Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
cg1700
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by cg1700 »

De ce-ai avea un telefon care face asta?
De ce ai avea un telefon de la Apple?

Oricum, chestia asta cu leak-urile nu mi se pare nici macar pe jumate la fel de interesanta ca tot shitstormul cu #gamersgate si gamers are dead.
Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Lol, trebuie sa fi foarte plicitisit sa ti se para interesanta chestia aia. Nici nu stiam ca exista pana n-am dat un search pe google mai inainte, pare doar un alt caz tipic in care presa de gaming face valva dintr-un non-eveniment.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Presa face valva de data asta fiindca se simte amentintata.
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Cata » Thu Sep 04, 2014 8:50 am wrote:
cg1700 » 4 Sep 2014, 09:28 wrote:Fiindca telefoanele iti sincronizeaza automat pozele pe cloud.
De ce-ai avea un telefon care face asta?
Partial si pentru ca nu ai optiunea sa pui pozele pe o cartela SD, dat fiind ca aifonurile nu au slot pentru asa ceva. Asa ca daca iei poze multe, ori stergi ce mai ai prin telefon [ca spatiul nu e foarte generos], ori le urci pe cloud.

Nu e vina lor ca si-au facut pozele in sine, pana la urma alea au fost luate in intimitate. Si chiar daca nu au folosit 2 step authentication, faptul ca serverele Apple au putut fi sparte iarasi nu inseamna ca "e vina lor", ci vina lui Apple [pe mine asta m-a surprins, in trecut cand s-au spart bazele de date ale altor companii s-a facut un mega shitstorm, acum e doar "meh"]. Singura chestie la care au gresit a fost faptul ca nu au dezactivat serviciul de cloud sau incercat sa stearga respectivele poze de acolo [nu stiu daca se poate, in mod normal ar trebui sa fie posibil asa ceva]. Pana la urma in contextul in care vorbim de "cyber crimes", ele sunt victime, dar treaba se opreste aici. Noi astia care am nimerit sa vedem pozele in cauza nu suntem vinovati pentru nimic, nu le agresam pe persoanele in cauza, nu violam pe nimeni [lol ce presa de doi bani, cum sa arunci atat de usor cu acuze atat de grave?]. Si cum a zis si TG, actritele nu au zis nimic de genul asta. Unele au fost "whatever", altele au trecut la silenzio stampa, iar unele au incercat in zadar sa spuna ca ar fi trucaje. Dar cine incearca sa curete pozele de pe internet are zero sanse, e la mintea cocosului pentru unii care nu spun chestii precum "hacker-ul 4chan" si "password app pentru spart parole".
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Se pare că de data asta nu au fost sparte serverele Apple, ci doar conturile unora care au folosit parole previzibile sau întrebări de securitate cu răspunsuri ușor de aflat. N-ar fi prima dată.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Urasc faptul ca o vecina de deasupra are o javra care latra cu precadere in timpu noptii de fiecare data cand i se scoala javrei sa latre, mult timp. Si cum asta nu era destul, o mai inchide si-n baie de unde latratul se aude mai zdravan, de multe ori incepe sa schiaune si zgarie cu ghiarele pe faianta de-ti vine sa te duci sa-l strangi de gat si sa-l arunci de la etaj.
Da, stiu ca nu e cainele vinovat, dar cred ca femeia care sta deasupra apartamentului in care locuiesc chinuie caini. De ce fac unii oameni asa ceva, n-o sa inteleg niciodata.
Image
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Doi vecini, soț și soție între două vârste, lasă de mâncare câinilor maidanezi de pe stradă sub copacul din fața casei mele, deși le-am zis în repetate rânduri să nu mai facă asta. Oase împuțite de ciorbă și bucăți de pâine veche amestecate cu resturi de tocană. ''E spațiu public!'', se apară ei. O să le urmez exemplul și o să-mi antrenez câinele să se cace în spațiul public din fața ușii lor.
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Faptul ca sunt primul in detasament :|, nu pot sa vad si eu ce greseli fac altii in fata mea si sa nu le repet, in schimb cei care urmeaza dupa mine pot vedea greselile mele :)).
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Las' ca de tine o sa aiba grija biciul sefului de la instructie. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Vremea. Plec de-acasă pe 10 grade, mă întorc pe 30. What the actual fuck.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Asa e in fiecare an in perioada asta.
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

TG » Fri Sep 12, 2014 2:25 pm wrote:Plec de-acasă pe 10 grade, mă întorc pe 30.
e interesant ce spui, multi romani s-au plans anul asta in legatura cu diferentele enorme de temperatura. Au fost zile in care s-a ajuns de la 30 de grade, 30 de grade la 0-0 grade, 0-0 grade.

phpBB [video]

hei aleluia
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Urasc faptul ca 4 raspunsuri gresite m-au despartit de indeplinirea visului de cand ma stiu :(
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Mai poti reface testul in viitor?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Cand se prind politaii ca esti prea destept, nu te mai primesc niciodata la testele lor.
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Soarecu » Fri Sep 12, 2014 8:02 pm wrote:Mai poti reface testul in viitor?
Da, la anu'!
DarthZombie wrote:Cand se prind politaii ca esti prea destept, nu te mai primesc niciodata la testele lor.
Nu am dat la politie :).
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

laur3ntziu00 » Fri Sep 12, 2014 9:24 pm wrote: Nu am dat la politie :).
Daca n-ai dat la de-aia care se ocupa cu intelligence and secret stuff, e tot aia.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Eu stiam ca chiar si pentru a intra in serviciul militar se dau teste de inteligenta, nu se intra chiar asa usor. Nu sunt asa grele ca la "intelligence and secret stuff" dar totusi se asigura sa admita candidati cu un anumit nivel de IQ si cu un anumit tip de personalitate.
Image
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Ceea ce descri face parte din examinarea psihologica, o chestie relativ simpla comparativ cu celelalte care urmeaza :).
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”