Let the best V win

Oribil, sa-mi dau singur ban?
Asta e rezultatulMagicake wrote: 26 Nov 2024, 17:06 Imi place ca astia viseaza ca iesim din nato si declaram ca suntem neutri in razboiul rusieiisi imagineaza probabil asa un viitor in care toata europa e rusia mai putin romania care a fost smart si s a declarat neutra lol.
Neutru te declari cand esti o posibila amenintare si nu prezinti prea mult interes tactic. Fara nato, romania e 0 in fata rusiei in momentul actual. In realitate ce s ar intampla e ca am contribui cu resurse si oameni pentru rusia, ce soarta distrusa ar fi.
nu cred. cred ca astazi veorica ar fi luat si mai putin ca ciolacuTriggerix wrote: 26 Nov 2024, 15:41 Oare Veo ar fi avut șanse mai bune să ajungă în turul 2 în locul lui Ciolacu?
Fix asta. Asemenea altor figuri similare (inclusiv Trump), mi se pare ca CG colecteaza si isi sustine discursul anti-establishment pe tot felul de perspective New Age, de la ecologism mesianic si medicina naturista (anti-farma) la istorie alternativa (piramide, dacopatie, societati secrete), la religiozitate iesita din matca, si pana la nuantele autohtone tip epoca de aur (industria pierduta, independenta energetica, traditii ce se pierd, etc). Cei care au stat pe internet mai mult, in special formuri de mid 2000s - 2012 recunosc probabil o groaza din referintele sale.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests