Laudati-va

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Laudati-va

Post by ola small dickie »

Sigur nu e zombie pentru ca numele lui zombie il stiu. Si mi-am luat ban pronuntandu-l.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

*cough*
Cred ca e Michilangelo.
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Cred că Pătrunjelu' are dreptate. Spunea Michi pe vechiul forum de user-ul lui că e derivat de la numele lui. Acum mă gândesc că nu l-o fi chemând Angelo.

Le: Da, confirmat că e Michi. Acum ceva timp a spus că avea de făcut un proiect pentru școală, ceva legat de Kubrick.
Lo and behold that said project:

And yes, I remember all sorts of useless shit with no importance to anyone.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Deci... Intrebare finala la vrei sa fii miliardar: de cate ori s-a cacat Anne?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Fular » Tue Jan 20, 2015 3:54 pm wrote: And yes, I remember all sorts of useless shit with no importance to anyone.
You must have a crush on him. Creepy.
ola small dickie
Big Daddy

ne0lith » Tue Jan 20, 2015 8:17 pm wrote:
Fular » Tue Jan 20, 2015 3:54 pm wrote: And yes, I remember all sorts of useless shit with no importance to anyone.

Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

ne0lith » 20 Jan 2015, 20:17 wrote:
Nu chiar. Ca un alt exemplu, prima poză pusă de Dickie pe forum a fost cu el stând pe-o piatră răscrăcit, şi replay-ul lui Marvas: Now we can put a face to the name!

Pur şi simplu îmi rămân blocate într-un colţ de minte toate rahaturile astea fără să le dau atenţie.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
ola small dickie
Big Daddy

cum adica? aa adica ai tinut minte prima mea poza pe forum si replica lui marvas la ea. nice! adevaru ca o fatza ca a mea nu se uita!
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

hah, I called him dick-face. Classic marvas!
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Cum adică ce anume? Cum de ţin minte rahaturi fără importanţă dacă nu le dau atenţie? Le văd o dată/citesc şi rămân pentru posteritate. Nu e ca şi cum aş avea control asupra lor...
ola small dickie
Big Daddy

marvas » Tue Jan 20, 2015 8:55 pm wrote:hah, I called him dick-face. Classic marvas!
hahaha de abia acum am inteles gluma. dupa 10 ani. multumita memoriei incredibile dar fara nicio utilitate a lui fular! cum e lumea asta.

fular e un fel de bard al istorisilor neimportante. tre sa-l tinem aproape. stie istoria obscura a forumului.
Michilangelo
Headless Kamikaze

Post by Michilangelo »

Ce mic e internetul! Am facut playlist-ul ala intr-o seara cand ma gandeam ce as alege daca am mai face si noi un draft cu muzica. *cough*
ola small dickie
Big Daddy

Aseara fur laptopul sotiei si instalez Blackwell Legacy. Ma duc la ea si ii zic sa intre in joc. Iese din joc dupa 2 ore acuzandu-ma ca ii periclitez munca pentru doctorat. A doua zi, desi a mai jucat niste sam and max mai demult, da like paginii graphical adventure games. Buna treaba, ola small dickie!
ola small dickie
Big Daddy

mi-am pizdit piciorul la fotbal (faultat, prea talentat). sper la un concediu. aflu maine 8-)
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Tu erai prea talentat sau cel care te-a faultat? Ca din cate se intelege din ce ai scris pare ca amandoi :D
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Mi-am luat masina de facut cafea.
http://www.emag.ro/espressor-automat-bo ... EPRYTBBBM/

Am incercat capsulele cu oreo. Misto. Cred ca si cafeaua e buna.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cimitri wrote:Tu erai prea talentat sau cel care te-a faultat? Ca din cate se intelege din ce ai scris pare ca amandoi :D
Cred ca din cauza talentului sau nemasurat, adversarul nu a avut alta alternativa decat sa-l faulteze miseleste. Altfel era 35-0.
NO COVER. ALL MAN.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

ola small dickie » 27 Jan 2015, 17:48 wrote:Aseara fur laptopul sotiei si instalez Blackwell Legacy. Ma duc la ea si ii zic sa intre in joc. Iese din joc dupa 2 ore acuzandu-ma ca ii periclitez munca pentru doctorat. A doua zi, desi a mai jucat niste sam and max mai demult, da like paginii graphical adventure games. Buna treaba, ola small dickie!
Ca tot a venit vorba de plagierea tezei de doctorat a Olgutei Vasilescu, acum ceva timp am auzit despre ea niste chestii de la o cunostinta implicata in politica:
ola small dickie » 20 Dec 2014, 09:22 wrote:tin minte ca acum cativa ani am pus o poza cu olguta vasilescu la blabla zilei :lol: merge o tura
8-)
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Got these: http://www.tesco.com/direct/panasonic-r ... 8-8260.prd

Mouse-ul, tastatura si carcasa le-au primit cu scepticism. Se asteptau la Mad Catz F.R.E.Q.
Le-am dezamagit.
In alta ordine de idei, niste casti fenomenale. Nu stiu, poate datorita faptului ca sunt primele casti wireless insa m-au atras din start. Plus ca le-am gasit la oferta. 60 eur, must buy!
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Nice :D
Eu mi-am luat de curand astea: Logitech G230

Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”