Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mitzah
Headless Kamikaze

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mitzah »

rdo » Thu Aug 07, 2014 4:41 pm wrote: Te-a batut soarele in cap, e ok, te iert
Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.

ledaufin.gif
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

zme-ul » Thu Aug 07, 2014 8:00 pm wrote:nu prea inteleg ce zici ca se bate cap in cap
Pai daca erau chititi pe doborat un anume avion civil n-avea cum sa aiba tipul reactia (presupunand ca inregistrarea e reala) de genul "ce-ati facut ma? ati nimerit un avion civil? eh, asta e, razboiu...", ci eventual "Ba morzhovilor, ati gresit avionul! Pizdets hohol!", daca se prindeau ca au incurcat tinta.

Sau se faceau ca ploua si ca ailalti is de vina.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

probabil ca nici n-au stiut ca au lovit avionu gresit decat mult dupa, sau ca nici habar nu ar fi avut ca rusnacii ar fi planuit asa ceva

iti dai seama ca o chestie ca asta trebuie tinuta secret, cu numar minim de persoane
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Waaagh! » Thu Aug 07, 2014 4:57 pm wrote:Zi ba dosarele politice. Hai cu nevinovatul caruia i-a fabricat sistemul nasoale ca sa-l infunde.
Dar si voi carcotasi. Aici pe topic nimeni nu a spus ca dosarul x sau y este politic (asta in caz in care nu luati in calcul citatele a3 postate ca si cum ar fi demne de a fi luate in seama). Nu, s-a spus ca justitia romana nu este suficient de independenta ca sa poti spune "justitia romana e independenta". Cand voi vedea hotii tuturor partidelor luati cu arcanul si nu doar aia care se intampla sa fie si inamicii unei anumite tabere (sper ca sunteti suficient de maturi ca sa recunoasteti ca din toate partidele ai hoti si corupti), atunci putem spune ca justitia romana ajunge acolo unde ar trebui sa ajunga. Ma rog, asta si momentul in care spaga, smecheria si nepotismul nu vor mai fi sporturi nationale.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Mitzah » Thu Aug 07, 2014 9:03 pm wrote: Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.

ledaufin.gif
arunci cu acuzatii populiste in stanga si-n dreapta ca justitia in RO e comandata politic si cand iti cere lumea explicatii te fofilezi ca Maria inainte de noaptea nuntii.
gg bro
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

DarthZombie » Thu Aug 07, 2014 10:19 pm wrote:
Dar si voi carcotasi. Aici pe topic nimeni nu a spus ca dosarul x sau y este politic (asta in caz in care nu luati in calcul citatele a3 postate ca si cum ar fi demne de a fi luate in seama). Nu, s-a spus ca justitia romana nu este suficient de independenta ca sa poti spune "justitia romana e independenta". Cand voi vedea hotii tuturor partidelor luati cu arcanul si nu doar aia care se intampla sa fie si inamicii unei anumite tabere (sper ca sunteti suficient de maturi ca sa recunoasteti ca din toate partidele ai hoti si corupti), atunci putem spune ca justitia romana ajunge acolo unde ar trebui sa ajunga. Ma rog, asta si momentul in care spaga, smecheria si nepotismul nu vor mai fi sporturi nationale.
Hai ma, serios, las-o-n sangre, ca poti sa verifici singur cu 3 clickuri faptul ca intra pe banda rulanta la zdup din toate taberele, fie ca sunt membri de partid sau apropiati ai pdl/pnl/psd/ppdd. Anul asta de exemplu, servesc iahnie puturoasa himajin coisan, relu fenechiu, sorin apostu si daca-i bingo azi, si motanul descaltat. Patru talhari, patru partide. A avut basescu boala pe toti. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Au intrat destui si de la alte pardie. Dar cica daca intra mai multi de la psd inseamna ca justitia nu e dreapta. Nicidecum ca la psd sunt mai multi astfel de viitori parnaiasi, si mai spectaculosi prin grosimea soricului de pe ei. Dar na.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Apropo, pentru cine nu e la curent, check out galeria lui Valeriu Mladin de lighioane politice. Inteleg ca a prezentat-o la inceputul anului si acum e expusa iar prin Bucuresti. Awesome stuff:

Image

Image
NO COVER. ALL MAN.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

phpBB [video]
Image
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

rdo » Fri Aug 08, 2014 1:45 am wrote:
Mitzah » Thu Aug 07, 2014 9:03 pm wrote: Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.

ledaufin.gif
arunci cu acuzatii populiste in stanga si-n dreapta ca justitia in RO e comandata politic si cand iti cere lumea explicatii te fofilezi ca Maria inainte de noaptea nuntii.
gg bro
"Arunci in stanga si-n dreapta" e mult spus pentru 3 posturi. Apoi, am zis ca e influentata, nu comandata. Nici macar n-am zis ca Basescu influenteaza toata justitia, ci ca e doar unul din atatia factori.

Deci ce explicatii bos? Poate cineva de aici sa demonstreze la modul absolut ca justitia e sau nu e influentata politic? Clar nu. Ce fac eu si ce fac ceilalti este sa speculam si atat. Daca ai un minim de bun simt, iti dai seama ca niciun lucru de la noi in tara ce are o legatura cel putin vaga cu politica/politicienii, perceput in general ca "un lucru bun", nu se intampla de la sine. Justitia nu e o exceptie, nu inca.

In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele. Daca ai avut ocazia sa vizitezi sediul parlamentului/guvernului din alte tari (Olanda e un exemplu excelent aici), stii la ce ma refer. De-asta poti sa zici ca acolo se fac lucruri relevante si utile pentru omul de rand, fara sa existe neaparat un interes pentru vreun partid sau altul (in afara de a se lauda cu asta la alegeri).
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mitzah » Fri Aug 08, 2014 9:17 am wrote:
In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele.
Tu ai fumat iarba stricata sa moara benjamin. :lol: :lol: :lol:

Clasa politica e cam aceeasi peste tot, adica o adunatura de ratati profesional refugiati in administratia publica. Diferenta dintre noi si lumea civilizata e ca aici s-a sarit calul vreo 30 de poste cu chestia asta, a ramas un ciorchine securistoid in jurul caruia s-au aciuat numai suine la costum si au facut praf tot (cu ajutor din lumea civilizata), pe cand in partea cealalta statul e lasat totusi sa functioneze si banii se ciupesc mai simtit. Da' sa mor de mi-e vreo rusine cu ingalatii din partea civilizata a lumii. :mrgreen:
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Not really, mai iesi din sat.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

No, realy, mai iesi tu. Este un popor pe planeta asta care NU se plange de politicieni? E vreo tara unde nu se fac emisiuni la tv cum ca aia de la putere sunt hoti si incompetenti? In afara de Coreea de Nord, desigur :)
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Lasa-l domnule sa caste gura plin de admiratie la liderii occidentului. In buna masura sunt la fel de plagiatori, spagatisti si cercopiteci ca ai nostri, dar poate ala e idealul omului.

In alta ordine idei, citate memorabile ale varanului:
Am indraznit sa nu cenzurez in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalist.
Nu o sa renunt niciodata la onoare, demnitate si curaj.
Cum dracului or putea unii sa minta in halul asta, fara sa le tresara un rid pe fata. Mi se pare fascinant.

Edit: sek, cred ca si-n China te ovalizeaza partidul urgent daca faci plisc.
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

N-am vizitat sediul parlamentului din Olanda asa ca pot doar sa speculez.

Demnitatea e una din cele mai importante valoari umana. Sa te uiti in oglinda si sa poti spune ca nu tie rusine de cine esti. Inevitabil au aparut si metode de a o vinde: prostituita si politica. Un om caruia ii pasa de demnitatea lui si care e suficient de compentent sa razbeasca in viata prin metode cinstite nu ar intra in politica sau in prostitutie. Raman disponibili doar cei care nu indeplinesc aceste criterii. Asa ca indiferent cate prostituate bagi la inchisoare, nu o sa rezulte intr-un flux de fete inteligente cu standarde morale ridicate in aceasta profesie.

Si bineinteles mai sunt naivii, categorie din care ar putea face parte Mitzah, care isi spun "eu daca as fi politician o sa fiu incoruptibil si o sa fac ceea ce e bun pentru popor!". O iluzie. Problemele care conteaza cu adevarat sunt invizibile si de obicei necesita solutii nepopulare. Un politician care ar vrea sa faca bine cu adevarat nu ar fi popular nici cu populatia, nici cu presa, nici cu propria breasla. De aceea probabil nici nu ar ajunge vreodata intr-o pozitie de decizie. Ar fi ca o prostituata care refuza sa intretina relatii sexuale cu clientul si in schimb ii da lectii de moralitate si de etica.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Keywords: "un pic altceva". N-am vorbit nicaieri aici in termeni absoluti, dar voi asa intelegeti si, cand scrieti, va bazati paragrafe intregi si irelevante pe chestia asta.

Ce-a inteles Stokkolm din urmatoarele: "In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele. [...] De-asta poti sa zici ca acolo se fac lucruri relevante si utile pentru omul de rand, fara sa existe neaparat un interes pentru vreun partid sau altul".

A fost ca:
Stokkolm » Fri Aug 08, 2014 11:32 am wrote: Si bineinteles mai sunt naivii, categorie din care ar putea face parte Mitzah, care isi spun "eu daca as fi politician o sa fiu incoruptibil si o sa fac ceea ce e bun pentru popor!". O iluzie. Problemele care conteaza cu adevarat sunt invizibile si de obicei necesita solutii nepopulare. Un politician care ar vrea sa faca bine cu adevarat nu ar fi popular nici cu populatia, nici cu presa, nici cu propria breasla. De aceea probabil nici nu ar ajunge vreodata intr-o pozitie de decizie. Ar fi ca o prostituata care refuza sa intretina relatii sexuale cu clientul si in schimb ii da lectii de moralitate si de etica.
Unde cacat am insinuat eu toate alea?

N-ai cu cine.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Unde n-ai vorbit ma in termeni absoluti, cand ai scris
In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele.
:lol: :lol: :lol:

Esti un incuiat. Nu o spun eu, ci McWilliams.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Da bos, relativ cu cele de la noi. Nu era clar din context? Acum pe bune, vanezi fiecare fraza si-o tratezi ad litteram? Nici macar n-are relevanta pentru subiect ce-ai bolduit tu acolo.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Waaagh! » Fri Aug 08, 2014 10:42 am wrote:Lasa-l domnule sa caste gura plin de admiratie la liderii occidentului. In buna masura sunt la fel de plagiatori, spagatisti si cercopiteci ca ai nostri, dar poate ala e idealul omului.
Îmi dau şi eu cu părerea rapid, înainte să desfacem sticlele de şampanie pe azi.

E clar că oamenii din orice sistem politic sunt mânaţi de interesele proprii sau ale grupului restrâns din care fac parte. Sub aspectul ăsta, da, poţi zice că politicienii lor sunt ca şi ai noştri.

Există însă o diferenţă fundamentală: politicienii noştri sunt proşti. Ce-i drept, sunt versaţi în jmenuri şi jmecherii, sunt branşaţi cum trebuie la reţelele mafiote, dar la urma urmei sunt doar nişte găinari care habar n-au pe ce lume trăiesc. Nu sunt în stare să fure inteligent. Nişte sculeri-matriţeri care habar n-au ce să facă cu o întreprindere care le este dată pe mână, decât să o căpuşeze sau să o vândă la fier vechi. Şi e clar că dacă ai pune întreprinderea respectivă pe picioare, ai câştiga mai mulţi bani din afacerea asta. Dar prostul nu ştie să gândească pe termen lung, el vrea să se vadă cu sacii în căruţă aici şi acum. De-asta îl vezi pe ditamai ministrul de finanţe băgat la bulău pentru o şpagă de 15.000 de euro şi câteva kile de caltaboş. Sau pe nu ştiu care anchetat pentru c-a luat şpagă o basculă cu pui congelaţi. Sau judecători cu ceas cu cuc. Nişte idioţi. Ar fi în stare să-şi dea foc la casă pentru un ciubuc.

În schimb, n-am văzut la ai lor atâta prostie ca la ai noştri. Au şi ei idioţii lor, dar majoritatea ştiu că nu se cade să dai foc la vie după ce-ai furat strugurii. Şi-n afară de asta, la ei se fură după reguli mai stricte. Arareori am văzut partide mari la ei care să nu se dezică de condamnaţii din rândurile lor. La noi e invers. Ori înjură sentinţele "politice", ori se dezic cu juma' de gură ("da, ne pare rău de Gigi Becali şi familia lui, ce să-i faci, n-am ştiut că e puşcăriabil").
REMEMBER CITADEL
Post Reply

Return to “Cafenea”