Discuţii politice, ca la cafenea
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Dar cel care posteaza o face cu aprobarea lui Ponta. Asa ca daca ala spune o mizerie, in capul angajatorului sau se sparg oalele.
Cam asa a fost si cu doctoratul lui. Nici macar nu s-a obosit sa plagieze singur, a pus pe altcineva sa traga la xerox.Stokkolm » Sat Oct 18, 2014 7:47 pm wrote:Oricum nu e prea relevant pentru ca nu el posteaza pe contul ala, sigur are pe cineva angajat pentru asta.

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Conflict diplomatic fara precedent intre SUA si Ungaria: maghiari cu functii guvernamentale, pe lista neagra a americanilor cu interdictie de a intra pe teritorul SUA
http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... ul-sua.htm
Adevarul e ca eram mai sucarit decat sunt acum pe starea natiunii daca eram ungur.
http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... ul-sua.htm
Adevarul e ca eram mai sucarit decat sunt acum pe starea natiunii daca eram ungur.
incredibil, se poate sa existe unii mai tampiti cai noi?! trebuie sa bau o sticla de vodka 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Call me a tinfoil hatter, dar am senzatia ca Orban asta e omul rusilor.
Ungaria importa 90% din petrol/gaze din Rusia. Cum ar putea fi altfel.
- ola small dickie
- Big Daddy
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-an ... at-dna.htm
UPDATE Dan Sova, urmarit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Hrebenciuc i-ar fi promis ca, daca promoveaza legea amnistiei, il va numi presedinte al PSD-ului
Ooo ce ma bucur pt baiatul asta. E asa simpatic. Si neindemanatic cu contractele pe milioane ale statului. Nu mai stie unde le pune. E cam uituc. Iata ca primeste si el ce merita.
O sa-mi fac tricou cu DNA. In semn de sustinere si apreciere.
UPDATE Dan Sova, urmarit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Hrebenciuc i-ar fi promis ca, daca promoveaza legea amnistiei, il va numi presedinte al PSD-ului
Ooo ce ma bucur pt baiatul asta. E asa simpatic. Si neindemanatic cu contractele pe milioane ale statului. Nu mai stie unde le pune. E cam uituc. Iata ca primeste si el ce merita.
O sa-mi fac tricou cu DNA. In semn de sustinere si apreciere.
Hoo doggy, ce bine ca i-a venit randul si cretinelului astuia. Doamne-ajuta!
I'm livin' in a love shadow
Guzganul rozaliu, sobolanul cu elice, sovolanul. Atatea rozatoare intr-un singur dosar. Hai ca inca-i loc si de-un soricel tont.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu sunt surprins de promptitudinea dosarului asta. In majoritatea dosarurilor, evenimentele s-au petrecut in urma cu 3-4-x ani, pe cand asta e proaspata rau de tot. Si mai surprins sunt ca sforarul-sef, Hrebenciuc, cel de care nu stiai nimic in privinta invartelilor sale, e luat pe sus.
stati sa apara decizia parlamentului cum ca li se suspenda imunitatea, dupa aia puteti sari ca floricelele in cuptorul cu microunde
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu pe Ponta il vad in stare sa-si vanda si propria mama daca asta i-ar aduce postul de presedinte, asa ca nu il doare sa sacrifice niste membrii importanti de partid ca sa arate ca nu sta alaturi de corupti.
nu l-ai vz la teveu? se facea ca ploua
- ola small dickie
- Big Daddy
https://nivelul2.ro/pontati-vota/
Articol foarte bun al lui Marius Ghinea. Am bagat si eu un comment. By the way ola small dickie is Acad Jean Valjean in caz ca observati aceeasi inteligenta sclipitoare.
Articol foarte bun al lui Marius Ghinea. Am bagat si eu un comment. By the way ola small dickie is Acad Jean Valjean in caz ca observati aceeasi inteligenta sclipitoare.
am comentat si eu, dar hmm ...
- ola small dickie
- Big Daddy
N-a zis nicaieri sa-l votezi pe Ponta, zmeule.
n-a zis-o in mod direct dar .. mai ca se subintelege, vezi si titlul
adica, din articol, sa inteleg ca chiar daca l-as vota pe tonta nu s-ar schimba nimic ...
aici sunt 101% impotriva; asta este anul in care chiar conteaza cu cine votam
nu inteleg de ce l-a adus pe base in discutie, omul nu mai candideaza la presedentie .. ce e asa greu?!
baselu e un om terminat indiferent ce cine-l urmeaza pe scaun la Cotroceni
adica, din articol, sa inteleg ca chiar daca l-as vota pe tonta nu s-ar schimba nimic ...
aici sunt 101% impotriva; asta este anul in care chiar conteaza cu cine votam
nu inteleg de ce l-a adus pe base in discutie, omul nu mai candideaza la presedentie .. ce e asa greu?!
baselu e un om terminat indiferent ce cine-l urmeaza pe scaun la Cotroceni
Cred ca nu ai inteles tu titlul. Nu se subintelegea nimic din ce ai zis tu acolo.
eu asta am inteles, cred ca trebuie sa-l intrebam direct pe musiu Ghinea