 2 mini-bosi in cele 2 zone sunt quest items - ce as fi vrut .. sa puna draq tag pe item QUEST ITEM, MADAFAKA'
le am, dar care sunt? am o groaza de amulete in inventar si pe cei 4; am incercat sa pun fiecare amuleta pe pedestal .. nimic; problema e ca trebuie sa pui cate o amuleta (ce corecta) pe fiecare din cele 2 pedestalui - deja ma doare mintea la cate combinatii sunt
Last edited by zme-ul on 17 Jul 2014, 20:55, edited 1 time in total.
Vezi ca poti pune tu marcaje pe harta. Ajuta enorm 

Nu ai descris nici o problemă de logică.
Într-adevăr, cu 1/2 ore pe zi e greu, am spus asta și mai înainte, dar nu e vina jocului. Ăla nu e quest-ul cu Evelyn, e doar ceva misiune de moment de unde îți dai seama de Star Stones și Homestead, practic parte din tutorial. Ca să trimiți obiecte trebuie întâi să activezi camerele personajelor (când găsești Star Stones), în camere sunt chest-uri și cu click dreapta pe orice item poți alege unde îl trimiți. Drept că e puțin aiurea cu gold-ul separat, dar nu e ceva foarte grav, că rezolvi cu 2 click-uri.
Și da, marcaje pe hartă.

Și da, marcaje pe hartă.
bun, si cum anume fac questu cu Evelyn? am omorat paianjenu ala mecanic (daca conteaza / parte din quest)
Păi depinde în ce stadiu ești, robotul nu e parte din quest-ul ăsta, ți-am zis de el în caz că nu ai descoperit tunelul care duce pe plaja. Practic tu trebuie să faci quest-ul cu investigația, citește în jurnal că nu e atât de inutil cum crezi și vezi ce ar trebui să faci în continuare. Nu știu cât din investigație ai făcut, dar la un moment dat te duce la Evelyn.
Ai prin inventar un scroll care arata mai ciudat, e o fata pe el, ii zice reveal spell? AI nevoie de scrollu ala din casa lu' Evelyn (ti-o marcheaza doctoru pe harta daca vorbesti cu el (e fix langa a lui)). Daca da, atunci ca sa ajung pe plaja, trebuie sa treci prin pestera cu robotul respectiv, care e fix in nordul hartii. Cum te uiti la harta si vezi ca e in forma de romb, e fix in mijloc pe latura de nord-est 

- Angra Maynu
- Zergling
Ma refeream ca nu ai jucat Divinity 2 adica ca nu esti obisnuit cu stilul de joc.nu, nu am jucat Divinity 2 pt ca am citit, si mi se pare ca si pe aici s-a mentionat, ca nu trebuie neaparat sa fi jucat precedentele problema cu questul ala nu e chiar asa de simpla cum descrii tu
Cele 2 amulete care cad de la cei 2 mini-bosi in cele 2 camere cu elemental pillars, se numesc round si square amulet. Atentie , atunci cand vrei sa le pui pe piedestal , e foarte greu sa nimeresti pozitia . Da zoom maxim pe piedestal si incearca pana nimeresti pozitia corecta.am incercat sa pun fiecare amuleta pe pedestal .. nimic; problema e ca trebuie sa pui cate o amuleta (ce corecta) pe fiecare din cele 2 pedestalui
banuiesc ca asta e questul?

imi lipseste reveal spell din inventar, e in casa ei? gasit reveal spell
le: omorat pe Evelyn, as mai avea de facut questul cu cele 2 amulete in regiunea asta si cel cu fantana ce te teleporteaza pe un munte cu zapada (!!?!)
le2: facut si treabab cu amulete
Spoiler:

Spoiler:

le: omorat pe Evelyn, as mai avea de facut questul cu cele 2 amulete in regiunea asta si cel cu fantana ce te teleporteaza pe un munte cu zapada (!!?!)
le2: facut si treabab cu amulete
Ala cu fantana nu-l poti continua decat mai tarziu. Dupa ce termini cu Cyseal.
nush daca am terminat cu Cyseal, m-am dus sa ma bat cu trolli si sa caut vrajitoarea "alba"
Ai ajuns in Laculla forest, nu? Pai nu te mai bate cu trolli si caut-o pe vrajitoare pentru ca restul zonelor sunt level 12+. Daca nu stii cum sa distrugi bariera aia citeste mai jos.
Spoiler:
E un scroll ingropat pe cararea aia plina de trap-uri langa goblinii aia beti
Mi-a plăcut în Laculla că ajungi la punctul în care te poți bate cu inamici de level mai mare, am abandonat quest-ul principal și am pierdut timp cu asta. În funcție de build poți fi mai puternic împotriva anumitor inamici, dat feel când bați inamici cu 2 nivele peste tine. 

n-am gasit scrollu ala pt dome si am omorat ciuperca
treba cand ataci ciuperca, doar melee si ranged (arbaleta, arc) fara vraji
am ajuns intr-o mina cu schelezori si garzi invulnerabile, am inteles ca exista un scroll dar n-am inteles unde exact anume il gasesc
ah, in caverna trolilor .. pasajul e blocat de o statuie, iar nush sa trec
mai am de umbat prin coltul NW
treba cand ataci ciuperca, doar melee si ranged (arbaleta, arc) fara vraji
am ajuns intr-o mina cu schelezori si garzi invulnerabile, am inteles ca exista un scroll dar n-am inteles unde exact anume il gasesc
ah, in caverna trolilor .. pasajul e blocat de o statuie, iar nush sa trec
mai am de umbat prin coltul NW
Nu ai cum sa omori death knights aia din mina pt ca o componenta a spell-ului care ii face vulnerabili e tocmai acolo. Trebuie sa te furisezi pe langa ei.
bun de stiut,
m-am batut cu Spider Queen, prima data m-a facut muci cu un baraj de venin; m-am plimbat prin zona, omorat tot ce se putea, +1 lvl, niste echipament nou si a 2-a oara am batut-o foarte usor
ramane un mister cum trec de statuia aia in pestera trolilor .... rezolvat
m-am batut cu Spider Queen, prima data m-a facut muci cu un baraj de venin; m-am plimbat prin zona, omorat tot ce se putea, +1 lvl, niste echipament nou si a 2-a oara am batut-o foarte usor
Last edited by zme-ul on 19 Jul 2014, 18:41, edited 1 time in total.
Citeste spoileru daca vrei sa afli cum sa treci de statuia aia.
Spoiler:
Iti trebuie o carte dintr-o pestera care e fix deasupra lu' Frederik. Unde e si impul lui. (e ascunsa pestera, iti trebuie perception sa o vezi. Sunt niste pietre)
am facut trialu de la "imaculati", ajuns in pestela lor cu portalurile alea tampite
pt trial a trebuit sa ma uit pe net, cine draq stia ca trebuie sa pui exact anumite greutati (in Kg su ce plm o fi) pe 2 dintre placi
acu ramane sa ma bat cu ce-o mai fi pe harta in partea asta ce-am descoperit-o, N-NE
pt trial a trebuit sa ma uit pe net, cine draq stia ca trebuie sa pui exact anumite greutati (in Kg su ce plm o fi) pe 2 dintre placi
Spoiler for pt portaluri underground passage:
stanga, dreapta, dreapta, stanga, inainte (spre portalul de pe margine), inainte
Hm, deși au zis că ultimul patch repară bug-ul cu Teller of Secrets, văd că tot își reface stocul. Oh well, mă abțin, doar că ridică semne de întrebare cu privire la ce alte fix-uri nu funcționează.