Nice! Sper să meargă ideea, deşi nu văd de ce n-ar face-o. Pe Facebook e mult mai uşor să te faci auzit decât în alte părți, doar că aici e mai mult o chestie de promovare. Şi eu am avut o pagină de genul ăsta (doar că despre un personaj - dinastea există mii, dar asta nu mai contează), deci cred că aş putea să-ncerc să vă ofer un prim sfat: pentru a te face cunoscut, cea mai usoară metodă ar fi integrarea într-un grup unde se găsesc mai multe persoane corespunzătoare intereselor noastre (în cazul de față - gamerii, foşti cititori de Level şi poate actuali fani Nivelul 2). "Integrare" însemnând mai mult promovarea paginii dar aici riscăm să atragem şi persoane mai puțin dorite (hateri, spameri etc.). O a doua variantă, mai sigură, ar fi așteptarea ca vechii fani să se întoarcă la noi - adică să ne găsească - ceea ce ar lua mai mult timp.
Pagina Nivelul 2 are un grup dedicat, dar nu sunt foarte mulți membri activi pe el. Oricum, abordarea cu "grupurile" sună prea direct şi are destul de multe părți negative. Poate mai vin şi alții cu idei derivate din ea, nu mă aştept ca asta să fie pusă în practică. Sounds too risky for our intentions.