I'm still waiting on Disney to announce a new X-Wing or TIE Fighter game, and I'm likely to be waiting a long time (i.e. 'forever'). In the meantime, an early demo of something called Star Force has popped up and made me coo with delight.
Created by Vladimir Milosevic, a Serbian 2D/3D artist, Star Force is being made in Unreal Engine 4 and aims to be a spin-off of the X-Wing and TIE Fighter series', something we're "never going to see (and play) remakes or sequels" of. It's unofficial, a work in progress and very, very cool:
Star Force
- brutalistu
- Hammer Haunt
Star Force
http://www.pcgamer.com/star-force-is-an ... -but-name/
Re: Star Force
Un remake Tie Fighter a fost anuntat prin 2011, dar dupa un timp nu s-a mai auzit nimic. Poate cu Disney o sa fie ceva sanse, dar proiectul de mai sus nu-l vad realizabil.
Țin minte că un individ (sau poate mai mulți...) importase campaniile din X-Wing și Tie Fighter în X-Wing Alliance.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Tie Fighter Conversion, dar
Aici se pare ca exista o versiune mai veche a lui Tie Fighter Conversion.
Oricum, am incercat cu ceva ani in urma si nu mi-a placut. Am ramas la versiunea Collector's din 95. Apropo, a fost adaugata recent pe GoG. Initial au fost incluse doar versiunile 94 (mult prea vechi) si 98 (Windows, fara iMuse).
Dar, cu mult talent din partea unor fani exista:
Tie Fighter Reconstructed
Ceea ce face versiunea de Windows atractiva. In plus, tot niste baieti destepti domne, au reactivat optiunea de 3D Hardware care nu prea functiona pe sistemele noi:
X-Wing + TIE Fighter for Win 95, GoG edition Hardware 3D toggle
Waylon's X-Wing Alliance ModSorry, TIE Fighter Total Conversion v1.0 is no longer available
due to being incompatible with newer operating systems.
TFTCv2.0 coming soon!
Aici se pare ca exista o versiune mai veche a lui Tie Fighter Conversion.
Oricum, am incercat cu ceva ani in urma si nu mi-a placut. Am ramas la versiunea Collector's din 95. Apropo, a fost adaugata recent pe GoG. Initial au fost incluse doar versiunile 94 (mult prea vechi) si 98 (Windows, fara iMuse).
Dar, cu mult talent din partea unor fani exista:
Tie Fighter Reconstructed
Ceea ce face versiunea de Windows atractiva. In plus, tot niste baieti destepti domne, au reactivat optiunea de 3D Hardware care nu prea functiona pe sistemele noi:
X-Wing + TIE Fighter for Win 95, GoG edition Hardware 3D toggle