Starbound

Discuții axate pe jocurile RPG.
Post Reply
.chester
Dremora Lord

Starbound

Post by .chester »

Ba obositilor, nu avem topic despre Starbound?

http://playstarbound.com/
https://www.humblebundle.com/store/p/st ... storefront

Basically arata ca un Terraria in cosmos, doar ca de o mie de ori mai marfa, pentru ca poti sa explorezi tot felul de planete cu diverse biomuri si ai propria ta nava spatiala customizabila pe post de main hub, pe langa planete, monstri si arme generate in mod random, dungeons din care poti sa aduni tot felul de rahaturi cool cu care sa-ti decorezi casele, 7 rase din care poti alege si alte nebunii. Looks fucking amazing si ce-mi place cel mai mult e ca echipa din spatele jocului este extrem de activa - baga constant update-uri si chestii noi in joc si e o placere sa le urmaresti postarile de pe site, pentru ca ilustreaza toate lucrurile noi cu gifuri din joc. Pretty good!

La 13 EUR, mi se pare extrem de rezonabil si daca e macar pe jumatate la fel de fun pe cat arata, e o investitie solida ce promite multe ore de joaca. Pana si eu, care am devenit un corporatist basinos fara timp de jocuri, am de gand sa-l cumpar ca sa-l joc intr-o perioada viitoare mistica in care poate voi avea mai mult de doua ore de timp liber pe zi.

Anyway, il joaca cineva? Pareri, impresii?
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Re: Starbound

Post by ola small dickie »

biomuri zice shaul. du-te ma acasa obositule
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

bioame.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

biomi
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Normal că e updatat constant, e încă early access. Have fun playing an unfinished game.

Şi vezi că mai e mai puţin de o lună până la winter sale, nu te slobozi încă.
REMEMBER CITADEL
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Si mai putin de o zi pana la Autumn Sale, dar Starbound nu a fost niciodata la reducere.

Pare sa aiba foarte mult continut chiar si in stadiul actual, deci nu-mi fac griji ca n-am ce juca. What up, hater?
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Il am si eu, desi n-am mai jucat de cateva luni bune.

Foarte misto jocul, o diversitate extraordinara, chiar daca de cele mai multe ori doar cosmetica (cel putin atunci cand am jucat eu, si fara mod-uri). Vreau sa-l reiau cat de curand,sa vad ce-au mai bagat.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

Forever early access...
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

N-are nicio relevanta. M-am distrat deja de 50 de ore in el, si asta fara sa bag moduri de continut si fara update-urile din ultima jumatate de an.

Pana la urma, si Terraria a fost cam la fel la lansare, doar ca atunci nu exista early access...
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Exact. Atata timp cat ai ce juca si este fun, ce conteaza daca in coada jocului scrie early access, beta, alpha, v0.589734, gold, whatever? Inca tin minte cat de mult timp m-am distrat cu Mount&Blade cand abia aparuse si tot ce puteai sa faci era sa cumperi o mana de arme si armuri si sa te duelezi cu AI-ul in arena. Shit yeah!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Bogdan wrote:Forever early access...
Iata ca nu. Tocmai s-a lansat versiunea 1.0.

phpBB [video]

L-am incercat si eu un pic. Looks pretty si pare ca are foarte multe optiuni de crafting si customizare, deci probabil e de jucat pentru fanii genului. Eu nu cred ca mai am varsta si dispozitia pentru asemenea autisme, din pacate. Chiar trebuie sa ai extrem de mult timp la dispozitie ca sa farmezi cuburi de pamant si sa te bati cu toti croncobaurii care-ti sar in cap pe orice planeta. Nu mai zic de construit baze, castele, temple si alte nebunii - Assburger territory.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”