Location: GalatiMcWilliams wrote:You think only French know the secret of stinky cheeses? Hoho! Think again! Prea mirositor, prea puturos, prea puternic, prea balegar, prea ca la tara.
oho
Location: GalatiMcWilliams wrote:You think only French know the secret of stinky cheeses? Hoho! Think again! Prea mirositor, prea puturos, prea puternic, prea balegar, prea ca la tara.
daca esti asa destept ia zi tu HOW MUCH IS THE FISH?chestr0ny wrote:Scooter - toti terminatii care erau washed up inca de pe vremea cand eram eu in scoala generala
Marvas a fost la untold si s-a simtit bine pe tiesto si van buren si s-a suparat ca noi am criticat festivalul.marvas wrote:Nu inteleg de ce vaporware-ul are parte de o promovare atat de agresiva pe toate thread-urile posibile. Weekendul asta nu a trecut nicio zi fara stiri despre vaporware pe toate thread-urile de pe forum. Ca a fluturat HKE discheta, ca a venit Sandtimer, ca pula mea. Nu inteleg de ce asta e singurul gen muzical care are parte de promovare intensa pe forum, cand in Romania se intampla si alte genuri muzicale unde vin si alti artisti in afara de niste producatori parliti si obositi. wosx, COCAINEJESUS si Vektroid- toti terminatii care erau washed up inca de pe vremea cand eram eu in scoala generala au dat navala pe forum, unde ii asculta toti lachetii sparti pe legale care zbiara cu ochii injectati in fata camerei ca le place "vibe-ul". Gunoiul asta de muzica merita air-time zi de zi, se pare. Muie vaporware!
Am avut si eu odata oportunitatea sa incerc o branza belgiana, dar am fost sabotat de mirosul irezistibil asemanator hoitului mustind de viermi, astfel am primit knockout direct in sufletul plamanilor de m-a trasnit un feeling de voma subit pana-n maduva stomacului. Persoana respectiva a marturisit ca in avion mirosea a hoit pe langa el din cauza branzei.DarthZombie wrote:Prefer mirosul de balegar decat mirosul de hoit putrezit pe care-l are Roquefort. Imi plac la nebunie branzele si pot sa accept ca mirosuri de tip picioare transpirate sunt de asteptat, dar sa mananci ceva care-ti miroase a cadavru e ceva peste limitele pe care le concep.
De asta eu la comenzi online prefer sa platesc cu numerar la predarea coletului, ca sa pot verifica si in caz de ceva, sa pot returna si sa-mi iau banii inapoi. Am inteles ca la plata cu cardul, restituirea banilor se face mai greu.sebas wrote:Am făcut comandă de OnePlus 3 luni. Banii i-au luat, comanda mea nu există la ei însă. De atunci mă cert zilnic cu cei de la Support care îmi tot spun să aștept. Pentru refund/order nu știu nici ei.
Am vazut si eu stirea in acest weekend. Cred ca e promovata pentru a stimula cat mai multi gigei pasionati de ritmuri repetitive sa se duca acolo, de unde se pare ca e vorba de cash, sau a fost, in caz ca s-a terminat.chestr0ny wrote:Da, asta era stirea fabuloasa a zilei de duminica frecata pe la toate canalele de stiri: Armin van Buren a cantat mai mult decat era planificat si a fluturat o carpa tricolora. Uau. Miraculos. Fenomenal. Chiar m-a dat jos de pe câcat aceasta stire. Ma bucur ca am aflat.
anul asta n-am mai fost, ca era prea ca anul trecut, poate anul viitor.ola small dickie wrote:Marvas a fost la untold si s-a simtit bine pe tiesto si van buren si s-a suparat ca noi am criticat festivalul.) e ok, fiecare se simte bine unde se simte bine. nu-i bai
True that. Dar sunt o gramada de alti dj mai obscuri care au melodii pur si simplu superbe si mult mai placute decat Armin, Tiesto sau alte vedete din astea.marvas wrote: Muzica electronica are prea multe subgenuri ca sa poti sa zici ca daca iti place o trupa iti place TOATA muzica electronica.
De altfel, pe langa scena principala de pe stadion unde vin aia mai titrati, mai sunt vreo 5-6 alte scene in timpul festivalului. Poate ti-ar fi placut ceva de acolo.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests