Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Stokkolm »

sekaba » 21 Jul 2014, 11:01 wrote:Daca vrei un mmo excelent la ora actuala incearca wildstar.
Am auzit multe lucruri bune despre Wildstar, aici pe forum, pe reddit, dar si in presa de specialitate. Asteptam de mult un MMORPG care sa rezolve unele din problemele fundamentale ale genului si ma bucur sa aud voci care spun ca Wildstar reuseste asta. Totusi, m-am uitat peste cateva screenshot-uri, am urmarit cateva clipuri in-game, si am obeservat ca are un stil grafic care ma descurajeaza sa il joc din cateva motive. Un MMO nu e ca orice alt joc, e diferit in sensul ca trebuie sa imi creez un avatar, iar acel avatar ma va reprezenta in fata altor jucatori cu care interactionez. De aceea e foarte important sa ma pot identifica cu acel avatar, or din ce am vazut din screenshot-uri mi-ar fi destul de greu sa simt ca acele avatare ma reprezinta.

Alta problema e consitenta universului/ lore-ul. Nu sunt neaparat impotriva stilului artisitic cartoonish, de exemplu m-am mai uitat ocazional la My Little Pony Friendship is Magic si mi s-a parut un serial decent. Asta pentru ca universul fantastic in care se desfasoara actiunea e conceput dupa niste reguli destul de clare, consistente. In schimb am observat o tentinta pronuntata in jocuri recente cu stil artistic cartoonish precum League of Legends, Aion, de a amesteca elemente de fantasy, mitologie, sci-fi, creand un lore foarte confuz care pune impedimente imersiunii. Aceeasi tendinta a fost urmata si de WoW, cu fiecare expension lore-ul indepartundu-se tot mai mult de conceptul original.

O posibila explicatie e incercarea producatorilor de jocuri de a atrage in mai mare masura publicul feminin.

Sunt surprins ca acest aspect al lui Wildstar e atat de putin discutat.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Lore-ul este surprinzator de aprofundat si foarte bine reprezentat in joc. Esti incurajat sa explorezi tot, descoperi mici secrete peste tot, de multe ori cu o completare la lore (in forma de jurnale, inregistrari audio) pe care altfel o ratezi total. Pt mine lore-ul si povestea in general au fost niste surprize foarte placute, mai ales pentru ca sunt invatat sa nu am mari pretentii de la mmo-uri la capitolul asta
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Dar Lego chiar sunt pizda rau, nu inteleg ostilitatea
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Putin spus. Am de gand sa ajung in Danemarca, la Legoland, anul viitor. Intra in top 10 prioritati.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Dar si asa nu pot sa fac din ele ce nu sunt.
Si eu nu am incercat niciodata sa fac din ele ce nu sunt. Daca as fi facut asta as fi zis ceva de genul "Baaa, uite cat sange are anime-ul asta. Cum sa fie asa ceva pentru copii?" Ceea ce ar fi stupid findca ar fi o observatie bazata pe subiectivitatea mea, nu pe chestiuni obiective. Eu pur si simplu am prezentat o serie de argumente obiective (care in cazul manga, fiindca tot le-ai adus in discutie, sunt si mai evidente fiindca acolo fiecare publicatie are publicul tinta din perspectiva demografica definit foarte bine) care s-ar parea ca intra in conflict cu ideile subiective percepute de tine, in mod special cu generalizarile pe care le ai in minte. Pana la urma toata chestiunea poate fi rezumata la faptul ca realitatea e mult prea complexa si diversa ca sa poti aplica astfel de generalizari. Generalizari pe care de altfel le-ai sustinut doar cu argumente care pot fi rezumate la "fiindca asa mi se pare mie ca stau lucrurile".
Nu înțeleg cum în Japonia e perfect ok să atașezi o fațucă de fată la 13 ani de un corp de femeie de 25 care concurează cu cel al Lisei Ann
Mi se pare destul de greu sa poti atasa o varsta unei fețe tinand cont ca in majoritatea art style-urilor folosite in anime-uri trasaturile fețelor sunt ori foarte exagerate (gen ochii) ori minimizate (gen nasul) astfel incat de abia mai poti zice ca seamana cu o fața umana reala. Also, pana la urma vorbim totusi de niste simple desene pur fictionale care sunt de cele mai multe ori complet inofensive. Imi e destul de greu sa inteleg cum ar putea sa te faca sa te simti incomod, dar banuiesc ca pana la urma e o chestiune de cat de mult relationezi fictiunea cu realitatea.
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Ovidiu si Mihai pe Net e cancerul.

phpBB [video]

Cei din Bucuresti ar trebui sa faca ceva in privinta asta si sa opreasca nebunia, altfel toata provincia o sa aiba impresia ca asa se desfasoara viata tinerilor in capitala.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu aveam impresia ca asa se desfasoara viata tinerilor din provincie.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Nu stiam de Ovidiu si Mihai pana acum. M-am uitat la primul episod si la asta postat de marvas. o doamne, ce cacat?! As vrea sa apar si eu intr-un episod, cu un flamethrower si asa sa se termine serialul lor. Oricum ala cu ochelari arata ca si cum ar fi supravietuit unui atac cu flamethrower ramanand cu muia aia. Cred ca este destul de evident ca cei 2, Ovidiu si Mihai, formeaza un cuplu homosexual bine sudat. Imi place cum unul dintre ei ii pune mana pe picior celuilalt la secunda 47, o miscare foarte finutza. Si apoi incepe sa vorbeasca de fete, intr-un mod deplorabil care nu reuseste sa pacaleasca pe nimeni si care nu reuseste sa mascheze cu adevarat orientarea lor sexuala. De fapt cred ca nici nu vor.

O doamne....:'(
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Afara sunt si mai multi.
NO COVER. ALL MAN.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Afara nu sunt hugboxes de magnitudinea celor de pe internet.
Image
ola small dickie
Big Daddy

hugboxes? de unde apar toti termenii astia? geezuz
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Chestia cea mai amuzanta e ca astia care tot urla dupa cenzurarea lucrurilor de genul asta sunt fix aceleasi persoane care nici nu jucau jocul in cauza (pentru ca, sa fim sinceri, mananca suficient timp sa-ti updatezi blog-ul de pe tumblr, de unde timp pentru altceva?). Din cate am inteles, termenul ala e folosit pentru un barbat care se preface ca e femeie in jocul respectiv, nu un transsexual, deci nici macar motivul pentru care sa se ofenseze nu l-au nimerit. Noroc ca scandalul cu Zoe Quinn a avut prim-planul si mizeria asta de tentativa de cenzura a trecut mai mult sau mai putin neobservata
ola small dickie
Big Daddy

Fara sa cunosc aceste "scandaluri" si termeni incep sa am asa o impresie ca tineretul occidental se cam plictiseste. Si asta nu e bine.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Video-game "journalism" corruption, nepotism si tentative de a cenzura si ascunde sub covor subiectul, pe scurt.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Urasc valul nou de canale de youtube axate pe prank-uri tembele cum e asta

phpBB [video]

sau asta

phpBB [video]
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu le apreciez. Nevoia de expunere va scadea considerabil timpul de viata al acestor idioti -> o societate mai sanatoasa.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Jugaru Shukaru', cea mai tare emisiune!!!!
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Video-urile postate de Stokk sunt f tari. :D. Am râs de m-am crăcănat :)))
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Cum sa fii o super feminizda si de ce barbatii sunt niste violatori sinistri chiar daca se afla la 2523490520n+1 km de tine: http://mashable.com/2014/09/03/celebrit ... eak-women/

Cine cacat o lasa pe-aia sa scrie articole pe ditai site-ul de stiri? "Why Are We So Obsessed With Nude Photos of Women?" indeed. Oh, stiu eu de ce! Pentru ca barbatii se excita la stimuli vizuali mai mult decat femeile. Ia uite, nu trebuia sa scrie o tipa un intreg articol despre chestia asta doar ca sa vorbeasca despre misoginism si despre cat de frustrata sexual e ea.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”