atentie la AVIRA Internet Security Suite (2014) - firewall

Rezolvarea problemelor tehnice, ultimele știri din domeniu și cele mai interesante site-uri.
Post Reply
zme-ul

atentie la AVIRA Internet Security Suite (2014) - firewall

Post by zme-ul »

de la versiunea 2014, Avira a decis sa scoata firewallu pt nush-ce incompatibilitate cu certificarile MS pt W8; folosesti Windows Firewall :lol:
dar vei plati la fel ca si versiunea 2013 ce include firewall, cu specificatia ca poti folosi licenta pe mai multe PCuri

azi mi-am actualizat licenta si am observat ca firewallu .. niet
am bagat ticket la support, sa vad ce-mi raspund
plm vreau banii inapoi sau o reducere de pret pana la Avira Pro, pt ca practic e acelasi produs :x
1. Why do the new products cost more?
Included in the price of the new suites is the right to install the product on multiple devices, thus it is licensed for a user with all his devices and no longer for each device. Hence, you don’t have to pay for a license for each of your computers, you buy one license for all your devices, no matter which devices and operating systems you use.

2. Why do the Suites not include Avira FireWall anymore?
Since it was launched the Windows Firewall has been continuously improved and optimized. Today the Windows Firewall offers such good protection, Avira thinks there is no need to develop and maintain its own firewall solution. Therefore the Avira FireWall has been removed from the portfolio. As our customer you profit from this decision, because now we can concentrate on developing new security features to protect you the best way we can.

3. Why do I have to pay more but get a product without firewall?
The new Windows Firewall control feature replaces the legacy Avira FireWall, so all products continue to have firewall protection. See also “1. Why do the new products cost more?”.
AVIRA, fuck you!

cireasa de pe tort? vers platite ale AVIRA contin Ask toolbar - lol what!?
reV
Pig Cop

Re: atentie la AVIRA Internet Security Suite (2014) - firewa

Post by reV »

Inca un motiv pentru care eu raman la securitatea integrata din W8 si evit sursele de malware/spyware/adware/etc
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang :D
zme-ul

Post by zme-ul »

eu nu folosesc W8, ci W7

absolut nu ma intereseaza pe mine ca MS le-a refuzat certificarea pt W8 pe cand nu exista nici o problema pe W7
pur si simplu nu am stiut de chestia asta inainte sa finalizez plata, cand am dat restart pa Win sa-si actualizeze individu softu si licenta, mi-a picat fata:

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

daca-mi primesc banii dupa cererea de rambursare, m-as indrepta catre Kaspersky Internet Security 2014

n-am avut tangenta cu KIS, cea ce pot face e sa descarc trialu si vad cum se comporta si cat de mult influenteaza consumul de resurse

care aveti KIS, cum se comporta?

le:
Dear zMe ul,

Thank you for contacting us. We have refunded your purchase (reference number 61446844). You will receive a confirmation email from cs@cleverbridge.com in the next couple of hours confirming the refund process. Those funds should be available to you in the next 3 to 5 business days.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Nu folosesc KIS pentru ca nu vad rostul unui alt Firewall in plus fata de cel oferit de Windows 7. Sunt insa client fidel KAV de cativa ani si au o recomandare calduroasa din partea mea.
New phone, Houthis

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

pentru ce-mi trebuie mie, firewallu din Windows e de neajuns
imi trebuie un 2way firewall ce sa ma alerteze cand un soft cere outbound si sau inbound, si pe ce porturi anume ;)
zme-ul

Post by zme-ul »

ak, am instalat KIS pe laptop

din ce vad, intr-adevar consuma ceva mai putine resurse decat AVIRA
dar, vad cateva chestii ce ma "supara", firewallu face o gramada de chestii de unul singur fara sa intrebe pe nimeni; accesu la matzele firewallului se afla in spatele a multor clickuri :x
deasemeni nu se poate trece in "game mode", simplu, prin click dreapta pe iconina din taskbar :|

comparativ cu AVIRA, setarile KIS sunt intortocheate, icoane mari; si cea mai enervanta dintre toate, interfata e in romana

mai sap
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Interfata la mine e in engleza si nu tin minte sa fi fost vreodata in romana, nici macar nu am optiunea in setari sa o mut in romana.
New phone, Houthis

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

eu am downloadat kittu de pe pagina romaneasca pt ca am vrut sa vad pretul in lei si sa fac o comparatie
din cate abserv, nu exista optiune pt a schimba limba
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Vezi ca pretul variaza in functie de regiuni, si eu am cumparat liceenta de pe storefront-ul romanesc, dar ma foloseam deja de trial-ul luat de pe pagina internationala deci probabil ca de asta nu am intalnit problema ta.
New phone, Houthis

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

da, exact asta am vazut si eu - pretul pe .ro e ~30RON mai mic
zme-ul

Post by zme-ul »

aha! gasit cum se schimba interfata din .ro in EN - Shift+F12 :P
de revenit la linba originala, Shift+F5
zme-ul

Post by zme-ul »

maine imi expira Avira, am gasit la PC-Garage licenta de Kasperky IS (1 device 2 ani) la 122RON - facut comanda :mrgreen:
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

try AVG
Image
Image
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Si eu tot KAV folosesc dintotdeauna + adblock pe browser. Se gasesc licente relativ ieftine pe ebay si sunt upgradeable, adica le poti folosi pe cele de la 2013 pentru veriunea 2014, de exemplu (posibil sa nu fie universal valabil, dar eu asa le iau de vreo doi ani).
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
zme-ul

Post by zme-ul »

ce a venit de la PCG a fost vers 2014, dar eu ausesem in prealabil instalat vers 2015 .. doar am bagat key-ul ;)
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Eu am cumparat anul asta o licenta Malwarebytes Anti-Malware Premium. Care se pare ca-i pe viata. Imi place de el.
Post Reply

Return to “Software & Internet”