Am facut acest topic ca sa vorbim despre vise in general si pentru ca acum cateva nopti am avut o experienta legata de un vis foarte ciudata care ma bantuie si acum. Si pe care inca nu prea mi-o explic.
Dormeam. Visam un vis destul de macabru, destul de spooky, cu un personaj care avea puteri paranormale si care putea face rau oamenilor folosindu-se de ele. La un moment dat din vis acest personaj macabru si rau cu puteri paranormale pune ochii pe mine, sa-mi faca mie rau cu puterile lui, sa ma raneasca. Statea in fatza mea si intinde mana spre mine, intinde un deget, si urma sa ma raneasca cu o vraja ceva de-a lui. Momentul era trait de mine intr-un mod extrem de tensionat, de intens, eram panicat. Exact in momentul cand a intins mana spre mine aud o bubuitura foarte tare. BAAAAANG!!!! Ma trezesc din somn si tocmai se sparsese un balon de-al lu ficamea care era pe jos in camera unde dormeam. Bubuitura fusese facuta de balon, balonul era franjuri pe jos. Ce nu pot sa inteleg e cum s-a petrecut un eveniment din realitate fix dar fix in secunda cand in vis personajul a intins mana pe mine, intr-un moment extrem de intens, sa-mi faca rau? Sa fie o coincidenta atat de mare? Ar fi o coincidenta uluitoare. Sau succesiunea reala a evenimentelor din vis si din realitate (balonul din camera) de fapt nu a fost aceasta dar subconstientul meu le-a pus in aceasta ordine? Habar n-am. Dar mi se pare foarte ciudat. N-am nicio explicatie. Poate cine stie, poate vreo forta pe care inca nu o cunoastem, intensitatea din vis pe care o traiam eu in acele momente a actionat asupra balonului de langa pat

Ce explicatii aveti? Ati mai auzit de asa ceva? Ati mai patit asa ceva? Ce povestiri legate de vise aveti? Discuss.