Am auzit multe lucruri bune despre Wildstar, aici pe forum, pe reddit, dar si in presa de specialitate. Asteptam de mult un MMORPG care sa rezolve unele din problemele fundamentale ale genului si ma bucur sa aud voci care spun ca Wildstar reuseste asta. Totusi, m-am uitat peste cateva screenshot-uri, am urmarit cateva clipuri in-game, si am obeservat ca are un stil grafic care ma descurajeaza sa il joc din cateva motive. Un MMO nu e ca orice alt joc, e diferit in sensul ca trebuie sa imi creez un avatar, iar acel avatar ma va reprezenta in fata altor jucatori cu care interactionez. De aceea e foarte important sa ma pot identifica cu acel avatar, or din ce am vazut din screenshot-uri mi-ar fi destul de greu sa simt ca acele avatare ma reprezinta.sekaba » 21 Jul 2014, 11:01 wrote:Daca vrei un mmo excelent la ora actuala incearca wildstar.
Alta problema e consitenta universului/ lore-ul. Nu sunt neaparat impotriva stilului artisitic cartoonish, de exemplu m-am mai uitat ocazional la My Little Pony Friendship is Magic si mi s-a parut un serial decent. Asta pentru ca universul fantastic in care se desfasoara actiunea e conceput dupa niste reguli destul de clare, consistente. In schimb am observat o tentinta pronuntata in jocuri recente cu stil artistic cartoonish precum League of Legends, Aion, de a amesteca elemente de fantasy, mitologie, sci-fi, creand un lore foarte confuz care pune impedimente imersiunii. Aceeasi tendinta a fost urmata si de WoW, cu fiecare expension lore-ul indepartundu-se tot mai mult de conceptul original.
O posibila explicatie e incercarea producatorilor de jocuri de a atrage in mai mare masura publicul feminin.
Sunt surprins ca acest aspect al lui Wildstar e atat de putin discutat.