Waaagh! wrote: 26 Apr 2018, 17:57
ur kinda doing it wrong. Iberia e bogata, make it yours. Ocupa Tangerul inaintea celorlati romani si ia si Balearele, ca sa faci bani cum trebuie.
Imposibil sa aduc armata suficienta pt Spania (Iberia si Tanger) momentan. Am trimis cateva trupe sa ia Palma de la Cartaginieni pentru ca au lasat-o neaparata. Intre timp am eliminat Macedon (Segestica).
Dacia mai are o singura regiune (prost aparata) pe care vreau sa o iau asap inainte sa ajunga Brits la ea. Tracii au armata mai serioasa dar sunt in razboi cu Brutii si profit de asta i.e. ma bag in ei cand ii vad ca nu au armata decenta prin zona.
Meanwhile generez niste armata prin sud. If I'm lucky, mai prind ceva din Cartagina. Daca nu, imediat ce Cartagina capituleaza incep sa cobor din Spania si sa iau tot ce prind.
Still not sure ce sa fac cu Brits, au ceva gen de 4x armata mea. Se bat cu Germania, poate se mai baga cineva in ei si profit.
Duc lipsa de generali. Incerc sa mai bat rebeli cu armate in speranta ca o sa fac rost de un general astfel dar e cam slow. Am ceva gen 8 fete (+ 1 baiat) in familie dar ultima oferta de mariaj a fost acum 1000 secole. Halp
Anyway, stuff seems to go well. Suficient profit luna de luna, loc de armata extra, 0 border wars si continui sa iau regiuni.