De ce ai avea un telefon de la Apple?De ce-ai avea un telefon care face asta?
Oricum, chestia asta cu leak-urile nu mi se pare nici macar pe jumate la fel de interesanta ca tot shitstormul cu #gamersgate si gamers are dead.
De ce ai avea un telefon de la Apple?De ce-ai avea un telefon care face asta?
Partial si pentru ca nu ai optiunea sa pui pozele pe o cartela SD, dat fiind ca aifonurile nu au slot pentru asa ceva. Asa ca daca iei poze multe, ori stergi ce mai ai prin telefon [ca spatiul nu e foarte generos], ori le urci pe cloud.Cata » Thu Sep 04, 2014 8:50 am wrote:De ce-ai avea un telefon care face asta?cg1700 » 4 Sep 2014, 09:28 wrote:Fiindca telefoanele iti sincronizeaza automat pozele pe cloud.
e interesant ce spui, multi romani s-au plans anul asta in legatura cu diferentele enorme de temperatura. Au fost zile in care s-a ajuns de la 30 de grade, 30 de grade la 0-0 grade, 0-0 grade.TG » Fri Sep 12, 2014 2:25 pm wrote:Plec de-acasă pe 10 grade, mă întorc pe 30.
Da, la anu'!Soarecu » Fri Sep 12, 2014 8:02 pm wrote:Mai poti reface testul in viitor?
Nu am dat la politieDarthZombie wrote:Cand se prind politaii ca esti prea destept, nu te mai primesc niciodata la testele lor.
Daca n-ai dat la de-aia care se ocupa cu intelligence and secret stuff, e tot aia.laur3ntziu00 » Fri Sep 12, 2014 9:24 pm wrote: Nu am dat la politie.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot] and 34 guests