Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
zme-ul

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by zme-ul »

eu nu inteleg cum importam sarma izolata (de 1.36 miliarde $) si exportam tot sarma izolata de (3.1 miliarde $) :shock:

banuiesc ca alinuta manca cale ferata si se caca sarma ghimapata :D
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

@Waaagh: Cei care prin "a face piata" inteleg a da o raita prin MegaImage, da, pot sa fiu de acord ca aia cumpara de orice, doar sa aiba adaos comercial de 200% in sus. Altfel, uita-te printre colegii forumisti si, indiferent ca sunt in Romania sau in alta parte, nu cred ca o sa zica vreunul ca alege sa cumpere leguma/fructul X din tara Y doar pentru ca aia stiu sa o faca mai buna. Tot pretul primeaza. O problema ar fi ca productia romaneasca de legume nu este "standardizata" ca in alte tari, gen Turcia. Adica pe langa cei douazeci-treizeci de gigei mititei care vand in piata ce obtin in gradina, sa existe si doua-trei-patru-zece sere care sa poata aproviziona constant hipermarket-ul local, astfel incat asta sa nu se orienteze catre import ca sa aiba mereu rafturile pline.

Asta este vina noastra - ca nu ne duce capul sa le producem ca altii. Nu ca ar fi mai scumpe la noi, nu ca ar dura mai mult etc. Dar na... unii prin investitii inteleg doar autostrazi.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Din ciclul initiative legislative tembele. 12 (lol, 12) deputati PSD s-au scremut, si s-au gandit ei:
http://www.antena3.ro/politica/deputati ... 05362.html
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

ca doar nu interzicea PSD politica in cluburile de pensionari. acolo chiar o incurajeaza avand in vedere ca isi iau 99 la suta din voturi de la oamenii peste 60 de ani.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

de obicei cand PSD vine cu cate-o propunere de asta pe care nici curcile n-o iau in serios e ca sa distraga atentia de la altceva, eventual de la alta propunere. Sau mai e si situatia in care apeleaza la vechiul "hai sa propunem ceva de cacat care sa revolte opinia publica ca apoi sa li se para rezonabila a doua propunere care e tot de cacat, da' pute mai putin".

Ce m-am saturat de astia.
ola small dickie
Big Daddy

Waaagh! » Sun Aug 02, 2015 11:23 am wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste. :lol:
Niciodata nu voi mai putea sa joc Rage Of Mages 2: Necromancer fara sa ma gandesc la PSD
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ola small dickie » 2 Aug 2015, 12:38 wrote:
Waaagh! » Sun Aug 02, 2015 11:23 am wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste. :lol:
Niciodata nu voi mai putea sa joc Rage Of Mages 2: Necromancer fara sa ma gandesc la PSD
Adevarata femeie de baza a PSD-ului:
Image
ola small dickie
Big Daddy

Fedaykin » Sun Aug 02, 2015 11:44 am wrote:
ola small dickie » 2 Aug 2015, 12:38 wrote:
Adevarata femeie de baza a PSD-ului:
Image

Rovana Plumb
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Waaagh! » 2 Aug 2015, 12:23 wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste. :lol:
De cimitire ultima data a profitat Base/PDL, la referendum, la calculul cvorumului.

Oh, nevermind me. Continuati sa perpetuati marota asta.

PS. Justitia libera si independenta cati morti a gasit votanti? Cum, lol, nimic, nada-nada?

Oh, scuze, iar sunt extraordinar de precis, ca un laser. Continuati cu marota.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc, las-o ca doare. Srsly. Esti in compania unora precum seful de scara, paznicul de la mall, croitoreaza de cartier si matusa mea de 70 de ani care se uita doar la Steaua si Antena 3 la tv. Tu nu te uiti asa, din cand in cand, in jurul tau, la ce oameni sunt alaturi de tine in astfel de convingeri? Chiar ti se pare in regula? Banuiesc ca nu ai chiar 19 ani, ai trecut prin viata si ai vazut niste chestii. De ce ai nevoie sa iti modeleze alte persoane mintea? Spun ca alte persoane iti modeleaza mintea pentru ca mi-e greu sa cred ca un om normal, functional in societate, se uita cum Dragnea este condamnat definitiv pentru fraudarea referendumului si spune ca de fapt Basescu. Cam care crezi ca va fi anul cand ne vei scapa de Basescu? 2015 clar e nereusit, nu ma simt scapat de Basescu deloc. Poate in 2016 se vor pune lucrurile in miscare, in 2019 mai facem un referendum si prin 2025 vom putea spune cu mana pe inima ca am scapat de beleaua numita Basescu. Apoi, ca tot vei avea timp liber, prin 2032, poate facem ceva sa scapam si de Iliescu.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

cred ca doc juca rolul prikoliciului obosit.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

sekaba » 2 Aug 2015, 17:45 wrote:(1) Tu nu te uiti asa, din cand in cand, in jurul tau, la ce oameni sunt alaturi de tine in astfel de convingeri? (2) Banuiesc ca nu ai chiar 19 ani, ai trecut prin viata si ai vazut niste chestii. (3) se uita cum Dragnea este condamnat definitiv pentru fraudarea referendumului si spune ca de fapt Basescu. (4) Cam care crezi ca va fi anul cand ne vei scapa de Basescu?
1. Am mai spus, la Ponta vs Klaus am fost ceva mai... vocal pe FB :) Ex. "Hai, mai puneti-mi niste cacaturi cu Klaus pe wall, mai aveti o saptamana". Chestie insuportabila pentru unii :D Well, in jurul meu erau destui, in mesaje private. Atat timp cat atmosfera ajunge sa te timoreze sa nu-ti poti afirma pozitia politica in mod liber cred ca nu e in regula.
2. Well, am 36. Am trecut prin PD, de exemplu, in 2005-2006. Un an de zile. Pana cand baietii voiau sa ma promoveze pe la tineret, presedinte de filiala, in contrapartida cu un dosar penal. Pentru ca asa se fidelizeaza oamenii. Iti creeaza o problema, mimeaza ca ti-o rezolva, si esti "obligat". Thanks, but no thanks. Prefer sa fiu ceva mai liber.
Vreti sa vedeti un partid (oricare) in cea mai jegoasa perioada a lui? incercat perioada imediat de dupa castigarea unor alegeri. Ii veti vedea cum isi bat joc de oamenii care au muncit in campanie (dupa 4 ani se vor gasi alti tampiti), ii veti vedea cum vand functii, cum isi calca in picioare statutul samd. Si va veti lecui de idealisme. Cred ca e o experienta de viata unica... in principiu iti cam dai seama ce si cum e cu tine pe Pamantul asta. Vrei sa AI? pupi cururi, indoi spinarea, accepti multe, si o sa ai. Vrei sa iti pastrezi coloana? prietenii? valorile? fugi, neica, in directia opusa.
3. Dragnea/Base? ma refeream strict la MORTI. S-au gasit morti care sa fi votat sau e un mit, mortii PSDului. Atat. Basescu? sigur ca s-a folosit de morti, daca mortii nu fusesera scosi din listele electorale. Si n-au fost scosi, pentru ca liste cu morti sunt liste cu oameni mai multi, cu deputati/senatori/europarlamentari mai multi.
4. Asta e simplu, cand Base va fi la puscarie si cand oamenii numiti de el vor zbura de prin institutii.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

De ce trebuie sa intre Basescu la puscarie?
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Pentru fapte penale intra oamenii la puscarie, de regula.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Waaagh! » Sun Aug 02, 2015 8:17 pm wrote:De ce trebuie sa intre Basescu la puscarie?
Lol, wut? O intrebare mai decenta ar fi "de ce nu trebuie sa intre Basescu la puscarie?". Sau tu esti genul de om cu memorie scurta, care din Basescu mai retine doar ceva ca a fost un primar general de Bucuresti foarte apreciat, inainte de a fi presedinte.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am intrebat n-am dat cu barda.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ai dreptate - am reactionat gresit, in mod exagerat.

Am sa ofer raspunsul scurt: Basescu este vinovat de multe spre foarte multe, in lunga lui cariera de policitian, pana a ajuns in pozitia in care a si facut ceva bun. Nu vreau sa dau in mania numita Fedaykin, dar exista o probabilitate 99.99% ca oricine a fost ministru al Transporturilor sa aiba drum la DNA daca isi gasesc respectivii timp sa il verifice. Si asta este varful de iceberg. In general, lumea fie se leaga de ce a facut pana la sfarsitul mandatului lui Constantinescu, fie de faptul ca mai toti din jurul lui (cu ajutorul carora s-a ridicat si a ramas la putere) au vizitat sus-numitul DNA. Il pot banui pe Basescu de multe, insa nu de nestiinta sau ignoranta. In prezent, Basescu se comporta precum Mitica Dragomir - "daca deschid gura si spun ce stiu, multi o sa se caiasca".
ola small dickie
Big Daddy

Doc e mult mai matur decat o arata varsta lui. A votat cu Ponta la 36 de ani varsta biologica pentru ca e mult mai matur de fapt, de vreo 65 cam asa.

Sa il votezi pe Victor Ponta pentru postul de presedinte al Romaniei mi se pare de domeniul SF-ului.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Daca nu-l poti demite, promoveaza-l :) Ti se pare Klaus vreo lumina? ti se pare ca in astea 7 luni a facut ceva, a incercat sa imprime vreo directie? in afara de a respinge Codul Fiscal, dar de a promulga, absolut ilogic, Codul de Procedura Fiscala, a mai facut altceva? a, da, tot afirma ca-l vrea pe Predoiu premier. Lol. Predoiu. Si isi mai mareste salariul pe sestache, pe mana cu generalul-izmana Oprea.
Da, varianta Ponta presedinte, Tariceanu premier mi se parea mult mai inteligenta si mai calma. Ponta presedinte era mai inofensiv decat Ponta premier.
Post Reply

Return to “Cafenea”