Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
reV
Pig Cop

Re: Awesome Fails

Post by reV »

ola small dickie » Wed May 14, 2014 11:02 pm wrote:Magmarei - pune o poza cu profa.

probabil e ceva tipic, gen
Spoiler:
Image
Ciudat ca deobicei profele de chimie si de fizica sunt alea mana in mana cu dracu' (iar profii de fizica/chimie sunt... degustatori de bauturi spirtoase)
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang :D
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce-am observat eu din analiza comparata a gagicilor de la fizica si chimie e ca alea de la fizica sunt in 90% din cazuri femei cu barba (si ele au sanse maxime sa ajunga in educatie, ca in mod paradoxal dupa ce ca-s urate mai sunt si bate), in timp ce la chimie proportia de bunaciuni e semnificativ mai mare. Din cate stiu, oferta de pe piata muncii pentru un chimist e chiar mai trista ca pentru un fizician, deci elevii au per total o sansa mai mare ca profa buna sa predea chimia si nu fizica. Asta se coreleaza si cu experienta mea din scoala si liceu.

Am trecut odata si pe la facultatea de matematica. Holy tits, cat hawt, curvy stuff era acolo. Toata ziua le-am admirat geodezicele.
NO COVER. ALL MAN.
Magmarei
Space Invader

Post by Magmarei »

Oricum am dormit bine aseara. Azi dimineata am baut doua bauturi Monster, ma gandesc sa ma bag la un late night gaming ca oricum nu am ce face...
Master Chief didn't won the Master Cef
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Prepare your face!

phpBB [video]
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Arata impresionant
Spoiler:
pentru ceva facut in 3D Studio Max
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Hell, I'd hit it.
NO COVER. ALL MAN.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Am pus plita prea aproape de prelungitor si l-am topit. Badass plita.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Tocmai am primit telefon de la un robot care facea reclama la profi... sper sa nu inceapa un nou trend.
New phone, Houthis

Soundcloud
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Ti-ai facut card Profi? Daca da, va trebui sa te obinuiesti.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Nu...

In fine, probabil ca o sa fiu obigat sa-mi schimb numarul de telefon, nu cred ca trece vreo saptamana fara sa fiu trezit din somn de o reclama/superoferta/sondaj de opinie. Ar trebui impuscati oamenii astia, dar asta e prima oara cand primesc un astfel de telefon de la un robot, nici macar nu am pe cine sa injur.
New phone, Houthis

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Stokkolm » Mon May 26, 2014 4:08 pm wrote:Ti-ai facut card Profi? Daca da, va trebui sa te obinuiesti.
Sper sa moara cardul profi. Am profi langa locul de munca si de obicei merg acolo sa-mi iau un suc sau ceva.

"Aveti card profi?"
"Nu."
"Vreti sa va faceti? Primiti oferte speciale." (gen o cafea de rahat cu 50 de bani mai ieftina)
"Nu."

De fiecare data cand merg se repeta chestia asta.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mărar » Mon May 26, 2014 4:10 pm wrote:Nu...

nu cred ca trece vreo saptamana fara sa fiu trezit din somn de o reclama/superoferta/sondaj de opinie.
Ummm...

DECENUITIINCHIZITELEFONULATUNCICANDDORMI?????? :|

Ce cacat se poate intampla in orele alea, zombie apokalypse aside, care sa fie atat de important incat sa nu poti inchide telefonul?
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Pe aceasi logica poti tine telefonul inchis si cand esti treaz.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Cateodata uit sa-l pun pe silent. Si oricum e absurd sa fiu nevoit sa fac asta doar fiindca ma suna astia cu reclame.

Daca toti care ma cunosc imi stiu si orele de somn, pot presupune ca voi fi trezit din somn doar in caz de urgente, de ce ar trebui sa imi fac plan de contingenta si sa-l inchid doar de dragul alora?
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Waaagh! » Mon May 26, 2014 4:32 pm wrote:
Ce cacat se poate intampla in orele alea, zombie apokalypse aside?
Avand in vedere ce ore de somn am, e foarte probabil chiar sa se intample asta :D
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Stokkolm » Mon May 26, 2014 5:46 pm wrote:Pe aceasi logica poti tine telefonul inchis si cand esti treaz.
Ceea ce si fac, atunci cand nu vreau sa fiu deranjat. Sansele sa se intample ceva de nivelul unei invazii extraterestre, pe intreg cuprinsul existentei tale, sunt atat de reduse incat statistic vorbind nu are sens sa-l lasi deschis IN TIMP CE DE ODIHNESTI, in ideea ca "daca se intampla ceva grav?!?!?!". Lumea se panicheaza si pierde controlul la vezica din te miri ce prostii, in 99% din cazuri e ceva care se poate rezolva la fel de bine si cateva ore mai tarziu. Ma rog, m-am bursucit la Marar ca nu e prima data cand intalnesc problema, si chiar nu inteleg de ce lumea nu aplica metoda propusa.

De mentionat, am auzit un singur om pana acum care sa se planga de faptul ca era sunat in timp ce facea secs, so either nobody has secs anymore, sau lumea practica niste standarde extrem de dubioase.
NO COVER. ALL MAN.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Pai daca te suna cineva in timp ce faci sex, poti sa inchizi telefonul/dai pe silent si sa continui, nu vad cum te-ar putea deranja mai mult decat atunci cand dormi si uiti sa-l dai pe silent. Nu e de parca e o activitate unde daca faci pauza cateva secunde se duce naibii totul si trebuie sa o iei de la capat.
New phone, Houthis

Soundcloud
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Se vede ca nu ati fost sunati in timp ce faceati sex, cel mai nasol mod in care poate muri Terente :)).
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Real men talk on the phone while having sex. Bonus points if he cums while doing it.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

"Buna mama, ce mai fa-a-a-aaaaci?!?!"
Post Reply

Return to “Colțul vesel”