Nu. E foarte bine făcut, așa low buget cum e, nu știu cât de mișto e sau nu manga (și nici nu mă interesează), dar seria animată e excelentă. Lasă prostiile astea și nu mai confirma clişeele.

Nu. E foarte bine făcut, așa low buget cum e, nu știu cât de mișto e sau nu manga (și nici nu mă interesează), dar seria animată e excelentă. Lasă prostiile astea și nu mai confirma clişeele.
Nu vrei sa vezi cum continua povestea? Ca sunt sanse destul de mici sa mai faca inca un sezon.
Are peste 100 de episode si rating sub 7 pe MAL. Nu cred ca merita.Ferrrrrrrrrdinand wrote: 3 Apr 2019, 21:45 S-a uitat cineva la Boruto? Merită văzut dacă te interesează doar bătăia?
Am văzut weekend-ul trecut fate apocrypha. A fost bun. Nu-i la același nivel cu zero dar nici nu-i neapărat nasol. Btw te-ar convinge să-l vezi dacă ți-aș pune că e un holy grail war în România cu Vlad Țepeș ca servant?Apollyon wrote: 11 Apr 2019, 18:18 Cat despre Fate, eu am vazut Zero, Unlimited Blade Works si o sa ma uit la Heaven's Feel. Celelalte am inteles ca nu sunt la fel de reusite.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest