Silent hill 2
Silent hill 2
Am jucat si eu o parte din silent hill 2, dupa ce am citit articolul special din level despre el. Oricat de interesanta ar fi povestea, cu introspectia ei si implicatiile metafizice, eu nu pot sa continui jocul asta, ma sperii prea rau. Pana la urma se merita sa il continui sau nu?
Re: Silent hill 2
Si eu am jucat Silent Hill 2, l-am terminat pe 3 si 4. Le-am parcurs pentru poveste, sunetul si atmosfera deosebita specifica Silent Hill, cu nopti albe pline de suspans si puzzle-uri interesante, dar nu pot sa spun ca m-a inspaimantat atat de rau incat sa nu-l pot juca. Da, e adevarat ca are o atmosfera mai creepy, plina de macabru si groaza, dar de ce nu l-ai putea juca? Eu la un moment dat chiar pierdusem din feelingu jocului, incat ma plimbam pe coridoarele alea sa fac misiunea si mai mult ma impiedicam de ticalosi, le mai dadeam doua trei bastarci - mai ales in cainii aia, vai cu cata sete dadeam in ei - si iar continuam sa fug prin labirintul de camere sa aflu secretul camerei 104 daca mai tin minte bine in SH4: The Room.
Si pana la urma intre noi fie vorba, chiar asa de repede te pierzi emotional in fata unui joc? Pune ciomagu pe ei, 'ar mama lor de banditi
Si pana la urma intre noi fie vorba, chiar asa de repede te pierzi emotional in fata unui joc? Pune ciomagu pe ei, 'ar mama lor de banditi

Re: Silent hill 2
Singurul joc horror pe care a trebuit sa il abandonez pe la jumatate din cauza faptului ca intram efectiv cu groaza in el si nu mai era fun deloc, a fost Outlast.
Nu credeam ca voi pati asta in vreun joc sau film, dar s-a intamplat. Si de obicei ma uit la horror sau joc genul asta. Vizitez chiar si site-uri de gore cateodata, dar la Outlast am cedat. Frica constanta si lipsa de aparare si de arme m-au facut sa il abandonez.
Nu credeam ca voi pati asta in vreun joc sau film, dar s-a intamplat. Si de obicei ma uit la horror sau joc genul asta. Vizitez chiar si site-uri de gore cateodata, dar la Outlast am cedat. Frica constanta si lipsa de aparare si de arme m-au facut sa il abandonez.