Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.rdo » Thu Aug 07, 2014 4:41 pm wrote: Te-a batut soarele in cap, e ok, te iert
ledaufin.gif
Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.rdo » Thu Aug 07, 2014 4:41 pm wrote: Te-a batut soarele in cap, e ok, te iert
Pai daca erau chititi pe doborat un anume avion civil n-avea cum sa aiba tipul reactia (presupunand ca inregistrarea e reala) de genul "ce-ati facut ma? ati nimerit un avion civil? eh, asta e, razboiu...", ci eventual "Ba morzhovilor, ati gresit avionul! Pizdets hohol!", daca se prindeau ca au incurcat tinta.zme-ul » Thu Aug 07, 2014 8:00 pm wrote:nu prea inteleg ce zici ca se bate cap in cap
Dar si voi carcotasi. Aici pe topic nimeni nu a spus ca dosarul x sau y este politic (asta in caz in care nu luati in calcul citatele a3 postate ca si cum ar fi demne de a fi luate in seama). Nu, s-a spus ca justitia romana nu este suficient de independenta ca sa poti spune "justitia romana e independenta". Cand voi vedea hotii tuturor partidelor luati cu arcanul si nu doar aia care se intampla sa fie si inamicii unei anumite tabere (sper ca sunteti suficient de maturi ca sa recunoasteti ca din toate partidele ai hoti si corupti), atunci putem spune ca justitia romana ajunge acolo unde ar trebui sa ajunga. Ma rog, asta si momentul in care spaga, smecheria si nepotismul nu vor mai fi sporturi nationale.Waaagh! » Thu Aug 07, 2014 4:57 pm wrote:Zi ba dosarele politice. Hai cu nevinovatul caruia i-a fabricat sistemul nasoale ca sa-l infunde.
arunci cu acuzatii populiste in stanga si-n dreapta ca justitia in RO e comandata politic si cand iti cere lumea explicatii te fofilezi ca Maria inainte de noaptea nuntii.Mitzah » Thu Aug 07, 2014 9:03 pm wrote: Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.
ledaufin.gif
Hai ma, serios, las-o-n sangre, ca poti sa verifici singur cu 3 clickuri faptul ca intra pe banda rulanta la zdup din toate taberele, fie ca sunt membri de partid sau apropiati ai pdl/pnl/psd/ppdd. Anul asta de exemplu, servesc iahnie puturoasa himajin coisan, relu fenechiu, sorin apostu si daca-i bingo azi, si motanul descaltat. Patru talhari, patru partide. A avut basescu boala pe toti.DarthZombie » Thu Aug 07, 2014 10:19 pm wrote:
Dar si voi carcotasi. Aici pe topic nimeni nu a spus ca dosarul x sau y este politic (asta in caz in care nu luati in calcul citatele a3 postate ca si cum ar fi demne de a fi luate in seama). Nu, s-a spus ca justitia romana nu este suficient de independenta ca sa poti spune "justitia romana e independenta". Cand voi vedea hotii tuturor partidelor luati cu arcanul si nu doar aia care se intampla sa fie si inamicii unei anumite tabere (sper ca sunteti suficient de maturi ca sa recunoasteti ca din toate partidele ai hoti si corupti), atunci putem spune ca justitia romana ajunge acolo unde ar trebui sa ajunga. Ma rog, asta si momentul in care spaga, smecheria si nepotismul nu vor mai fi sporturi nationale.
"Arunci in stanga si-n dreapta" e mult spus pentru 3 posturi. Apoi, am zis ca e influentata, nu comandata. Nici macar n-am zis ca Basescu influenteaza toata justitia, ci ca e doar unul din atatia factori.rdo » Fri Aug 08, 2014 1:45 am wrote:arunci cu acuzatii populiste in stanga si-n dreapta ca justitia in RO e comandata politic si cand iti cere lumea explicatii te fofilezi ca Maria inainte de noaptea nuntii.Mitzah » Thu Aug 07, 2014 9:03 pm wrote: Am ras. Stii de ce? Pentru ca mi-am imaginat gluma asta spusa cu accent moldovenesc.
ledaufin.gif
gg bro
Tu ai fumat iarba stricata sa moara benjamin.Mitzah » Fri Aug 08, 2014 9:17 am wrote:
In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Am indraznit sa nu cenzurez in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalist.
Cum dracului or putea unii sa minta in halul asta, fara sa le tresara un rid pe fata. Mi se pare fascinant.Nu o sa renunt niciodata la onoare, demnitate si curaj.
Unde cacat am insinuat eu toate alea?Stokkolm » Fri Aug 08, 2014 11:32 am wrote: Si bineinteles mai sunt naivii, categorie din care ar putea face parte Mitzah, care isi spun "eu daca as fi politician o sa fiu incoruptibil si o sa fac ceea ce e bun pentru popor!". O iluzie. Problemele care conteaza cu adevarat sunt invizibile si de obicei necesita solutii nepopulare. Un politician care ar vrea sa faca bine cu adevarat nu ar fi popular nici cu populatia, nici cu presa, nici cu propria breasla. De aceea probabil nici nu ar ajunge vreodata intr-o pozitie de decizie. Ar fi ca o prostituata care refuza sa intretina relatii sexuale cu clientul si in schimb ii da lectii de moralitate si de etica.
In afara, spre vest, e un pic altceva pentru ca toate persoanele implicate in politica au alt nivel de educatie si de cultura, printre altele.
Îmi dau şi eu cu părerea rapid, înainte să desfacem sticlele de şampanie pe azi.Waaagh! » Fri Aug 08, 2014 10:42 am wrote:Lasa-l domnule sa caste gura plin de admiratie la liderii occidentului. In buna masura sunt la fel de plagiatori, spagatisti si cercopiteci ca ai nostri, dar poate ala e idealul omului.
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] and 7 guests