În network manager ai opține separată pentru a crea o conexiune DSL, după cum vezi mai sus. Bănuiesc că problema lui McWill e că a încercat cu Ethernet în loc de DSL.
Am incercat cu DSL dupa ce am citit sfaturile de pe internet. Inainte de asta, am incercat cu VPN (pentru ca asa eram invatat din Windows). Nu am testat Ethernet sau altceva. Stai sa-mi gasesc un prelungitor cu o tripla ca sa butonez la doua unitati pe un singur monitor.
Edit: Nimic. Si tind sa cred ca recunoaste nimic de la capatul celalalt de cablu de net. Adica il leg de router si nu pot accesa router-ul.
Eu la wired am 2 conexiuni:
- Wired Connection 1 (ethernet), cu care mă leg prin router
- DSL Connection 1, cu care mă leg direct - aici am doar Username și Password completate, Service e gol.
Dacă nu merg conexiunile, încearcă alt cablu și/sau vezi să n-aibă vreo problemă placa de rețea. Postează output-ul comenzii:
o chestie cu care ma confrunt de cand am instalat Lubuntu pe sistemul meu; nu-l folosesc des asa ca l-am pus pe un HDD separat si-l conectez doar cand am nevoie
ce se intampla: de fiecare data cand folosesc Linux si trec inapoi pe W7, ora e cu 3 (sau 2 ore pe iarna) inapoi
de ce? Ubuntu (si probabil alte distributii de Linux) seteaza ora BIOSului pe UTC si foloseste in OS daylight savings (+3); in timp ce Windowsu foloseste aceeasi ora si in BIOS si in OS
Mie timpul si data din linux mi-a facut o faza foarte "distractiva" in trecut, cand odata ca niciodata incercam sa fac un update la repository ca sa instalez niste nenorocite de librarii, de-mi genera un output cu erori din alea in care nu gaseam nimic relevant, ca dupa aproximativ o ora de frustrari si nervi, sa aflu ca e de la date/time neactualizat. Sometime linux playing with my patience...
dupa ce am bootat in W7, dupa Linux, nu mi-am dat seama ca ora era pe UTC si mi-a dat peste cap toata ziua
nu pot sa inteleg de ce kernelu de Linux nu foloseste, by default, ora din BIOS
Nu are importanță că aveai ora pe UTC, atîta vreme cît aveai diferența dată de zonă setată corect. Poate BIOS-ul este cam vechi, astea recente nu dau asemenea gherle.
Microsoft wants to earn customers’ preference as the platform for running all their workloads – Linux as well as Windows. This new thinking empowered the .NET team to port .NET Core to Linux and that in turn, enabled PowerShell to port to Linux as well. PowerShell on Linux is now designed to enable customers to use the same tools, and the same people, to manage everything from anywhere. It is initially available on Ubuntu, Centos, as well as Red Hat, and also runs on Mac OS X. More platforms will be added in the future. You can download Alpha builds and check out the source code from GitHub.