Cu ajutorul lui SenFire avem acum la dispoziție catalogul aproape complet al CD-urilor și DVD-urilor Level, plus imagini complete ale CD-urilor Level începând din 1998. Tocmai am pus la upload anul 2002 și în curând vor fi mai toate până în 2005 inclusiv. Găsiți totul
AICI (debara). Vedeți și
pe wiki alte câteva link-uri. Enjoy!
Ne mai lipsesc câteva CD-uri. Dacă le aveți vă rog să le postați aici, ca să completăm colecția.
Lipsesc:
- 1/2000
- 5/2000
- prin 2006 au apărut în paralel o variantă a revistei cu DVD și alta cu CD-uri. Noi nu avem în catalog decât DVD-urile, iar imagini ISO după 2006 nu avem decât pentru 2006_05_CD1.
Catalogul e în format vvv și se deschide cu
VVV (Virtual Volumes View), un program liber și cross-platform (spre deosebire de WhereIsIt, pe care-l foloseam înainte).
Catalogul și CD-urile puse pe mega.nz sunt arhivate în format xz. Unde au fost mai multe fișiere (bin+cue), le-am adunat întâi într-un tar (arhiva.tar.xz). Pe Windows și Mac le puteți deschide cu
7Zip. Pe GNU/Linux ar trebui să fie suficient arhivatorul default (sau "unxz -k arhiva.xz", sau "tar xf arhiva.tar.xz").
În caz că interesează pe cineva, parametrii arhivelor sunt: format = xz, compression method = LZMA2, compression level = Ultra, dictionary size = 64 MB, word size = 64. Am testat o mulțime de variante și asta mi-a plăcut cel mai mult. Un dictionary size mai mare comprimă puțin mai bine, dar folosește mai mult RAM, mai ales la arhivare.