E3 2016

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
marvas
vrășmaș mârșav

E3 2016

Post by marvas »

Era o vreme cand forumul acesta era despre jocuri, asa ca in amintirea acelei vremi deschid un topic despre E3-ul care tocmai se intampla.

Ati urmarit vreo prezentare? Prezentarea EA mi s-a parut dezamagitoare. Astia baga cat mai putin gameplay posibil. Toata lumea astepta sa vada noul Mass Effect, ei au bagat un trailer. Eu asteptam sa vad cum arata noul FIFA in actiune pe engine-ul Frostbite si am primit drama si povesti motivante.

Dar nici Bethesda n-a fost nu stiu ce: Skyrim apare pe current-gen, Prey e rebootat, noroc ca am vazut ceva gameplay din Dishonored 2.
kensky
Pig Cop

Re: E3 2016

Post by kensky »

Nimic interesant, nu m-am uitat; au facut si e3 un bullshit cinematic de aia putin gameplay :lol: Singurul anunt care il astept e cel de gwent related, in rest presupun ca vor fi anuntate alte redux/definite/enhanced/special editions :D
Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Mda, Dishonored2 a fost interesant. Și cam atât, foarte underwhelming.
dump CHA
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

marvas wrote:Era o vreme cand forumul acesta era despre jocuri, asa ca in amintirea acelei vremi deschid un topic despre E3-ul care tocmai se intampla.

Ati urmarit vreo prezentare? Prezentarea Microsoft mi s-a parut dezamagitoare. Astia baga cat mai putin gameplay posibil. Toata lumea astepta sa vada noul Mass Effect, ei au bagat un trailer. Eu asteptam sa vad cum arata noul FIFA in actiune pe engine-ul Frostbite si am primit drama si povesti motivante.

Dar nici Bethesda n-a fost nu stiu ce: Skyrim apare pe current-gen, Prey e rebootat, noroc ca am vazut ceva gameplay din Dishonored 2.
Microsoft e diseara. Cred ca te refereai la EA.

Da, a fost cam aiurea prezentarea... si la Star Wars au "anuntat" ce se stia de cateva luni: "Lucram la niste jocuri, ia 3 secunde de behind the scenes si 2 secunde de in-game footage. Ajunge, pa!".
Logic, la anu ne mai baga un Battlefront pe gat, cu motivatia "We listened to you!!". Dar nu imi fac sperante. Parca vad ca iara vor lansa 50% din joc, si restul prin mizerii de DLC-uri.
La FIFA, probabil o sa vedem primul gameplay la gamescom in august (cam asa fac in fiecare an).
Battlefield 1 pare sa merite banii. Dar tot nu ii fac pre-order (avand experientele cu BF 3 si BF 4 la lansare). Macar bine ca va avea open beta.

Sper ca diseara la prezentarea Ubisoft sa anunte ceva despre noul South Park. Ca de anul trecut de la E3 nu se mai stie nimic de jocul ala.
In rest.. probabil Microsoft anunta xbox one slim, vreo 2-3 exclusiviati. Nu am asteptari prea mari de la E3-u asta.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Sincer, nu am urmarit in viata mea o prezentare de la E3 sau alta expozitie de jocuri. De obicei astept rezumatele de pe RPS. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Nici eu. Eu nu astept nici rezumatele.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

SnipeRulz wrote: Microsoft e diseara. Cred ca te refereai la EA.
asa e, corectez.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

E3 tinde sa devina mizerie, fie si daca il compari cu indie convention. In cativa ani ma astept sa ofere trailer-e facute de Michael Bay sau M Night What's-his-face drept "actual game footage".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
MC
Dremora Lord

Post by MC »

ola small dickie wrote:Nici eu. Eu nu astept nici rezumatele.
Aici e topicul dedicat celor interesati.
Stop post hunting. Te apropii de 5000, dar chiar nu trebuie sa te grabesti in halul asta.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

In Zalau suntem inca in 1997. Inca se numara postarile. Ti-ai cumparat noua caseta cu muzica cu trupa Genius?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Off-topic: Dacian Ciolos e din Zalau si e un tip destul de ok.
McWilliams wrote:E3 tinde sa devina mizerie, fie si daca il compari cu indie convention. In cativa ani ma astept sa ofere trailer-e facute de Michael Bay sau M Night What's-his-face drept "actual game footage".
Nu mi se pare ca e o tendinta recenta, asa a fost mereu.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

E3 nici nu stiu cat se mai adreseaza core gamerilor atat de mult precum potentialilor investitor si jucatorilor casual. De ani de zile accentul prezentarilor este pe "atmosfera" si un soi de experienta care din punctul meu de vedere nu prea are legatura cu gamingul. Obsesia marketingului sa creeze senzatia ca ei vand filme interactive si nu jocuri mi se pare foarte lame. Macar nu avem giant enemy crabs sau alte nebunii de genul, dar tot cringe-worthy mi se par prezentarile.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Singurul joc pe care il astept cu nerabdare dupa ce prezentari au fost pana acum e South Park: The fractured but whole.
Pare la fel de genial ca si stick of truth (avand in vedere ca si la asta is implicati creatorii serialului, o sa fie bine).
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Pare misto jocul ala al lui Kojima whatshisname cu Norman Reedus in rolul principal. Toate celelalte insa par atat de lame si de boring incat ma fac sa astept cu nerabdare jocul de Age of Empires 2 de diseara.
I'm livin' in a love shadow
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Pare misto jocul ala al lui Kojima whatshisname cu Norman Reedus in rolul principal
Dar n-au aratat nimic din joc inca. Dupa cat de dezamagitor a fost MGSV comparativ cu trailerele de dinainte de lansare eu nu as mai avea asa de multa incredere in el.
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Poate ca asa a fost mereu, iar eu confund E3-ul cu alt eveniment si am impresia ca in alti ani a fost altfel. Insa vorba lui Zombie, evenimentul incepe sa puta a IPO adresat fondurilor de investitii. Deja faptul ca vine un CEO sa manance un rahat despre ce "produce" compania pe care o conduce. Iar pasiunea din vorbele lui poate fi masurata prin batimetrie - pentru ca este sub nivelul marii. Lipseste un pie-chart prin care sa se intrevada cum rahatul companiei X ofera un yield cu 0.05% mai mare decat cel al companiei Y.

Mi-aduce aminte de reclama cu samuraiul si cu antrenamentul lui asiduu (2-3 minute in care casti gura la un nene japonez care se antreneaza pentru a fi una cu sabia lui), iar la sfarsit ti se zice ca asta a fost o reclama pentru Mercedes.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Cauta E3 2005 pe youtube daca nu crezi :)
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Is that the one with the giant enemy crab?
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

A fost in 2006

phpBB [video]
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

phpBB [video]