Rămas bun, Xristina
Rămas bun, Xristina
RIP Xristina
Cei care stau pe serverul de Discord al comunitatii tocmai au aflat dupa un sir de investigatii. Las anuntul aici si pentru cei care poate nu frecventeaza decat forumul. S-a petrecut in 14 octombrie 2021. Ultimul ei mesaj in zona comunitatii fusese trimis cu o zi inainte.
later edit (marvas): articolul de pe pagina principala:
https://candaparerevista.ro/blog/2022/01/xristina/
Cei care stau pe serverul de Discord al comunitatii tocmai au aflat dupa un sir de investigatii. Las anuntul aici si pentru cei care poate nu frecventeaza decat forumul. S-a petrecut in 14 octombrie 2021. Ultimul ei mesaj in zona comunitatii fusese trimis cu o zi inainte.
later edit (marvas): articolul de pe pagina principala:
https://candaparerevista.ro/blog/2022/01/xristina/
NO COVER. ALL MAN.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: R.I.P.
RIP
RIP
Fucking hell. RIP
- ola small dickie
- Big Daddy
RIP
Odihnească-se în pace! S-a dus de tânără
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
RIP
Luna trecuta am pierdut-o pe mama in urma unui infarct subit, la doar 58 de ani. La 33 e ingrozitor.
Tin minte ca Xristina a avut si ceva articole prin LEVEL la moment dat, iar pe formulul vechi era destul de activa intr-o perioada.
Luna trecuta am pierdut-o pe mama in urma unui infarct subit, la doar 58 de ani. La 33 e ingrozitor.
Tin minte ca Xristina a avut si ceva articole prin LEVEL la moment dat, iar pe formulul vechi era destul de activa intr-o perioada.
Condoleante.
RIP.
RIP.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Condoleanțe și aveți grijă de voi
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Condoleante, MC
Condoleante, MC, sper ca esti ok in rest.
M-a bulversat un pic vestea despre Cristina.
M-a bulversat un pic vestea despre Cristina.
Thanx guy! Apreciez!
@marvas. Sunt ok, dar tare greu e cand îți pierzi un părinte. Din păcate poate nu realizăm până nu se întâmplă. Ca idee, bunică-mea încă trăiește și a apucat vremea sa-și îngroape unicul copil. Eu măcar sunt cât de cât împăcat cu gândul că am vorbit sau mă vedeam aproape zilnic cu ea fiind în același oraș.
Da și pe mine m-a bulversat puțin vestea trecerii în neființă a colegei de forum precum și ideea despre cât de fragilă e viața.
@marvas. Sunt ok, dar tare greu e cand îți pierzi un părinte. Din păcate poate nu realizăm până nu se întâmplă. Ca idee, bunică-mea încă trăiește și a apucat vremea sa-și îngroape unicul copil. Eu măcar sunt cât de cât împăcat cu gândul că am vorbit sau mă vedeam aproape zilnic cu ea fiind în același oraș.
Da și pe mine m-a bulversat puțin vestea trecerii în neființă a colegei de forum precum și ideea despre cât de fragilă e viața.
Băi, ce păcat de Xristina... Odihnească-se în pace!
MC, condoleanțe și din partea mea.
MC, condoleanțe și din partea mea.
...
Socant sa aud asta despre Xristina. Mi-o aduc aminte de acum multi ani pe ea si pe un anume dr.agy
Condoleante, MC. Foarte devreme... La toti ne e frica de ziua aia pt parinti, oricand ar fi ea sa vina.
Condoleante, MC
Re: Rămas bun, Xristina
Sunt socat. Asta arata inca o data cat de fragila e viata.
Dumnezeu s-o ierte pe Xristina si condoleante lui MC!
Anul asta pe 2 ianuarie era sa mor si eu intr-un accident de circulatie, doar norocul a facut sa nu patesc nimic.
Mi-am dat seama cat de fragila si pretioasa e viata.
Imbratisati'i seara pe cei dragi!
Dumnezeu s-o ierte pe Xristina si condoleante lui MC!
Anul asta pe 2 ianuarie era sa mor si eu intr-un accident de circulatie, doar norocul a facut sa nu patesc nimic.
Mi-am dat seama cat de fragila si pretioasa e viata.
Imbratisati'i seara pe cei dragi!
♪
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Rămas bun, Xristina
Condoleante!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY